- 11 Mart 2013
- 33.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.102
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.121
açıkcası bu adam imalatçı tamam eyvallah ama bir sorun oldugunda adamı geri bulabilir miyim diye düşünüyorum. dükkanı harabe bir yermiş kırsal bir semtte üstelik kafam gittkçe karışıyor. dügün takılarımızı aldıgımız kuyumcuya danıştım o da 207 sayacak gramını burmalı bilezigin.Birkaç kuyuncuya almak istediğin ürünü sor sonra diğer adama sor bakalım ne fiyat verecek böylece karşılaştırma yapmış olursun
hala ne alacğaım konusunda karar vermiş değiliz :) sonucunu paylaşacağım inşallah kazıklanmam :)Selam bayanlar,
Bu ay aysonunu görebilseydik hayırlısıyla. Kredi kartını yatırdıktan sonra üstüne bir de borç verince ev kredisini ödememiş oldum. 15 inde de birikim yapamam bu gidişle.
nezer159 bence şu gr külçelerden al. Onlar çok hoş oluyor. 10 gr lık 20 grlık daha üstü ve daha altıda var. Seçenek çok.
A Alya_sura88 canım hamile misin tebrik ederim.Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah
hmm anladım canım sağolasın , benimde enli var 18 gr dügünde falan takıyorum sadece çok gösterişli duruyorikisinide hic almadim enli bilezik ve kelepceli aldın enlileri isciliksiz kelepçeli işçilikli kullanıyorum özel günlerde
bence bıldıgınız yerden alın bi sakatlık olmasınaçıkcası bu adam imalatçı tamam eyvallah ama bir sorun oldugunda adamı geri bulabilir miyim diye düşünüyorum. dükkanı harabe bir yermiş kırsal bir semtte üstelik kafam gittkçe karışıyor. dügün takılarımızı aldıgımız kuyumcuya danıştım o da 207 sayacak gramını burmalı bilezigin.
3 e 5 e bakmıym gidip bilindik kuyumcudan mı alayım diyorm. sonra içime kurt düşmesin diyorum.
açıkcası normal bir kuyumcuyla admın arasında uçuk fark yok 20 grlık her bilezikte 40 tl fiyat farkı çıkıyor adamın dedigine göre . başka kuyumcularla daha görüşünce ordan almaya değmez gibime geldi
Ben 40 tl için bu adamla uğraşmazdım açıkcasıaçıkcası bu adam imalatçı tamam eyvallah ama bir sorun oldugunda adamı geri bulabilir miyim diye düşünüyorum. dükkanı harabe bir yermiş kırsal bir semtte üstelik kafam gittkçe karışıyor. dügün takılarımızı aldıgımız kuyumcuya danıştım o da 207 sayacak gramını burmalı bilezigin.
3 e 5 e bakmıym gidip bilindik kuyumcudan mı alayım diyorm. sonra içime kurt düşmesin diyorum.
açıkcası normal bir kuyumcuyla admın arasında uçuk fark yok 20 grlık her bilezikte 40 tl fiyat farkı çıkıyor adamın dedigine göre . başka kuyumcularla daha görüşünce ordan almaya değmez gibime geldi
Pure internet ile kuyumcu aynı işlemiyor bilezik konusunda bende yaşadım . İnternetten bakıp gittim birkaç yere sordum hepsi aynı fiyat internet farklı fiyat veriyorduAyyani o kuyumcuya.
Google yazip baktik 22 ayar bilezik gram fiyati 201 küsür.
Boyle olunca alasim gelmiyor kuyumcudan iste
Yoktun uzun suredir canim
Peki bozdururken internetle farklimiydi. Yani internette yazilandan fazla vermesi gerekPure internet ile kuyumcu aynı işlemiyor bilezik konusunda bende yaşadım . İnternetten bakıp gittim birkaç yere sordum hepsi aynı fiyat internet farklı fiyat veriyordu
Maşallah bebegın çeyizi hazır sağlıkla dogsun kuzucuk annenede maşallahMerhaba herkese
Annem kargo gonderecekti kv gelicek olunca onunla gorderdi
Sağolsun çok sevindirdi beni
Bir tane 10 lu hastane çıkışı
6 tane altlı uslu şapkalı takım
4 tane askılı zıbın
4 tane patikli alt
6 li ağız mendili
5 çift çorap
1 tane yelek
1 tane hırka almış
1 tane battaniye 5 tanede yelek örmüş
Büyük oğluma da bir tane yelek örmüş
Allah başımızdan eksik etmesin onları
Bir sandık limon ve portakal göndermiş
Limonata yapmak için 10 poşet buzluğa atarak değerlendireyim diyorum
Zeytin yağım azalmıştı 20 lt de ondan göndermisler
Kv de bir sandık elma armut ayva getirmis daha yeni kargo göndermişti onlarda ihtiyacım olan şeyleri.
Bugün dersim öğlen basliyordu kahvalti hazırladım kv ile birlikte güzel bir kahvaltı yaptık
Gecmis olsun canim. Bugun itibariyle dikkatli git harcamalarda .toparlarsinAynen kızım kreşe gitmek istemiyordu tatil öncesi, 15 gün ara versin dedik. ilk hafta babannesigil geldi, ikinci hafta ben izin aldım, ben izinliyken çarşamba günü aniden yola çıktık memlekete gittik dönüşte hastalandım, geçen hafta boyu ölesiye hastaydım.. işte böyle 3 haftayı yedik.
Harcamalarımız da yemek düzenimiz de baya bozuldu
kesinlikle katılıyorum her zaman veren el olmalıSadece zekat olarak da değil heray butçede ufakta olsa yardım kalemi oluşturulabilir, birikim yapılıyorsa sayet ufak bi meblağda buna ayrılabilir. Bir cocuga burs olur, birinin mutfak masrsfını karşılamak, sokak hayvanlsrına yardım, ailelere destek vb. Herkesin butcesi nekadarına yetiyor içi nekadarına siniyorsa. Verdikçe bereketlensin inş
Alıyordum valla o an bozdurmadım unuttum İnan 1 sene geçti üzerindenPeki bozdururken internetle farklimiydi. Yani internette yazilandan fazla vermesi gerek
yani aslında bunları söylemek istemem de verdiklerimiz var ama zekat adı altında değil.. borca rağmen.. Allah kabul etsin bizi kaza beladan korusun...
açıkcası bu adam imalatçı tamam eyvallah ama bir sorun oldugunda adamı geri bulabilir miyim diye düşünüyorum. dükkanı harabe bir yermiş kırsal bir semtte üstelik kafam gittkçe karışıyor. dügün takılarımızı aldıgımız kuyumcuya danıştım o da 207 sayacak gramını burmalı bilezigin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?