- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.201
Kalamari evde Hic denemedim maden suyunda bekletmiyor sanirim degil mi? Dil baligi ben De alirim surekli tam cocuklara gore bir balik. Tereyaginda kizartinca muthis oluyor. Ben Cok severim. Humus da bir ara deneyecegim ama hala deneyemedim. O Kabuklarini tek tek ayiklama olayina useniyorum galiba.Sagol canim gel buyur
Harika yapar.
Aldigi yerde temizletiyor. Temizletince kendiliginden halka halka dograniyor.hazir paketliler gibi yani .
Misir unu ve tuza buluyor her yerini. Sicak yagda kizartiyor.
Dil baligi da zaten incecik. Derisini yüzduruyor almadan once. Onu da baharatlayip unlayip kizartiyor. Meze niyetine dil baligi ve kalamar.
Yanina da ezme yaptim. Piyaz yaptim.
Esim de humus yapti.
Acaba neden nedenn :))Size baskin yapasim geldi pure ben kalamar Cok severim. Esin nasil yapiyor ? Kizartiyor mu yoksa dolmasini mi? Kizartmasinin yaninda tarator sos da super gider. Afiyet olsun :)
Bizde de mercimek corba bEzeyle ve salata vardi. Oyle uykum geldi ki gozler kapanacak
Aslinda bekletilebilir.Kalamari evde Hic denemedim maden suyunda bekletmiyor sanirim degil mi? Dil baligi ben De alirim surekli tam cocuklara gore bir balik. Tereyaginda kizartinca muthis oluyor. Ben Cok severim. Humus da bir ara deneyecegim ama hala deneyemedim. O Kabuklarini tek tek ayiklama olayina useniyorum galiba.
Etli cig kofte felan sakıncalı sanırımValla ben hersey yedim. Ozellikle nerdeyse her hafta 1 kez ciger kebabi yedim faydali diye. O zamanlar doğudaydim süper yapiyordu ustalar.
Midye de yemisligim var.
Bence de organize islere gidin10 tl. ogle yemegi. ...otomatik odemeden elektrik icin 94.70 cekmis olmalari gerek...
108.28 tl defactonun sinema kampanyasi varmis 4 sinema bileti aldim.. 75i bonus puan gerisi tek cekimle... bence guzel oldu. organize islere gideriz diyorum:)
Seytan Tatli Tatli durtuyor ama direniyorum sabredecem Sabah kan verecem Kandan ogrenecemAcaba neden nedenn :))
yaptin mi test yarini mi bekliyorsun
Aynen. Midye ve cigkofte onerilmiyor. Cig et bakteri diye. Midye normalde de onerilmiyor.Etli cig kofte felan sakıncalı sanırım
Sonuçu alinca bizi de unutma sakın:)Seytan Tatli Tatli durtuyor ama direniyorum sabredecem Sabah kan verecem Kandan ogrenecem
Biraz asidik bir karisimda bekletmek gerekkylr ki yumusak olsun diye. Aklima aldim bir gun ben de evde deneyecegimAslinda bekletilebilir.
Şarap veya birayla islatip bekletiyordu eşim önceden. Bu kez kesti dogradi unladi kizartti. Bu daha sert kizardi diger usule göre. Ama lezzetliydi bu sekilde de
11.95 12 de 30.04e kadar gecerliymis.. istedigin seansa.. oyle kisitlama da yok..Bence de organize islere gidin
indirimle ne kadara geliyor bilet
Ayyy yapabilirsin yaaaSeytan Tatli Tatli durtuyor ama direniyorum sabredecem Sabah kan verecem Kandan ogrenecem
Ben saniyordum ki Ilkini De esimle izledik Meger o izlememis Merak etti baya. Dun internette aradik Netflix satin almis bulamadik.Bence de organize islere gidin
indirimle ne kadara geliyor bilet
Talım çok sağol bilgi içinA Alya_sura88 temiz oldugundan emin oldugunuz bir yerde yedigin surece sorun olmaz ama midyeye dikkat et civa Cok onda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?