- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.361
Yok canim tayinciyiz geziyoz simdilikbi havasını al bar'ına bakın.. kiracı mısın? ben evinde oturuyorsun 2. evini aldın diye biliyorum
bakımı sana ait tabi parça marça değişirse onu ev sahibi öder bir de garanti yaptırdık biz, sağolsun yaptıralım dedi ev sahibi.
Sağlıkla kucağınıza alın benim de 263çıktı sonucum. Bekliyorum doktor randevusu belli olmadı daha. Bir ultrasondan görüp kalp atışını duysak rahatlayacağım.Tatlım benim 1. Tup bebek kimyasaldi. 2. De negatif. Ikisinde de 2 embriyo transfer edilmisti.
Bu normal yoldan bir gebelik. Ve adetim 2 gün geçince yapılan sonuçtu bu.
Çok şükür su an sağlıklı ilerliyor. yumurta rezervim dusuk oldugu icin tup bebek denemistik.
merhaba hanımlar gram altın alırken dikkat edilmesi gereken husus var mı , 22 veya 24 ayar olarak hangisi alınmalı .. gram altında satarken zarar oluyor mu . bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Süper yapmışsın ben de kalp atışını duysak hemen alacağımGünaydın
Gece e bebek indiriminden
Bebek losyonu
Bebek yağı
Pişik kremi
Bebek şampuani 3 tane
2li granül sabun tozu
40 li alt değiştirme örtüsü
Kendim içinden dependin emici k. Aldım
151 TL tuttu
bende ay sonu birikim için ayıracağım parayı ayarlayıp, aldıgım 20 gram burma bileziklerden 1 adet almak istiyorum ama oda hemen hemen 2 ayda bir alınır gibi gözüküyor hesabıma göre.Ben bilezik alacaksam 22 ayar biriktirip bileziğe çeviriyorum, bazen hediyelik olarak 22 ayar, bazen 24 ayar alıyorum
Eğer toplu param varsa 24 ayar külçe de mantıklı geliyor, alıyorum.
24 ayar alış satış arası çok fark yok, 22 ayarda bozarken çok düşüyormuş ama hiç bozmadım.
bende ay sonu birikim için ayıracağım parayı ayarlayıp, aldıgım 20 gram burma bileziklerden 1 adet almak istiyorum ama oda hemen hemen 2 ayda bir alınır gibi gözüküyor hesabıma göre.
mesela bu ay degil önümüzde ki ay denkleştirip alıcam. bu ay ki tl yi acaba gram olarak alıp önümüzde ki ay birikimden birleştrip bilezik mi alsam yoksa hepsi de tl olarak durup para denkleşince mi alsam bilezik diye düşünüyorum
öyle mi, bir görüşeyim yardımın için sağol yine aydınlattın beniHer yer altına altın şeklinde değişim yapmıyor, aldığınız kuyumcu yardımcı olabilir bir görüşün isterseniz
İnşallah canım 2. Bebekte bile heyecan değişmiyor her gün kıyafetlerini çıkarıp bakasim geliyor Allah'ım bebislerimize sağ sağlim kavustursunSüper yapmışsın ben de kalp atışını duysak hemen alacağımAllah’ın izniyle
Aminnnn inşİnşallah canım 2. Bebekte bile heyecan değişmiyor her gün kıyafetlerini çıkarıp bakasim geliyor Allah'ım bebislerimize sağ sağlim kavustursun
Kizlar
Doktora gittim.
Kan aldilar
Hb
Bhcg
Tsh
Prl (bunlar ne anlama geliyor)
Ndometrium: erdb 9m overler degerl
Sag over :douglasta 13 mm mesr...
Doktor yazisindan anladiklarim kadar yazdim. Bunlar ne anlama geliyor kizlar.
Alttan ultrason bakti.
Bebek yok
Polikistik over yok
Duvar kalin(adet donemin geldigi icin kalin olmasi normal dedi.
Smear testi yapildi. Sonuc 1 ay sonra cikacak.
Ogleden sonra kan sonuclarim cikacak
aynısı canım bizimkide büyük adamdan daha fena horluyor eğer ondan sonra ben uyursam yanında baya uykuya dalamıyorum sesten yan çeviriyorum yok yine aynı 5,5 yaşında şimdiPenguen canim benim oglanda da var. 4 yasinda. Esimin arkadasi doktor dedikleri aynen şu eger ki cocugu uykusundan uyandiracak kadar rahatsiz etmiyorsa bekleyin. 5 yasindan sonra eriyor dedi.
Horluyor bizimki.hatta koca adam gibi rahatsiz edici bir horlama.
Ama bekliyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?