Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Birkaç kuyuncuya almak istediğin ürünü sor sonra diğer adama sor bakalım ne fiyat verecek böylece karşılaştırma yapmış olursun
açıkcası bu adam imalatçı tamam eyvallah ama bir sorun oldugunda adamı geri bulabilir miyim diye düşünüyorum. dükkanı harabe bir yermiş kırsal bir semtte üstelik kafam gittkçe karışıyor. dügün takılarımızı aldıgımız kuyumcuya danıştım o da 207 sayacak gramını burmalı bilezigin.

3 e 5 e bakmıym gidip bilindik kuyumcudan mı alayım diyorm. sonra içime kurt düşmesin diyorum.
açıkcası normal bir kuyumcuyla admın arasında uçuk fark yok 20 grlık her bilezikte 40 tl fiyat farkı çıkıyor adamın dedigine göre . başka kuyumcularla daha görüşünce ordan almaya değmez gibime geldi

hala ne alacğaım konusunda karar vermiş değiliz :) sonucunu paylaşacağım inşallah kazıklanmam :)

bence bıldıgınız yerden alın bi sakatlık olmasın

Ay yani o kuyumcuya.
Google yazip baktik 22 ayar bilezik gram fiyati 201 küsür.
Boyle olunca alasim gelmiyor kuyumcudan iste

Ben 40 tl için bu adamla uğraşmazdım açıkcası

Ay yani o kuyumcuya.
Google yazip baktik 22 ayar bilezik gram fiyati 201 küsür.
Boyle olunca alasim gelmiyor kuyumcudan iste
Pure internet ile kuyumcu aynı işlemiyor bilezik konusunda bende yaşadım . İnternetten bakıp gittim birkaç yere sordum hepsi aynı fiyat internet farklı fiyat veriyordu

Yoktun uzun suredir canim

Aynen kızım kreşe gitmek istemiyordu tatil öncesi, 15 gün ara versin dedik. ilk hafta babannesigil geldi, ikinci hafta ben izin aldım, ben izinliyken çarşamba günü aniden yola çıktık memlekete gittik dönüşte hastalandım, geçen hafta boyu ölesiye hastaydım.. işte böyle 3 haftayı yedik.
Harcamalarımız da yemek düzenimiz de baya bozuldu

Maşallah bebegın çeyizi hazır sağlıkla dogsun kuzucuk annenede maşallah

Gecmis olsun canim. Bugun itibariyle dikkatli git harcamalarda .toparlarsin

kesinlikle katılıyorum her zaman veren el olmalı

Geçen sene müftülük ile bu konuyu görüşmüştüm özellikle . Evim var arabam var şu kadar kredi borcum bu kadar da altınım var demiştim. Oda bana borç ile altını birbirinden çıkartacaksınız aradaki fark 80 gram altının üzerindekiyde vereceksiniz demişti . O zaman denk gelmiyordu ama biz bir miktar vermiştik . Bu sene bakıp yeniden hesaplattıcağım

yani aslında bunları söylemek istemem de verdiklerimiz var ama zekat adı altında değil.. borca rağmen.. Allah kabul etsin bizi kaza beladan korusun...

katılıyorum sana zekat adı altında vermedim ben hiç onu hesaplatmak lazım öyle veriliyormuş sadaka niyetine gönlümden geçiyor elimden geldiğince veriyorum rabbim artırsın

TL gibi değilde, gr olarak düşünün toplu parayı her ikisinin verdiği fiyata bölün ne kadar gr alabileceğiniz çıkacak, aradaki gr farkı belki karar vermenize yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…