Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende yarın yoğurt çorbası yapacağım aldığımız ev yoğurdu şahane çok mutluyum o yüzden. Yoğurt çorbası , makarna , birde tavuk haşlayacağım salata turşu tatlım var . Bugün sıfır harcama yaptık yarında öyle olacak inşallah

Kalamari evde Hic denemedim maden suyunda bekletmiyor sanirim degil mi? Dil baligi ben De alirim surekli tam cocuklara gore bir balik. Tereyaginda kizartinca muthis oluyor. Ben Cok severim. Humus da bir ara deneyecegim ama hala deneyemedim. O Kabuklarini tek tek ayiklama olayina useniyorum galiba.

Acaba neden nedenn :))
yaptin mi test yarini mi bekliyorsun

10 tl. ogle yemegi. ...otomatik odemeden elektrik icin 94.70 cekmis olmalari gerek...
108.28 tl defactonun sinema kampanyasi varmis 4 sinema bileti aldim.. 75i bonus puan gerisi tek cekimle... bence guzel oldu. organize islere gideriz diyorum:)

Aslinda bekletilebilir.
Şarap veya birayla islatip bekletiyordu eşim önceden. Bu kez kesti dogradi unladi kizartti. Bu daha sert kizardi diger usule göre. Ama lezzetliydi bu sekilde de

10 tl. ogle yemegi. ...otomatik odemeden elektrik icin 94.70 cekmis olmalari gerek...
108.28 tl defactonun sinema kampanyasi varmis 4 sinema bileti aldim.. 75i bonus puan gerisi tek cekimle... bence guzel oldu. organize islere gideriz diyorum:)
Bence de organize islere gidin
indirimle ne kadara geliyor bilet

Aslinda bekletilebilir.
Şarap veya birayla islatip bekletiyordu eşim önceden. Bu kez kesti dogradi unladi kizartti. Bu daha sert kizardi diger usule göre. Ama lezzetliydi bu sekilde de
Biraz asidik bir karisimda bekletmek gerekkylr ki yumusak olsun diye. Aklima aldim bir gun ben de evde deneyecegim

7.6 tl bimden süt ve ayran aldım yarın kızımı doktora götürcez eşim nöbetten gelcek bende kadın dogumdan randevu aldım spiral için kontrole gel demişlerdi İnşallah kayma falan olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…