Bugün ne aldin kaç tl harcadin

amin inşallah herşey gönlümüze göre olur en güzelleri olsun , şuan öyle bir dönem ki millet kıpırdayamıyor neyin ne olacağı bellisiz. allah sonumuzu hayretsin

Doğru ya aileye ne denir ki bak öpmeyin desen alınır millet
Denmiyor o yüzden akışına bırakmakta fayda var:) Benim kayınbabam dışarıdan geldiğinde birkaç kez elini yıkmadan sevdi kızımı. Eşim kırk defa uyardı ama sonuç alamadı maalesef ki bebek daha 1 haftalıktı. Allahtan birşey olmadı ama yenidoğan mikroba çok açık oluyor.

Kendi annen baban neyse de tanımadıklarımız öpmese filan bari ya

öneri degılde ben olsam 24ayar gram külçe altın alırdım ytd..

Bana da bi kuyumcu bilezik al isciliksiz duz bilezik demisti bi zamanlar.
Iyice arastirmak lazim
Kaca satiyorlar kactan aliyorlar vs
Bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim

Ben hediye edeceğim bilezikleri almaya çalışıyorum, birde gr saklaması zor geldi, sürekli azalıyo artıyo toparlansın istedim. Takılarım bankada onların yanına bırakıyorum. Ben bileziği kafaya koyduysam biraz çirkeflik ile biraz naz ile 22 ayar altın alıp 22 ayar bileziğe çevirdim. Üzerine altın ekleyip gr arttırdım. 20 gr bilezik alacaksam parasını tamamlayana kadar beklemem, o ara altın çok değişir.
Birde internette 22 ayar altın fiyatı var ona bakın kuyumcular genelde 24 ayar fiyatı söyleyip gr başı işçilik alıyor, ben bazen okuyorum şu fiyata aldım diyorlar, açıkçası pahalı geliyor genelde o anki 24 ayar parası veriliyor ama bişey demiyorum.
Bilezik kazıklamaya çok müsait bir kalem
Ben 22 ayar altın - 24 ayar altın fiyatı arası olmasına ve 22 ayardan çok yüksek olmamasına dikkat ediyorum

gunaydın kızlar sabahki yazısmaları okuyamadım henuz
dun aksam dusundum biraz kredi kartım baya baya şişti bu ara birikimi biraz bırakıp doguma kadar kartı bıtırmeye karar verdim kurban kumbaramı devam ettırcem ama bakalm suan bunda kararlıyım

dediklerin gyet mantıklı evet ,adam imalatçı oldugu için misal şuan altının gramı 220 tl ama o bana 205 den verecek yani 20 gr burmalı bilezik 4400 degilde , 4100 e gelecek adamın deyişine göre . çünkü direk kuyumcu degil alacagım yer imalathaneci kuyumculara altın satan yer . yine de kafam karıştı

Önemli olan bu işte, o anki fiyata göre de gr başı işçilik var ama ne kadar aşağı düşerse o kdr iyi
O zmn bilezikte mantıklı, ama altında şüphe olmasın ona da dikkat edin

Tercih senin sen bilirsin benim kuyumcum 13.750 tl tutan bileziği 13.250 ye vermişti . Ama yine kar etti yani etmedi diye birşey yok . Sonuçta ben onun babasının kızı değilim ya . Bu sıkışık piyasada oda para kazanıyor elbet

Önemli olan bu işte, o anki fiyata göre de gr başı işçilik var ama ne kadar aşağı düşerse o kdr iyi
O zmn bilezikte mantıklı, ama altında şüphe olmasın ona da dikkat edin
imaatçı oldugu için mantıklı geliyor ne kadar aşagıdan verirse alıp dışarı kuyumcuya satsam bile kardayım diye düşünüyorum.

evet güvenilir teyzemin yıllardır aldıgı sattıgı yer ordan birsürü altın aldı sattı, gelinine ordan altın aldı falan
yani şuan gr başına adam 15 tl aşagıya veriyor bunu her kuyumcu yapmaz diye düşünüyorum

tabiki öyle evet bende tekrar satacağım zaman aynı kişiye satarım düşüncesiyle düşünüyorum . çünkü bu direk üretici firma kuyumculara satıyor kuyumcularda bize satıyor oraya gelene kadar ben direk yerinden alacağım. bakalım bugün gidip alabilirsem paylaşırım sizlerle

Valla o zaman kaçırılmayacak fırsat gibi duruyor
Eşim bana pırlantayı imalatçıdan almıştı, inci seti de öyle yaptılar
Arkadaş evlenicek, oda bir kuyumcuya sormuş, o zmn düğün paketimiz var gr bu ama tek model yapıyoruz demiş
Bunu yapan yerler var, birde gr ne kadara vericek, şu an 24 ayar 221 bilezik 203 lira gözüküyor ucuz vericem derken kandırmasın

ayy çok önemli bir nokta bu çünkü adam bana dedi ki şuan 220 gramı ben size 205 ten veririm demişti ama dedigin gibi gram ve bilezik alış fiyatı farklı . tekrar arayıp sormam gerekli nsıl izah etmeliyim .

ayy çok önemli bir nokta bu çünkü adam bana dedi ki şuan 220 gramı ben size 205 ten veririm demişti ama dedigin gibi gram ve bilezik alış fiyatı farklı . tekrar arayıp sormam gerekli nsıl izah etmeliyim .

Geçen haftadan beri çok fark etmedi 220 / 203 geçerli diye düşünüyorum bunlar kapalı çarşı toptan fiyatları
205 iyi bir rakam çok az kar koymuş
Aynı şekilde sizde soracağı nız zaman internetten 22 ayar bilezik 24 ayar altın fiyatlarını not alın
Elinde tam / gr külçe varsa onlarıda sorun netten not alın
Hepsini hesaplayarak ne kdr gr alacağınıza karar verin

Gr 24 ayar diğerleri 22 ayar
En net kararı siz verebilirsiniz , biz ancak tecrübeleri anlatmaya çalışabiliriz. Sonuçta altın altındır, ama toplu para olunca karar vermek zor Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

tabi ki siz tavsyelerinizi paylaşıyorsunuz ve allah razı olsun aydınlattınız beni sağolun , evet not alıp tekrar görüşecegim böyle işlerde uyanık olmak dikkatli olmk gerekli sağolun izah ettiniz. toplu olunca kararsız kalıyor insan .

sonucu paylaşacağım sizlerle

Benim bildiğim bilezik 24ayardan olmuyor. Şusn internette 22gr ayarın fiyatı 201,65tl 22gr bilezik fiyatı 203,20. Bilezik işi biraz spekülasyona açık bence dikkatli olmalısın. Tanıdık diye düşünme illa o adamda kar edecek, bide tekrar satışı ona mı yapacaksın? Ona yaparsan adam illaki ben sana piyasadan düşük vermiştim birazda dusuk alırım diye düşünebilir, bu sekildede fazla kar etmiş olmazsın. Bence ceyrek tam kulce al gitsin, bınların ayarı gramı standardı belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…