Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın dün gece şehit haberine çok üzüldük allah ailelere sabır versin çok zor sabah eşimi yolcu ettim biraz daha uyudum bugün bi arkadaşımı davet etmiştim tatlı yiyip kahve içeriz diye . Oda gece mesaj atmış ki başka bir yere kahvaltıya davetliymiş unutmuş o an . Bende tamam sonra görüşürüz dedim bozuldu galiba öğleden sonra gelirsin ne olacak demedim diye Valla bende o an demedim açıkcası başka zaman otururuz zaten evde ne tatlı yapsam o hamile filan diye ona da indiriyorum buzluktan haşlamalık paketlediğim tavuklardan çıkarttım onu yaparım makarna filan . Makarnayı yapacak geniş bir tavam bile yok artık Kurye gelecek biraz önce yine görüştüm . Müge anlıda yine 2 kadın öldürülmüş

Dün tavuklu bezelye pilav cacık yaptım dünden kalan çorba vardı yanına turşu ve meyve suyu
Bugün kv gönderdiği köy tavuğunu çıkardım onu büyük ihtimal kv yapar bende salata pilav yaparım yanına

Biraz önce haberlerde gördüm tanzim satış başlamış haksız rekabet bitti soğan patates bile marketlerde düştü deniyor acaba doğru mu

mrb kızlar hastaneden geldim kızıma genizeti ameliyatı dedi başka doktordan randevu aldım sonra başkentte prof ismi verdi ameliyat diyen doktor ona canım sıkıldı biraz işe geldim öyle oturdum kaldım işleri halletmem lazım

Merhaba çok geçmiş olsun sıkma canını eğer öyle bir ameliyat olsa bile çok kolay geçen bir ameliyat zaten hemen atlatır kızın

geçmiş olsun canım canini sıkacak birşey yok çoğu çocukta var genizeti ameliyatida çok basit diyor herkes ayni gün taburcu ediyorlarmış allah dermansız dert vermesin bunlar geçer

Kardeşim 4 5 yaşlarında iken 1 dr önermişti, diğeri hayır gerek yok 7 yasından sonra eriyecek şimdi yaparsak tekrarlayacak dedi farklı bir yol izledi, gerçekten eridi gitti farklı görüşlerde alın, eğer yine ameliyat derlerse kolayca geçiyor hiç korkmayın

Merhaba çok geçmiş olsun sıkma canını eğer öyle bir ameliyat olsa bile çok kolay geçen bir ameliyat zaten hemen atlatır kızın
inşallah canım tanzim satış bizim orda dün başlamış baya kuyruk vardı iyide olmuş herşey çok pahalı marketlerde

geçmiş olsun canım canini sıkacak birşey yok çoğu çocukta var genizeti ameliyatida çok basit diyor herkes ayni gün taburcu ediyorlarmış allah dermansız dert vermesin bunlar geçer
çok sağol canım inşallah kolay atlatır pek nazlı kızım

bunu duymamıştım canım sağol 5.5 yaşında o zaman acele etmeyim zaten farklı 2 doktora daha götürcem hemen ameliyat ettirmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…