- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.101
evet bilezik olunca dediginiz gibi oluyor. tekrar aradım sordum netten baktım 24 ayarda 221 , 22 ayar bilezikte 203 yazıyor ama sz bana 205 dediniz nden böyle dediniz dedim . adam dedi ki nete bakmayın o genel liste dedi bize bulundugumuz bölgeye göre fiyat belirliyorlar dedi. altın gramı sormak için nete degil kuyumculara sorun dedi. kandırmaya mı çalışıyor dürüstçe mi yaklaşıyor bilemedim.Benim bildiğim bilezik 24ayardan olmuyor. Şusn internette 22gr ayarın fiyatı 201,65tl 22gr bilezik fiyatı 203,20. Bilezik işi biraz spekülasyona açık bence dikkatli olmalısın. Tanıdık diye düşünme illa o adamda kar edecek, bide tekrar satışı ona mı yapacaksın? Ona yaparsan adam illaki ben sana piyasadan düşük vermiştim birazda dusuk alırım diye düşünebilir, bu sekildede fazla kar etmiş olmazsın. Bence ceyrek tam kulce al gitsin, bınların ayarı gramı standardı belli
benimde kafam yandı iyice zarar etmek istemiyorum ama hiç belli olmaz. allah pişman etmesin inşallah sonuç ne olacak bende merak ediyorum :)Offff kuyumcu isi de benim kafami karistiriyor boyle iste.
O yuzden gram hesabima aliyordum hep.
O da fiziki degil hayali. Bir de gormek istiyorum yani.
Kafalar yandi bugun
Birkaç kuyuncuya almak istediğin ürünü sor sonra diğer adama sor bakalım ne fiyat verecek böylece karşılaştırma yapmış olursunbenimde kafam yandı iyice zarar etmek istemiyorum ama hiç belli olmaz. allah pişman etmesin inşallah sonuç ne olacak bende merak ediyorum :)
ikisinide hic almadim enli bilezik ve kelepceli aldın enlileri isciliksiz kelepçeli işçilikli kullanıyorum özel günlerdepeki bilezikgi kibrit çöpü mü yoksa burma mı alıyorsun
Teşekkürler canım inş daha doktora gitmedik inş 15 gün sonra gideceğiz kalp atışını inş bu hamileliğimde duyabilirimSelam bayanlar,
Bu ay aysonunu görebilseydik hayırlısıyla. Kredi kartını yatırdıktan sonra üstüne bir de borç verince ev kredisini ödememiş oldum. 15 inde de birikim yapamam bu gidişle.
nezer159 bence şu gr külçelerden al. Onlar çok hoş oluyor. 10 gr lık 20 grlık daha üstü ve daha altıda var. Seçenek çok.
A Alya_sura88 canım hamile misin tebrik ederim.Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Ne güzel düşünmüşsün canım kız kardesımde oğluna ayrı hesap açtı takılarını harclıklarını ve sürekli para atıyorlarBu ay tercihlerimizi yapıyoruz insallah. Benim oğluma bırakabileceğim bi evim var cok şükür babamdan kalan. Burdan gidince de oğlum icin birikim yapmaya devam edicez insallah her ay 200 biriktiriyoruz doğduğundan beri o para ayri bi yerde unutuyoruz onu
Sağol canım ilerde eğitimi icin gerekli olur diye elimizden geldiğince bisiler yapmaya çalışıyoruz insallahNe güzel düşünmüşsün canım kız kardesımde oğluna ayrı hesap açtı takılarını harclıklarını ve sürekli para atıyorlar
Yoktun uzun suredir canimSelam bayanlar,
Bu ay aysonunu görebilseydik hayırlısıyla. Kredi kartını yatırdıktan sonra üstüne bir de borç verince ev kredisini ödememiş oldum. 15 inde de birikim yapamam bu gidişle.
nezer159 bence şu gr külçelerden al. Onlar çok hoş oluyor. 10 gr lık 20 grlık daha üstü ve daha altıda var. Seçenek çok.
A Alya_sura88 canım hamile misin tebrik ederim.Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Çok şükür kendimizi idame edecek ve birikim yapacak gelirlerimiz var yanlış anlasilmazsa bisey demek istiyorum
Altın ve parası olan arkadaşlar umarım zekatlarini veriyorsunuzdur uzerimize farz nisanda biz vereceğiz inşallah ihtiyaç sahibine allah bereketini arttırır verdikçe buna çok inanıyorum
Bunu bende yapıyorum çok değil ama ayırıyorum dogdukların beri. Ayrıca onlara gelen altınlarıda ayrı biriktiriyorumBu ay tercihlerimizi yapıyoruz insallah. Benim oğluma bırakabileceğim bi evim var cok şükür babamdan kalan. Burdan gidince de oğlum icin birikim yapmaya devam edicez insallah her ay 200 biriktiriyoruz doğduğundan beri o para ayri bi yerde unutuyoruz onu
Sadece zekat olarak da değil heray butçede ufakta olsa yardım kalemi oluşturulabilir, birikim yapılıyorsa sayet ufak bi meblağda buna ayrılabilir. Bir cocuga burs olur, birinin mutfak masrsfını karşılamak, sokak hayvanlsrına yardım, ailelere destek vb. Herkesin butcesi nekadarına yetiyor içi nekadarına siniyorsa. Verdikçe bereketlensin inşÇok şükür kendimizi idame edecek ve birikim yapacak gelirlerimiz var yanlış anlasilmazsa bisey demek istiyorum
Altın ve parası olan arkadaşlar umarım zekatlarini veriyorsunuzdur uzerimize farz nisanda biz vereceğiz inşallah ihtiyaç sahibine allah bereketini arttırır verdikçe buna çok inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?