Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bi havasını al bar'ına bakın.. kiracı mısın? ben evinde oturuyorsun 2. evini aldın diye biliyorum
bakımı sana ait tabi parça marça değişirse onu ev sahibi öder bir de garanti yaptırdık biz, sağolsun yaptıralım dedi ev sahibi.

Yok canim tayinciyiz geziyoz simdilik

merhaba hanımlar gram altın alırken dikkat edilmesi gereken husus var mı , 22 veya 24 ayar olarak hangisi alınmalı .. gram altında satarken zarar oluyor mu . bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Sağlıkla kucağınıza alın benim de 263çıktı sonucum. Bekliyorum doktor randevusu belli olmadı daha. Bir ultrasondan görüp kalp atışını duysak rahatlayacağım.

merhaba hanımlar gram altın alırken dikkat edilmesi gereken husus var mı , 22 veya 24 ayar olarak hangisi alınmalı .. gram altında satarken zarar oluyor mu . bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Ben bilezik alacaksam 22 ayar biriktirip bileziğe çeviriyorum, bazen hediyelik olarak 22 ayar, bazen 24 ayar alıyorum
Eğer toplu param varsa 24 ayar külçe de mantıklı geliyor, alıyorum.
24 ayar alış satış arası çok fark yok, 22 ayarda bozarken çok düşüyormuş ama hiç bozmadım.

Günaydın
Gece e bebek indiriminden
Bebek losyonu
Bebek yağı
Pişik kremi
Bebek şampuani 3 tane
2li granül sabun tozu
40 li alt değiştirme örtüsü
Kendim içinden dependin emici k. Aldım
151 TL tuttu
Süper yapmışsın ben de kalp atışını duysak hemen alacağım Allah’ın izniyle

bende ay sonu birikim için ayıracağım parayı ayarlayıp, aldıgım 20 gram burma bileziklerden 1 adet almak istiyorum ama oda hemen hemen 2 ayda bir alınır gibi gözüküyor hesabıma göre.

mesela bu ay degil önümüzde ki ay denkleştirip alıcam. bu ay ki tl yi acaba gram olarak alıp önümüzde ki ay birikimden birleştrip bilezik mi alsam yoksa hepsi de tl olarak durup para denkleşince mi alsam bilezik diye düşünüyorum

Her yer altına altın şeklinde değişim yapmıyor, aldığınız kuyumcu yardımcı olabilir bir görüşün isterseniz

Selam arkadaşlarYarın oğlanın kreşte sevgı günü varmış heryer toz pembe balonlarla büyük kalpler fln yapmışlar çocuklarda pembe beyaz giyinecekmıs öğle arası avm ye gidip oğlana kıyafet alacağım polodan beyaz veya toz pembe lacoste bkcm yada gömlek lcw ye bakacağım bide

Kizlar
Doktora gittim.
Kan aldilar
Hb
Bhcg
Tsh
Prl (bunlar ne anlama geliyor)

Ndometrium: erdb 9m overler degerl
Sag over :douglasta 13 mm mesr...
Doktor yazisindan anladiklarim kadar yazdim. Bunlar ne anlama geliyor kizlar.

Alttan ultrason bakti.
Bebek yok
Polikistik over yok
Duvar kalin(adet donemin geldigi icin kalin olmasi normal dedi.
Smear testi yapildi. Sonuc 1 ay sonra cikacak.
Ogleden sonra kan sonuclarim cikacak

Hamileliğe engel bir değerin var mı diye bakmışlar. Sonuçlarını internet sitesinden görebiliyor musun yanında normal aralık değerleri yazacaktır o aralıktaysan sıkıntı yok.
e-nabızdan da bakabilirsin eğer sisteme atan bir yerden yaptırdıysan tabi

aynısı canım bizimkide büyük adamdan daha fena horluyor eğer ondan sonra ben uyursam yanında baya uykuya dalamıyorum sesten yan çeviriyorum yok yine aynı 5,5 yaşında şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…