- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.221
Olur inş canım :)Hâlâ odası yok ama :)))
hadi insallah bu uykulu hallerinin sebebi vardir :)Seytan Tatli Tatli durtuyor ama direniyorum sabredecem Sabah kan verecem Kandan ogrenecem
internetten bulabilirsiniz ilkini. ilkini izlemeden 2.ye gitmeyin benceBen saniyordum ki Ilkini De esimle izledik Meger o izlememis Merak etti baya. Dun internette aradik Netflix satin almis bulamadik.
Hayir gece iki De yatip Sabah 5:30 da uyaninca ve gun yogun gecince yemek sonrasi agirlik coktuhadi insallah bu uykulu hallerinin sebebi vardir :)
Dun gittik zaten. Ilki nette yok Netflix uyeligi istiyor o satin almis.internetten bulabilirsiniz ilkini. ilkini izlemeden 2.ye gitmeyin bence
kopukluk oldu mu peki? mesela kiziyla iliskisi? yaptiklari is falanDun gittik zaten. Ilki nette yok Netflix uyeligi istiyor o satin almis.
Ya susar misin hayirli birseye yoruyoruz surda :))Hayir gece iki De yatip Sabah 5:30 da uyaninca ve gun yogun gecince yemek sonrasi agirlik coktu
Ben ilkini De sinemada izlemistim ama esime kopuk gelmedi. Sadece ikincisi buysa ilki nasil diye Merak etti izlemek istedikopukluk oldu mu peki? mesela kiziyla iliskisi? yaptiklari is falan
Cok tatlisin sesli guldumYa susar misin hayirli birseye yoruyoruz surda :))
Yani bence deee, cık cık cıkYa susar misin hayirli birseye yoruyoruz surda :))
Benm kiz da 6 aylik bugun hastane asansorunde yasli bi teyze kizimin koluna ve cenesine dokunduGünaydın Hanımlar,
Dün biz de avm’ye gittik. Büyük kızıma Panço’dan pijama, külotlu çorap ve etek aldım. Küçüğe mama sandalyesine yapışan oyuncaklardan aldım.
Kendime kitap ve beyaz basic bir tişört aldım. Kızım oyun alanında oynarken biz de eşimle kahve içtik.
Minik kızım 6 aylık ve ilk kez avm’ye götürdüm. Bu ne yahu sanki Tarkan ile geziyoruz. Gelen giden mıncıklıyor, öpüyor
A Alya_sura88 çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amiiinnyani aslında bunları söylemek istemem de verdiklerimiz var ama zekat adı altında değil.. borca rağmen.. Allah kabul etsin bizi kaza beladan korusun...
Esin tutumluysa isin daha kolay dlye dusunuyorum kendi dusuncelerini yonetebilirsin :)56 lirayla günü kurtardık eşim sayesinde.yoksa eminim ben 100u görürdüm..
Bu sayfadakilerin aksine bizim evde parayı tutamayan ben,tutumlu olan eşim.masallah kızlar size
56 lira içinde az patlıcan ,asla vazgeçemediğim dolmalık biber,yoğurt,çöp poşeti,pirinç aldık.
Siz is yaptikca ben de hevese geliorum sonra elim aciyor amaaan otur diyorumAy ölüyorum galiba valla öğlenden beri aşırı başım ağrıyor gözlerimi açamıyorum resmenevi sildim süpürdüm 3 makina çamaşır yıkadım . Yeni bir Tatlı denedim yemekte de yeşil fasulye pirinç pilavı cacık domates çorbası pişirdim. Eşim geldi gelirken koli getirdi marketten. Karaca’ya ürünler yarın gidiyor . Orijinal kolisi koli depomda duruyordu ama onu hiç çıkartıp oranın düzenini bozamam . Yemekten sonra yeniden markete gittik A101 de yağ kalmamış canım sıkkın kasiyer beceremediği için daha fazla alamamıştım. Koliyi desteklemek için bir koli daha aldık. Eve geldik koliledik kapakları filan hep seraladım kırılmasın diye . Evde sadece düdüklülerim ve 2 teflon sahan birde Çelik setim kaldı survivor gibi resmen nasıl pilav filan yapacaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?