Bugün ne aldin kaç tl harcadin

TL gibi değilde, gr olarak düşünün toplu parayı her ikisinin verdiği fiyata bölün ne kadar gr alabileceğiniz çıkacak, aradaki gr farkı belki karar vermenize yardımcı olur.
şuan 100 gramı 20600tlye anlaştık. dügün takılarımızı aldıgımız kuyumcudan en azından adı belli sanı belli gidince kuyumcu oldugu belli artık pazarlık yapa yapa indirdi daha da inmez gibi . allah pişman etmesin.

akşam gidip ödemeyi yapacagım artan parayıda önümüzdeki ay üstüne koyup aynı bilezikten alacağım.
seçimlerdenn sonra altın fiyatları yükselişe geçecekmiş malum dügün sezonu da geliyor. en iyisi almak şuan için

Maşallah bebegın çeyizi hazır sağlıkla dogsun kuzucuk annenede maşallah
Bende bir tane 10 lu hastane çıkışı 4 tane takım ve 3 tane patikli alt aldim
Oglumdan 16 tane zıbın 6 tane takım 9 tane de patikli alt kalmış yeni doğan 7 tane de battaniye var
Bu kadar yeter diye düşünüyorum
Bir tane anne yani beşik ve hamak alınacak
Emzik ve biberon da var

TL gibi değilde, gr olarak düşünün toplu parayı her ikisinin verdiği fiyata bölün ne kadar gr alabileceğiniz çıkacak, aradaki gr farkı belki karar vermenize yardımcı olur.
imalatçıyım ucuza veriyorum diyen adam bana aynısını 20500 e sayacaktı 100 tl fazla ödemiş olurum ama en azıdan içim rahat.

birde şeyi ögrendim bugün imalatçıların bazısı 22 ayar yazılmış altınlarda oynama yapıormuş içerigine bakır katıyorlarmış . ama görünüşte 22 ayar altın olarak görünüyormuş.

İşte bunları başta bende düşündüm ama tanıdık diyince bişey diyemedım.
Kenarda kösede kalmış yerlerden kaçmak gerekiyor.
En ucuzu şart değil, ortalama ama içime sinen yer olmalı

Karar verdin mi canim. Napicaksin

Ben de köy horozu aldım 50 tl harcadım. Acayip sevindim. Marketten tavuk almıyoruz. Denk gelirse köy tavuğu alıp parçalayıp dondurucuya atıyorum. Bazen çorba,bazen pilav, bazende patatesli tavuk yemeği yapıyorum. Çocuğa da organik oluyor.
Biraz kredi ve kredi kartı borcum var. Yarim altınım vardı bozdurmak zorunda kaldim. Şimdi yerine koymak istiyorum mart ayina kadar.

İşte bunları başta bende düşündüm ama tanıdık diyince bişey diyemedım.
Kenarda kösede kalmış yerlerden kaçmak gerekiyor.
En ucuzu şart değil, ortalama ama içime sinen yer olmalı
canım benimde altınla çok alışverişim olmadıgı için ne nedir tam bilmiyorum ama sorup araştırınca aydınlandım. mesela bugün buraya yazmasaydım belki de adam kandıracaktı beni ne biliym gider alırdım. güvenilir diye.

en azından burası içime sindi adı belli bir kuyumcu dükkanı

Bunu bende yapıyorum çok değil ama ayırıyorum dogdukların beri. Ayrıca onlara gelen altınlarıda ayrı biriktiriyorum
Her çocuğunuz için ayrı hesap mi açtınız. Yoksa de hesap acip ilerde paylastiracak misiniz. Benim 1 çocuk var 2. Ye hamileyim eşimle hep konuşurduk hesap işini ama bir türlü yapamadık. Bari 2. Dogunca açalım 2si için de hesap ilerde birikeni ikiye boleriz dedim. Olurmu öyle biri yeni doğmuş biri kac yaşında büyük ile küçüğe aynı miktar mi olur dedi. Kafam karıştı.
Nasıl yapsam bilemedim. Dolar hesabım var az çok o hesaba koyayim dedim.

Karar verdin mi canim. Napicaksin
karar verdim canım . kuyumcumuzdan her biri 20 gr 5 adet burma bilezik alacağım 20600 tl ye paramızda artıyor biraz.
kaç tane kuyumcu aradım ciddende şehirden şehire fiyat farkediyor. kuyumcu gramını 206 dan saymış bulundu bence çok iyi zaten adam yeminler ediyor benim alışım 25.100 den diye kazancım olmayacak aldıklarınızdan diye

hem güvenilir hem bi sıkıntı olunca gidecegin bir dükkan olur karşında . akşam gidip parayı verecegim inşallah

Hadi hayirli ugurlu bereketli olsun

Merhaba bizde ikiz var oyuzden hak sorunu olmadı:) ozel hesap actırmadım farklı bankalarda hesaplarımız var orda tutuyoruz ikisine ortak hesap. Sizde ayrı ayrı tutabilirsiniz bence, yani suanki cocuga zaten birikim yapıyorsanız o devam eder. Diğerine de baslarsınız zaten buyugun daha cabuk ihtiyacı doğar. Nasıl olacak kısmına cok odaklanmayın bence niyetli iken biran once baslayın zaten çok buyuk meblalar birikmiyor, ilerde özel eğitim aldırırsanız size destek olur. Yoksa ben onlara bi mal varlıgı için birikim yapmıyorum, yuksek standartlarda okusunlar buyusunler eğitim alsınlar istiyorum, bunu yaparken yetişemezsek ordan destek alırız mantıgı var. Yani benim amacım bu.

Ay yani o kuyumcuya.
Google yazip baktik 22 ayar bilezik gram fiyati 201 küsür.
Boyle olunca alasim gelmiyor kuyumcudan iste
Aynen internet ile banka fiyatları benzer. Hediyelik olmadıgı sürece kuyumcuya ugramam ben. Alması kolay saklaması kolay bozması kolay. Anlık kararlara cevap bulabiliyorsun, altın biraz artsın bozmak istemiyorlar, ciddi dusus olsun piyasada yok diyerek satmak istemiyorlar

Herkese merhaba. Sanırım bu yıl birikim hedefim yalan oldu. Bes i bozdum. Bir miktar daha üzerine katıp okul parasını peşin yatıracağım . Yine de her ay sıkıp en azından bir çeyrek almalıyım. Uzun zamandır termos istiyordum bütün aldım. Rossman dan temizlik ihtiyaçlarımı aldım . Gitti 250 tl

fazla fazla yeter canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…