- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.261
Mutlu haber alalım inşallah :)Gunaydin kizlar ogleden sonra 15 gibi haber ederiz dediler ise geciyorum gun gecmek Artik bugun
Henüz köklenmediKoklendiyse marulunuz onu bir saksıya ekebilirsiniz. Mümkün olduğunca güneş alsın.
Bi bakayım çok teşekkür ederim :))Efsun64 canim palmolive duşjeli şok ta yarin 9.95. 500ml. Sen sormustun diye hatirliyorum
Tamam bim daha yakın oraya bakayım canım teşekkğr ederim :)Efsun64 bimde de var 2 li si 20 TL Yarım litrelik şişeler
Merhaba çok geçmiş olsun sıkma canını eğer öyle bir ameliyat olsa bile çok kolay geçen bir ameliyat zaten hemen atlatır kızınmrb kızlar hastaneden geldim kızıma genizeti ameliyatı dedi başka doktordan randevu aldım sonra başkentte prof ismi verdi ameliyat diyen doktor ona canım sıkıldı biraz işe geldim öyle oturdum kaldım işleri halletmem lazım
geçmiş olsun canım canini sıkacak birşey yok çoğu çocukta var genizeti ameliyatida çok basit diyor herkes ayni gün taburcu ediyorlarmış allah dermansız dert vermesin bunlar geçermrb kızlar hastaneden geldim kızıma genizeti ameliyatı dedi başka doktordan randevu aldım sonra başkentte prof ismi verdi ameliyat diyen doktor ona canım sıkıldı biraz işe geldim öyle oturdum kaldım işleri halletmem lazım
mrb kızlar hastaneden geldim kızıma genizeti ameliyatı dedi başka doktordan randevu aldım sonra başkentte prof ismi verdi ameliyat diyen doktor ona canım sıkıldı biraz işe geldim öyle oturdum kaldım işleri halletmem lazım
inşallah canım tanzim satış bizim orda dün başlamış baya kuyruk vardı iyide olmuş herşey çok pahalı marketlerdeMerhaba çok geçmiş olsun sıkma canını eğer öyle bir ameliyat olsa bile çok kolay geçen bir ameliyat zaten hemen atlatır kızın
çok sağol canım inşallah kolay atlatır pek nazlı kızımgeçmiş olsun canım canini sıkacak birşey yok çoğu çocukta var genizeti ameliyatida çok basit diyor herkes ayni gün taburcu ediyorlarmış allah dermansız dert vermesin bunlar geçer
Tanzim sayesinde marketlerde de fiyatlar düşmüş galiba bizim burayı etkilemez bence ama .inşallah canım tanzim satış bizim orda dün başlamış baya kuyruk vardı iyide olmuş herşey çok pahalı marketlerde
bunu duymamıştım canım sağol 5.5 yaşında o zaman acele etmeyim zaten farklı 2 doktora daha götürcem hemen ameliyat ettirmemKardeşim 4 5 yaşlarında iken 1 dr önermişti, diğeri hayır gerek yok 7 yasından sonra eriyecek şimdi yaparsak tekrarlayacak dedi farklı bir yol izledi, gerçekten eridi gitti farklı görüşlerde alın, eğer yine ameliyat derlerse kolayca geçiyor hiç korkmayın
marketleri görmedimde annem dün bahsetti bugünde biz gördük eşimle 3 kg ile sınırlıymış çogunluk patates soğan alıyorduTanzim sayesinde marketlerde de fiyatlar düşmüş galiba bizim burayı etkilemez bence ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?