- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.241
Ay çılgın bunlar, nerden para alacaklarını şaşırdılar.Neyse size bir sey anlatayim. H Sonu bize dogalgaz faturasi geldi 55 lirasasirdik cunku biz sadece ocak icin kullaniyoruz faturaya geceli De 3 ay filan oldu en Cok 12-15 lira filan geliyordu. Neyse bi Baktik indirim ekleme diye bolumde 35 lira yaziyor. Aradik baskent Gaza sorduk neden boyle diye. Dediler ki 500 tl Borc var gecmisten onu taksitlendirdik. Bizim eylul 2017 De sayacin Ekrani gitti ama biz kosturmadan ilgilenmedik biraz da bilerek ihmal ettik. Nasilsa icinde bir miktar (ortalama 50-60 m3 kadar) gaz var yeter diye. Tabi boyle boyle eylul 2018 I ettik. Eylulde kontrol icin gelip uyari verince kartli sayaci faturaliya degistirmis olduk. Borc tam 500 Cok ilginc degil mi 498,4 degil ya da 502,7 tam 500 :)
Bugun merkezine gidince ogrenmis esim Meger Bu kaba hesabi Bizim Eski sofbeni De hesaba katarak yapmislar. Iyi ama biz onu 2016 dan beri kullanamiyoruz kikeske kullanabilsem Yilda 500 tl yi seve seve oderim
Tekrar sadece ocak kullanimimiza gore ortalama bir hesap cikartacaklarmis.
Canim bebek hasta ise atesi 1 hafta surer yani şu şekilde ates dusurucu verirsin 4veya 5 saat idare eder sonra tekrarlar. Ama atesin etkisi yavas yavas gecer cocuk toparlanmaya baslar.Kizlar selam bugun devlet hastanesine gittik cocuk icin sira yok alamam acile git dedi biz de acile gittik zaten memnun kalmadik dedim yapabilecrgim bisey yok dedi dedesi de ozele gidelim dedi gittik dr bakti kulaginda cigerinde bogazinda iltihabik bir sey goremedim dedi idrarina bakalim carsamba da ateslenmesi gecmezse kan aliriz dedi tamam dedik asidan ya da disten olabilir de demedi. İnsallah bi hastaliktan dolayi degildir ateslenmesi kac gundur yasadigimdan bir sey anlamadim annem babam destek oldugu halde Allah tek basina bakanlarin yardimcisi olsun
Cok tesekkur ederim insallah :)Efsun64 umarım onemli birsey değildir sonuçlar bi gelsin bakalım, gecmiş olsun tekrar
3 dr gordu calpol ver diyorlar bakalim bu gece daha iyiydik simdi de oyun oynuyoruz Allaha sukur umarim artik duzeliyordur :)Canim bebek hasta ise atesi 1 hafta surer yani şu şekilde ates dusurucu verirsin 4veya 5 saat idare eder sonra tekrarlar. Ama atesin etkisi yavas yavas gecer cocuk toparlanmaya baslar.
Baktin cocuk her gun ayni iyilesme yok
Baska doktora gotur.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versinGünaydın arkadaşlarhaberleri sabah gördüm 4 şehidimiz var Allah ailesine sabır versin
Yaa valla beni burdan heyecan sardı seni düşünemiyorumGunaydin kizlar ogleden sonra 15 gibi haber ederiz dediler ise geciyorum gun gecmek Artik bugun
Koklendiyse marulunuz onu bir saksıya ekebilirsiniz. Mümkün olduğunca güneş alsın.Son halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?