Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün 2 ekmek aldık ondan başka bir harcamamız olmadı. Dünde harcamamıştık iyi gittik çok şükür

Hadi inşallah yükselmiş olsun hayırlısı ile

Kredı kartları 5700 gelmişKayınvalideye tel uçak biletleri 500lira ya yakıt almıştık kasko sigorta vergı taksıtlerı tatıl taksıdı market yemek hepsı içinde.Martta düşer 2bın kadar.Eşimin tazmınatta bu ay eksık yatacak kıra kredı kart borcu eşimin para oraya gider.Bende Çocuğun okulu öder harçlık ayırırım tahmınımce 2bin maaşımdan artar.25inde kira gelir onlarla dolar alacağım kısmetse.Bekledigimiz bir ödeme var 2200kadar oda gelır inş bu ay

üstteki kadın belki 20 sefer oldu camasır vs dusuruyo kavgadan önce gelıp gelıp ıstıyodu snra yüzü tutup gelmedi ama dusurmeye devam. bi kere hatta asagıdan ızledm yarım saat cubukla asagı dusurmeye calıstı bızım ıpten kapıya gelemıyo ıstemeye apartmanın korkuluguna asıyodm dusurduklerini knusmuyorum dıye. halı silmiş sallandırmıs yukardan yıne bi suru birini dusurmus yeni gordum attım asagıya valla gıtsın bulsun nerden buluyosa yeter

Şuan varyaaaaa güldürdün beni hahahaha Benim üst kattaki ismi lazım değil neyse ban yerim şimdi birşey desem güneşi gördü mü halıları balkona sallıyor gördükçe deli oluyorum oturma odasının güneşini kapatıyor ayrıca da alt katlarda çamaşır asılı bu tutup sürekli halı silkeliyor ve tüm gün o halı kenardan aşağı serilmiş duruyor . Daha az doğalgaz yakacağım yerde daha çok yakıyorum güneş bizim burada çok etkili . O halıyı tutup aşağı çekmek istiyorum her seferinde geçen gece aşırı ses var 12di saat . Üst kattakinin kocası da eşime mesaj atmış ki valla bu ses nereden geliyor bilmiyoruz biz yapmıyoruz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…