Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sen yine de fazla tepinme, her nekadar şuan tespit edilemese de bir ikiz anası olabilirsin aman dikkat

ya ınsanlık hali duser tabide bir degıl ıkı degıl yani
bide halıları sallandırıyo ayrı gıcıgım carsafları mesela bızım ıpe degıyo

Tuce gecen bir yerde duydum ama nerde hatirlamiyorum sarkan halilari sulu boya fircasi ile murekkep boyasi ile boyamisti birisi. Benim de en sinir oldugum sey bir sey silkelenmesi Benim bildigim hali elektrikli Supurge ile supurulur masa ortusu de Bahçeye inip bahcede silkelenir.

Kizlar kombi suyu eskisingibi isitmiyor.
Sicak su gelene kadar 2 kova su akiyor. Memlekete gitmeden once esim su vanalarini kapatmisti.elektrigi kapatmamistik. Kombinin ayarlari vs ayni.
Sebep ne olabilir ki

Yaa ayne boya gitsin tuce_tuce hangi devirdeyiz ya halı falsn silkelenmeli artık. Bizim buralarda yok mesela, halı ortu silkelenmez, çamasırı ipi için yer falanda yok, balkona camasır asılacaksa camasırlıgı balkonun içine açıp oraya seriyorsun. Ahaa aklıma geldi napoli de camdan karsı apartmanda bi dairenin camına ip baglanıyor iki apartman arasına camasır seriyorlar.

İlk tanıştığımız zaman benim evde oturan eski kiracı ile kavga ettiklerini anlatmıştı bu halı , ses meselesi yüzünden . Bende gülmüştüm aman ne olacak halı filan diye ama İnan öyle değilmiş ya beni delirtiyor sürekli halıları benim balkonumda

Burası da napoliye yakın sen merak etme . Ay ne yapsam ya bir kere çekip aşağı düşürsem keşke halıyı içim soğur belki

Kim yapiyormus peki
Bilmem valla kimse bence yalan söylüyordu o an . Çünkü alt kattan duvara vuruyorlardı ses yüzünden buda biz vuruyoruz sandı . Eşime msj atmış ki eşim daha 2 dk önce eve girmişti haberi bile yoktu

Insallah. Kacinci gun embriyosu idi? Bir de tek embriyo mu transfer edilmisti yoksa iki mi? Su an ne durumdasin?
Tatlım benim 1. Tup bebek kimyasaldi. 2. De negatif. Ikisinde de 2 embriyo transfer edilmisti.
Bu normal yoldan bir gebelik. Ve adetim 2 gün geçince yapılan sonuçtu bu.
Çok şükür su an sağlıklı ilerliyor. yumurta rezervim dusuk oldugu icin tup bebek denemistik.

Tatlım benim 1. Tup bebek kimyasaldi. 2. De negatif. Ikisinde de 2 embriyo transfer edilmisti.
Bu normal yoldan bir gebelik. Ve adetim 4 5 gün geçince yapılan sonuçtu bu.
Spontane oldu demek. O cok daha guzel. Su an kac Hafta /gun oldu peki? Insallah saglikla kucagina alirsin

Günaydın eşim nöbetçi sabah beslenme çantası hazırladım o işe gitti dün kargo ile tartıştım 2 kere aramama rağmen gelip koliyi götürmediler. Bugün gitmesi lazım eşin arabayla gitti . Arabam yok koliyi kargoya bırakamam bdv de konu okuyorum sinirimden çatladım ban yiyeceğim galiba

Yok canim yaa. Acikcasi kiraciyiz diye pek onemsemedik galiba.
Bi baktirmak lazim
Kombinin içinde bi kart varmış o kart yandığı zaman böyle birşey olabilir. Bende babamdan öğrendim. Babam bizim rezidansların kombileri ile sırf servis gelmesin diye kendi ilgileniyordu eğer çözerse çözüyordu yoksa servisi arıyorduk . Geçen benim evde de fark ettim ki duşta su bi çok ısınıyor bi anda soğuyordu filan . Önemsememiştim açıkcası babam duşa girince kızım sizin kombinin kartı yanmış belli çok sonra su sıcak oluyor bir soğuk bir sıcak oluyor demişti ki haklı aynen öyle oluyor . Buna servis gelecek ama mesela kart değişimini servis parasını ev sahibi mi ödeyecek o mechul . Biz idare ediyoruz şimdilik ev sahibine yansıtmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…