Bugün ne aldin kaç tl harcadin

evet bilezik olunca dediginiz gibi oluyor. tekrar aradım sordum netten baktım 24 ayarda 221 , 22 ayar bilezikte 203 yazıyor ama sz bana 205 dediniz nden böyle dediniz dedim . adam dedi ki nete bakmayın o genel liste dedi bize bulundugumuz bölgeye göre fiyat belirliyorlar dedi. altın gramı sormak için nete degil kuyumculara sorun dedi. kandırmaya mı çalışıyor dürüstçe mi yaklaşıyor bilemedim.

satacağın zaman gel bana sat karsız alırım dedi.
gerçekten de 3 farklı kuyumcuyu aradım bilezik gram fiyatı sordum üçüde 215, 208, 210 tl dedi grama

Offff kuyumcu isi de benim kafami karistiriyor boyle iste.

O yuzden gram hesabima aliyordum hep.
O da fiziki degil hayali. Bir de gormek istiyorum yani.

Kafalar yandi bugun
benimde kafam yandı iyice zarar etmek istemiyorum ama hiç belli olmaz. allah pişman etmesin inşallah sonuç ne olacak bende merak ediyorum :)

benimde kafam yandı iyice zarar etmek istemiyorum ama hiç belli olmaz. allah pişman etmesin inşallah sonuç ne olacak bende merak ediyorum :)
Birkaç kuyuncuya almak istediğin ürünü sor sonra diğer adama sor bakalım ne fiyat verecek böylece karşılaştırma yapmış olursun

Selam bayanlar,
Bu ay aysonunu görebilseydik hayırlısıyla. Kredi kartını yatırdıktan sonra üstüne bir de borç verince ev kredisini ödememiş oldum. 15 inde de birikim yapamam bu gidişle.

nezer159 bence şu gr külçelerden al. Onlar çok hoş oluyor. 10 gr lık 20 grlık daha üstü ve daha altıda var. Seçenek çok.

A Alya_sura88 canım hamile misin tebrik ederim. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah

Teşekkürler canım inş daha doktora gitmedik inş 15 gün sonra gideceğiz kalp atışını inş bu hamileliğimde duyabilirim

Bugun bulgur pilavı sehriye corbasi kofte yapicam. Bugun sıfır harcama planliyorum insallah. Dün mercimek pirinç aldim iki parçada ivir zıvır 96 lira odedik. Bu ay birime daha az para atılacak misafir olduğu icin ama diğer ay ben memlekete gidicem esim evimizde kalacak birikime daha cok aticaz insallah haziran ayina kadar

Vee bi hesaplama yaptim eşyalar icin oğlana oda tv ünitesi yemek masası perdeler halılar alinacak ucu ucuna yetisiyo para o yuzden koltuğu degistiremiycez onun yerine kaplaticam napalim aman canımız sagolsun:))

Çok şükür kendimizi idame edecek ve birikim yapacak gelirlerimiz var yanlış anlasilmazsa bisey demek istiyorum
Altın ve parası olan arkadaşlar umarım zekatlarini veriyorsunuzdur uzerimize farz nisanda biz vereceğiz inşallah ihtiyaç sahibine allah bereketini arttırır verdikçe buna çok inanıyorum

Ne güzel düşünmüşsün canım kız kardesımde oğluna ayrı hesap açtı takılarını harclıklarını ve sürekli para atıyorlar

Yoktun uzun suredir canim

Evet tabiki, ben vermenin bereketine çok inanıyorum, verdikçe artıyor sanki

Bunu bende yapıyorum çok değil ama ayırıyorum dogdukların beri. Ayrıca onlara gelen altınlarıda ayrı biriktiriyorum

Merhaba herkese
Annem kargo gonderecekti kv gelicek olunca onunla gorderdi
Sağolsun çok sevindirdi beni
Bir tane 10 lu hastane çıkışı
6 tane altlı uslu şapkalı takım
4 tane askılı zıbın
4 tane patikli alt
6 li ağız mendili
5 çift çorap
1 tane yelek
1 tane hırka almış
1 tane battaniye 5 tanede yelek örmüş
Büyük oğluma da bir tane yelek örmüş
Allah başımızdan eksik etmesin onları
Bir sandık limon ve portakal göndermiş
Limonata yapmak için 10 poşet buzluğa atarak değerlendireyim diyorum
Zeytin yağım azalmıştı 20 lt de ondan göndermisler
Kv de bir sandık elma armut ayva getirmis daha yeni kargo göndermişti onlarda ihtiyacım olan şeyleri.
Bugün dersim öğlen basliyordu kahvalti hazırladım kv ile birlikte güzel bir kahvaltı yaptık

Sadece zekat olarak da değil heray butçede ufakta olsa yardım kalemi oluşturulabilir, birikim yapılıyorsa sayet ufak bi meblağda buna ayrılabilir. Bir cocuga burs olur, birinin mutfak masrsfını karşılamak, sokak hayvanlsrına yardım, ailelere destek vb. Herkesin butcesi nekadarına yetiyor içi nekadarına siniyorsa. Verdikçe bereketlensin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…