Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim de bebek ve doğum baya masrafli olacak. Ilk çocuğun herşeyini verdik. Herseyi sifirdan alacagiz.
Bir arkadaşım besik ve bebek arabasını verecek o masraftan kurtuldum.
Onun dışında bebeğe ne lazım hepsini mi unutur insan. Kizimdan 1.2 giysi kaldı onlar yetmez muhtemelen. Leke olanları zaten attim. Doğum yaza denk gelecek. Kizim kış bebegiydi ondan kalanlar olsa bile mevsim uymuyor. Artık yaza doğru kıyafetlerini alırım.

Selam kizlar
Bugun bos gunumdu evdeydim. Uzun suredir gecmeyen bir öksürüğüm var. Babamin da rahatsizligini gorunce korktum doktora gitmek istedim.
Kronik sinuzitim varmisSurup ve hap verdi bakalim cigerimde birsey olmamasina sevindim
Kizlar bu promosyon islerinden anlayan var mi
Ben mayis nisan gibi geldigim sehirde almistin promosyon. Burada da ayni bankayla calisiyoruz ve mudur yardimcima aldigimi soylemistim tamam demisti. bugün baktim yine yatmiş promosyon. Ayni banka yatmaz denilmisti sizce hata mi var

Benim çalıştığım yerde de promosyon anlaşmasına göre gelen ve gidene odeniyormus. Yani başka şehirde almış bile olsan kurumun anlaşmasına göre yatmistir o size.
Bizim kuruma atananlar geldikleri şehirden almışlardı. Şimdi buraya gelince burada da promosyon aldılar.

8tl yemek
22tl 2dilim vakkumlu peynır
24tl oğlana İskender paket yaptırdım
Toplam harcama bugün 54tl
Bu ay maaş yatınca oeynır almam zeytın ztn annem verıyor zeytınlık var kasar alırım belki tost için lazım oluyor birde sucuk alacağım.Deterjan kagıt havlu WC kagıdı yeterı kadar var stokta.Makarna alırım birkaç paket biraz kuruyemiş.Pek market harcamam olmaz gibi duruyor

ayni banka miymis? ayni bankada odenmez, farkliysa da grldigin yer iade alir denmisti de. simdi bankaya borclu olmayayim rahat rahat harcayim :)

ayni banka miymis? ayni bankada odenmez, farkliysa da grldigin yer iade alir denmisti de. simdi bankaya borclu olmayayim rahat rahat harcayim :)
Canim aynı banka olup olmadığını bilmiyorum. Yarın sorarım istersen. Sen de iş yerine sor.

Dünden kalma kuru fasulyeyi oglen yedik yanina bulgur pilavi yaptim.

Dunden kalma kalamar ve dil baligi var hepsini yapmamistik. Esim onlari hazirliyor. Bende piyaz yaptim. Ezme yaptim. Nohut hasladim eşim humus yapicak .
Seviyorum bu adamin mezelerini yahu

Okulumla evim cok yakin. Bugun eşim çamasir topluyormus balkonda. Bizim müdür görmüş. hemen aramis takilmislar birbirlerine.

Bu arada bugun 1 lira harcadim sadece
Dünkü 720den sonraa.. ama mazot lazimdi. Oglanin kisliklari lazimdi. Ee yemek icmek de lazim

Size baskin yapasim geldi pure ben kalamar Cok severim. Esin nasil yapiyor ? Kizartiyor mu yoksa dolmasini mi? Kizartmasinin yaninda tarator sos da super gider. Afiyet olsun :)
Bizde de mercimek corba bEzeyle ve salata vardi. Oyle uykum geldi ki gozler kapanacak

56 lirayla günü kurtardık eşim sayesinde.yoksa eminim ben 100u görürdüm..
Bu sayfadakilerin aksine bizim evde parayı tutamayan ben,tutumlu olan eşim.masallah kızlar size
56 lira içinde az patlıcan ,asla vazgeçemediğim dolmalık biber,yoğurt,çöp poşeti,pirinç aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…