- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.181
Teşekkür ederim güzel dileğin için .Canım daha kesinleşmedi bekliyoruz bakalım inş rabbim yüzümüze GülerCanim gebelik kesinleşti mi okumadım ben gözümden kaçmış cok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucagina al
Yeni tatlının tarifini alabilirmiyiz :)Ay ölüyorum galiba valla öğlenden beri aşırı başım ağrıyor gözlerimi açamıyorum resmenevi sildim süpürdüm 3 makina çamaşır yıkadım . Yeni bir Tatlı denedim yemekte de yeşil fasulye pirinç pilavı cacık domates çorbası pişirdim. Eşim geldi gelirken koli getirdi marketten. Karaca’ya ürünler yarın gidiyor . Orijinal kolisi koli depomda duruyordu ama onu hiç çıkartıp oranın düzenini bozamam . Yemekten sonra yeniden markete gittik A101 de yağ kalmamış canım sıkkın kasiyer beceremediği için daha fazla alamamıştım. Koliyi desteklemek için bir koli daha aldık. Eve geldik koliledik kapakları filan hep seraladım kırılmasın diye . Evde sadece düdüklülerim ve 2 teflon sahan birde Çelik setim kaldı survivor gibi resmen nasıl pilav filan yapacaksam
Tamamlarsiniz canim allahin izniyle hersey hallolur inşallah kesinleşsin de gerisi halledersiniz merak etme tabi heyecanın icin bisi diyemiycem ben liste yapiyodum allahim cinsiyet belli olsun herseyini tamamlayim felan derken tayinimiz cikti odası bile yoktu hoop memlekete gittim annemin yanina dogumdan sonra esim göreve gitti ay ne çok gereksiz konustum niyeyse eski günler aklima geldi :))Teşekkür ederim güzel dileğin için .Canım daha kesinleşmedi bekliyoruz bakalım inş rabbim yüzümüze Gülerçok heyecanlıyım kesinleşse de Doğumdan önce taksitler bitecek şekilde ihtiyaçları tamamlasak
Tabiki hemenYeni tatlının tarifini alabilirmiyiz :)
Ya evdeki hesap her zaman çarşıya uymayabiliyor her işte hayır vardır belki heyecandan bebeğine hazırladığın odayı sonra beğenmezdin belkiTamamlarsiniz canim allahin izniyle hersey hallolur inşallah kesinleşsin de gerisi halledersiniz merak etme tabi heyecanın icin bisi diyemiycem ben liste yapiyodum allahim cinsiyet belli olsun herseyini tamamlayim felan derken tayinimiz cikti odası bile yoktu hoop memlekete gittim annemin yanina dogumdan sonra esim göreve gitti ay ne çok gereksiz konustum niyeyse eski günler aklima geldi :))
Hâlâ odası yok ama :)))Ya evdeki hesap her zaman çarşıya uymayabiliyor her işte hayır vardır belki heyecandan bebeğine hazırladığın odayı sonra beğenmezdin belki
Kolay az malzemeli lezzetli bi tatlıya benziyo canim eline sağlık en kısa zamanda deniycem yarin olabilir :) yalniz telefon reklamların hep karaca seni sinir etmek icin :))Tabiki hemen
Sorma yaKolay az malzemeli lezzetli bi tatlıya benziyo canim eline sağlık en kısa zamanda deniycem yarin olabilir :) yalniz telefon reklamların hep karaca seni sinir etmek icin :))
Eşim a101 den alışveriş yapmis zeytinyağ istermisiniz diye sormuş kasiyer esim istememis nedense :) sırada bekleyen kadin sizin indiriminizden yararlanabilirmiyim demis almis zeytinyağları kızdım eşime e bize niye almadin diye evde var diyeymisAy ölüyorum galiba valla öğlenden beri aşırı başım ağrıyor gözlerimi açamıyorum resmenevi sildim süpürdüm 3 makina çamaşır yıkadım . Yeni bir Tatlı denedim yemekte de yeşil fasulye pirinç pilavı cacık domates çorbası pişirdim. Eşim geldi gelirken koli getirdi marketten. Karaca’ya ürünler yarın gidiyor . Orijinal kolisi koli depomda duruyordu ama onu hiç çıkartıp oranın düzenini bozamam . Yemekten sonra yeniden markete gittik A101 de yağ kalmamış canım sıkkın kasiyer beceremediği için daha fazla alamamıştım. Koliyi desteklemek için bir koli daha aldık. Eve geldik koliledik kapakları filan hep seraladım kırılmasın diye . Evde sadece düdüklülerim ve 2 teflon sahan birde Çelik setim kaldı survivor gibi resmen nasıl pilav filan yapacaksam
Ay inanmıyorum nasıl ucuzdu aslındaEşim a101 den alışveriş yapmis zeytinyağ istermisiniz diye sormuş kasiyer esim istememis nedense :) sırada bekleyen kadin sizin indiriminizden yararlanabilirmiyim demis almis zeytinyağları kızdım eşime e bize niye almadin diye evde var diyeymis
Evet ya çok uygundu kaçırdık artik ayin 16 sinda 6 kilo bingo 28 lira nasıl senceAy inanmıyorum nasıl ucuzdu aslında
Kaç yıkamaEvet ya çok uygundu kaçırdık artik ayin 16 sinda 6 kilo bingo 28 lira nasıl sence
40 yıkamaKaç yıkama
Ben hep sıvı kullanıyorum ya biraz pahalı geldi bana . Perwoll 50 yıkama A101 de 20 tl40 yıkama
Hmm pekte uygun degilmis o zaman almayayım canim sagolBen hep sıvı kullanıyorum ya biraz pahalı geldi bana . Perwoll 50 yıkama A101 de 20 tl
Rica ederim canımHmm pekte uygun degilmis o zaman almayayım canim sagol
Sagol canim gel buyurSize baskin yapasim geldi pure ben kalamar Cok severim. Esin nasil yapiyor ? Kizartiyor mu yoksa dolmasini mi? Kizartmasinin yaninda tarator sos da super gider. Afiyet olsun :)
Bizde de mercimek corba bEzeyle ve salata vardi. Oyle uykum geldi ki gozler kapanacak
Valla ben hersey yedim. Ozellikle nerdeyse her hafta 1 kez ciger kebabi yedim faydali diye. O zamanlar doğudaydim süper yapiyordu ustalar.Gebelikte karides yenir mi? Dayanamadım yedim de . İlk üç ay etkilemez diye tutamadım kendimi güzel koktu sarımsaklı sarımsaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?