- 11 Mart 2013
- 33.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.281
2 lt miş ya patates soğan domates 3 tl . Şimdi temizlik malzemesi için yapılacakmışmarketleri görmedimde annem dün bahsetti bugünde biz gördük eşimle 3 kg ile sınırlıymış çogunluk patates soğan alıyordu
bunu duymamıştım canım sağol 5.5 yaşında o zaman acele etmeyim zaten farklı 2 doktora daha götürcem hemen ameliyat ettirmem
Aaa çok sevindim canim gözün aydın cok sevindim yaHAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
yaa masallah canim gozun aydin gayet guzel deger katlanarak artsin insallahhhHAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
Hayırlı uğurlu olsunHAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
Hayırlı olsun çok sevindimHAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
hadi gözün aydın katlanarak artsın inşallahh.HAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
Yaa harika, nasıl sevindiö. İkiz olmadı cok olası benim 191di ilkiHAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
ben hep bebişlerr dediiim inşallah...:)Yaa harika, nasıl sevindiö. İkiz olmadı cok olası benim 191di ilki
İkiz olması çok olası diyecektimYaa harika, nasıl sevindiö. İkiz olmadı cok olası benim 191di ilki
HAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
Oo masallah sağlıcakla artsın katlansın değerin inş. 2 bebiş tutunmuşturHAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
Bizim şehirde yok galiba araştırdım bulamadımBiraz önce haberlerde gördüm tanzim satış başlamış haksız rekabet bitti soğan patates bile marketlerde düştü deniyor acaba doğru mu
Sıkma canını canım kolay bir ameliyat diye biliyorum :)mrb kızlar hastaneden geldim kızıma genizeti ameliyatı dedi başka doktordan randevu aldım sonra başkentte prof ismi verdi ameliyat diyen doktor ona canım sıkıldı biraz işe geldim öyle oturdum kaldım işleri halletmem lazım
Yaaa hadi inşallah böyle devam eder canım çok dikkat et kendine yorma kendini gerekirse bir bardağı bi terden alıp bi yere bile koyma biraz tadını çıkar ,:)))HAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
Çok güzel bir haber.hayırlı olsun.HAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?