- 10 Ocak 2019
- 118
- 224
- 23
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.301
sağol canım inşallah
Ayy insallah kuzum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsiinnn sevincini gormek isterdimm.. heyecanini tahmin edebiliyorum... ben boyleysemm senn?:))
Allaha şükürler olsun :))ben de hemşir hayırlı olsn sonuç pozitif dedi kağıdı alırken afalladım sonucun pozitif mi çıkması gerekiodu dedim içimden
Bugün soğanı 5 TL den aldımBiraz önce haberlerde gördüm tanzim satış başlamış haksız rekabet bitti soğan patates bile marketlerde düştü deniyor acaba doğru mu
Hadi hayırlı olsun :)HAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
Bir insanla mesafe koymak için illa bir şey yapması gerekmiyor hoşlanmamis olabilirsin ki bu arkadaşın yüze gülüp arkadan dedikodu yapan biri guvenilecek biri değil mesafeni koy bir yerden sonra oda uzaklaşır sendenKizlar birsey sormak istiyorum
Bir insanla mesafe koymaniz icin size kotulugu sartmidir yoksa genel gecer ahlak kurallarini cignemesi de gecerli bir sebepmidir
Yan masamdaki insani toplamda 4 is gunu goresim yok gozumuzun icine baka baka iftira/ dedikodu yapip ortak etmek istedi
Tersledim ve yuzune bakmiyorum ama 2 gundur tepemde cok iyi davraniyor.
Susmak gerek cunku hakkinda konustugu 2 kisi zarar gorur
Bi kac sn unutuyorum sonra aklima geliyo kulaklarima kadar ates cikiyor
Insanlarin hadsizligi ve cahilligi beni sasirtmaz diyorum yok olmuyor..
Surekli espriler cay getirip goturmeler ise yardim etmeler.
Normalde kiyamet kopsa donup bakmaz
Of ise gidesim gelmiyor
Napcam ben niye umursamaz olamiyorum
Bu arada iftira attigi insanla oturup cay fln iciyor kendime bak keyfine elalemin derdi sanane diyorum ama midem almiyor
canimmmmHAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
Bir insanla mesafe koymak için illa bir şey yapması gerekmiyor hoşlanmamis olabilirsin ki bu arkadaşın yüze gülüp arkadan dedikodu yapan biri guvenilecek biri değil mesafeni koy bir yerden sonra oda uzaklaşır senden
İnş cnmA Alya_sura88 senin de son haberlerini bekliyoruz
Heyooooooooo süper maşallah canım katlanarak artsın inşHAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
Ben olsam ben De mesafeli davranir mecburi iliski harici Hic gorusmezdim. Cunku Benim dusuncem su; bugun onlara iftira Atan yalan soyleyen yarin senin arkandan da Aynisini yapabilir.Kizlar birsey sormak istiyorum
Bir insanla mesafe koymaniz icin size kotulugu sartmidir yoksa genel gecer ahlak kurallarini cignemesi de gecerli bir sebepmidir
Yan masamdaki insani toplamda 4 is gunu goresim yok gozumuzun icine baka baka iftira/ dedikodu yapip ortak etmek istedi
Tersledim ve yuzune bakmiyorum ama 2 gundur tepemde cok iyi davraniyor.
Susmak gerek cunku hakkinda konustugu 2 kisi zarar gorur
Bi kac sn unutuyorum sonra aklima geliyo kulaklarima kadar ates cikiyor
Insanlarin hadsizligi ve cahilligi beni sasirtmaz diyorum yok olmuyor..
Surekli espriler cay getirip goturmeler ise yardim etmeler.
Normalde kiyamet kopsa donup bakmaz
Of ise gidesim gelmiyor
Napcam ben niye umursamaz olamiyorum
Bu arada iftira attigi insanla oturup cay fln iciyor kendime bak keyfine elalemin derdi sanane diyorum ama midem almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?