- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.041
amin inşallah canım , aylık ne kdr bırıkım yapabılıyorsunanladım canım, tanış kuyumcumuz var gidip alacağım 3 5 indirim yapacağını söyledi imalatçısı oldugu için. hiç yoktan iyidir. ben tlnin hepsini tam altın olarak yapmayı düşünüyordum . ama dediğin gibi karma da yapılabilir. zaten yarım ve çeyreklerim var önceden almıştım gerek olursa onları kullanırım bunlara ev alana kadar dokunmak istemiyorum. allah hepimizin parasına bereket versin
Kız uzun zamandır topikteyim birikim hedefine bilezik yazdırdım 1 tane de aldım zarar etmem inşnezer159 merhaba hosgeldin, bilezik falan gibi ziynet eşyası şeklinde alma. Çeyrek yada tam fark etmez hangisi uygun olursa onu al. Arada bozdurmam gerekirse birazını ceyrek alabilirsin. Bu arada guvenli saklama alanın var mı, artık dedektörle giriyorlar kasa falan patlatıyorlar biliyorsundur zaten, hayırlı olsun birikimlerin
anladım canım, tanış kuyumcumuz var gidip alacağım 3 5 indirim yapacağını söyledi imalatçısı oldugu için. hiç yoktan iyidir. ben tlnin hepsini tam altın olarak yapmayı düşünüyordum . ama dediğin gibi karma da yapılabilir. zaten yarım ve çeyreklerim var önceden almıştım gerek olursa onları kullanırım bunlara ev alana kadar dokunmak istemiyorum. allah hepimizin parasına bereket versin
Benim oğlis de masallah .saclar tarz oldugu icin albenisi fazlaGünaydın Hanımlar,
Dün biz de avm’ye gittik. Büyük kızıma Panço’dan pijama, külotlu çorap ve etek aldım. Küçüğe mama sandalyesine yapışan oyuncaklardan aldım.
Kendime kitap ve beyaz basic bir tişört aldım. Kızım oyun alanında oynarken biz de eşimle kahve içtik.
Minik kızım 6 aylık ve ilk kez avm’ye götürdüm. Bu ne yahu sanki Tarkan ile geziyoruz. Gelen giden mıncıklıyor, öpüyor
A Alya_sura88 çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
nezer159 hosgeldin. Calisiyorsun galiba. Cocuk vs var mi.
Birikimlerin hayirli olsun guzel islerde kullanin insallah. Bende de var birikim fakat dedigin gibi şu aralar ev araba almak icin onumu goremiyorum ve de kredi faizleri yuksek. Elbet bu ekonomik durum duzelecektir insallah diye umud ediyorum.
Elindekileri istersen faize yatirabilirsin tl olarak getirisi iyi.
Istersen altin veya döviz de yapabilirsin.
22 bin pesinat biraz az olabilir ev icin . O yuzden faizler vs duzelene kadar ne atarsan kenara kâr. Calinma riskin olmadigi icin altin bana sicak geliyor.
Bu aydan itibaren bende fiziki altin alacagim. Dolarim da var banka hesabimda
Benim de nisan 15 te son taksiti de verip kapatmam lazim. Planlarim var.Günaydın kızlar
Kredi kartımı bu ay ödedikten sonra 2200tl taksitli borç kalıyor.mayısta borç bitiyor.
Allah nasip ederse Doğuma kadar alınması gereken büyük kalem eşyaların taksitini bitirmek istiyorum.
Doğum sonrasına taksitli alışveriş kalsın istemiyorum. İnş başarabiliriz. Hayırla sağlıkla güzel bir süreç geçiririz inş
tavsiyelerin için çok sağol. bende biraz daha araştırdım ata altın almaktan yanayım parmaın yettiği kadar 14 15 tane ediyor. önümüzdeki aylarda elimde ki para neye yeterse ona alırımBirikim için en iyisi külçe 24 ayar gr yada kulpsuz olan ata altın
Tabiki paraya göre alınabilir bende karışık olarak neye yetiyorsa beklemeden alıyorum fakat toplu parada tercihim 24 ayar gr yada ata olurdu. (ytd)
fizikide ben tam altından yaniyim kar zarar konusunda çok büyük farklar yok ama ha diyince en küçük sıkıştığında bozmuyorsun isçilik siz bilezikle yatırım için iyimerhaba bayanlar sizlerden bir ricam olacak,
ev alma düşüncesiyle biriktirmiş olup şuan tl olarak 22 bin tl nakitimiz var. hala biriktirmeye devam ediyoruz. Allah kısmet ederse , evler ve kredilerin çok yüksek olduğu için bekliyoruz birikim yapıyoruz sadece .
paranın tl de durmasından rahatsızım değeri düşüyor diye. eşimle anlaştık gidip fiziki altın alacağız. ama soru şu ki hangi altından almalıyım işçiliksiz bilezik mi , yarım mı tam mı yoksa çeyrek mi çok kararsızım. sizi takip ediyorum maşallah böyle konularda çok bilgilisiniz.
fikir amaçlı tavsiyelerde bulunur musunz bilinçsizce yanlış birşey yapmak istemiyorum. arkadaşa , akrabaya sormak istemiyorum açıkcası birikimimizi duymalarını istemedğim için . cevaplarınızı bekliyorum hanımlar :)
cevabın için çok sağol bende büyük altın almaktan yana karar verdim söyledikleriniz çok mantıklı geldi bana sağolunfizikide ben tam altından yaniyim kar zarar konusunda çok büyük farklar yok ama ha diyince en küçük sıkıştığında bozmuyorsun isçilik siz bilezikle yatırım için iyi
öptüm yakışıklıyıBenim oğlis de masallah .saclar tarz oldugu icin albenisi fazla
Masallah takilarla iyi bir meblag.hoşbulduk canım cevabın için teşekkür ederim . inşAllah bende düzeleğini umud ediyorum.
evet çalışıyorum şuan çocuk yok 2 yıllık evliyim. 22 bin tl sadece 1.5 yılda biriktirdigimiz para dügün borcumuz olmasa 2 katı olabilirdi. nasip ama.
onun haricinde takılarım var 50 bin civarı hepsini birleştirip ev peşinatı yapmayı düşünüyoruz. borcun bitmesine 1 yıl var o zamana kadar atabildigim kadar atayım diyorum. totalde ne kadar olursa ev alacağız düşüncemiz bu yönde
Ya alya guldurdun beniKız uzun zamandır topikteyim birikim hedefine bilezik yazdırdım 1 tane de aldım zarar etmem inş))))))) çok güldüm kendime ya
rica ederim kendimde param varsa hep bilezık yada tam altın alıyorumcevabın için çok sağol bende büyük altın almaktan yana karar verdim söyledikleriniz çok mantıklı geldi bana sağolun
Her 10 tl ye diyelim ki 30 tl alışveriş yapmış ol 3 tane alabiliyorsun. Aksi gibi ben bu hafta hiç oradan yapamıyorum . Sırf zeytinyağı için ev yoğurdundan vazgeçtim gittik SEK varsa alırım hemde sızma alırım diye o yoğurt yoktu . 2 tane aldım onu da şöyle yaptım kasada müşteri vardı onlar almadılar onların haklarının parasını ödeyip ben satın aldım . 3 tane daha almam lazım aşırı uygun. Dün Ordu evinde kantinde baktık 25 tl aynı ürünGunaydın herkese, bugun aksama kayınvalideme gececeğiz. MAasa az kaldı kkartı kesimi bekliyorum bende market alışverişi yapacagım.tuce_tuce sen a101den sızma almıştın demi? He10tlde 1 mi veriyorlar yoksa bir kişi bir tane mi alabiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?