- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.321
Hayirli olsun canim. Allah mutlu saglikli bebis(ler)nasip etsin.HAber geldi beta 285 Hemşire gayet iyi dedi :)))
Hayir canim. Ama benzetirler cok arkadaslarPure profil resmindeki sen misin
Gecmis olsun noldu230 eczane harcaması 10tl yemek 40market baya harcama oldu bugün.
Kan tahlili verdin mi alyaKızlar slm
13 tl süt
24,5tl damacana ve 12li 0,50lt erikli su
3 tl ekmek
Başka harcamamız olmadı
Kan damlası aldım parabensiz 65tl 60tl probiyotık 60tl okyanus suyu burnu için.Kendıme ferrum evde bulunsun dıye gargara ve nurofen aldım.Hasta degıl çok şükür ama evde bulunsun bitmıstı hepsı Elimin altında olması güven verıyorGecmis olsun noldu
Size yazdığım zaman verdim canım sonuç 263tü en son.Kan tahlili verdin mi alya
Hadi inşallah yükselmiş olsun hayırlısı ileSize yazdığım zaman verdim canım sonuç 263tü en son.
Bugün misafir vardı çok yoruldum ya.
Bir de ecopirin içmeyi unuttum doktor öğlen demişti ben akşam yuttum bugün.
Doktor randevu verecek canım ona göre gitcez daha gitmedik .
İnş canımHadi inşallah yükselmiş olsun hayırlısı ile
Allah sağlık versin hastalık zor Allah kimseyi düşürmesin hastanelere.Bende 5 lira harcadim eczanede sadece
Şuan varyaaaaa güldürdün beni hahahahaüstteki kadın belki 20 sefer oldu camasır vs dusuruyo kavgadan önce gelıp gelıp ıstıyodu snra yüzü tutup gelmedi ama dusurmeye devam. bi kere hatta asagıdan ızledm yarım saat cubukla asagı dusurmeye calıstı bızım ıpten kapıya gelemıyo ıstemeyeapartmanın korkuluguna asıyodm dusurduklerini knusmuyorum dıye. halı silmiş sallandırmıs yukardan yıne bi suru birini dusurmus yeni gordum attım asagıya valla gıtsın bulsun nerden buluyosa yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?