Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın bu arada dün harcamasız geçti benim ama eşim aldı sütleri çocuklara çikolata falan almış ne kadar diye sormadım 20 tl falandır diye tahmin ediyorum.

Eşim mesaj atmış kamplar açılmış birkaç yer yazalım çıkarsa oteli iptal ederiz istersen diye.Kararsız kaldım ya Bodrum kampını istiyorum ben aslında otel alınca vazgeçemiştim ama İlk sıraya Bodrum 2.sıraya Antalya yazalım bari belkide çıkmaz bize

Fiyatı ne kadar acaba

Tünaydınnn
Halılarım geldi silip süpürüp seriyorum
Aksamada lahmacun salata çorba ayran yapicam
Halılara 70 tl verdik dün
Yumurta kahve ve ekmek 25 tl dun harcandı
Bugün sabah 6 tl harcandı
Lahmacun için firinada verilir
Maaşa az kaldı deli gibi alışveriş yapasım var
Pure niye gittin canım dr

Kampa para ödenmiyor mu acaba biz hiç gitmedik bilmiyorum işleyişi
Oda ücreti var geçen yıl 1hafta 330tl mi ödedik dedi arkadaş.Yemek ne yersen kartla o an ödeniyor.gunde 3Öğün yemek tatlı dondurma su ıvır zıvır 300tl ödesek 6gece 7gun 2100tl birde oda 2500tl tutar tahmınımce.Biz oteli 3600tl ye aldık.Hersey dahil çocukla rahat oluyor her an istediğini yemek kampta kuyruk beklemek zor olur dıye düşünmüştüm ama eşim bekler artık çıkarsa

hb yazan kan tahlılı tsh da tsh hormonu canım. tsh degeri cok cok onemli
hepsı ck ıyı cıkar ınsAllah doktor kontrolune gıtmen ıyı olmus
e nabızdan ogleden snra sonuclara bakabılırsın
vajınal ultrason konusunda da ıyı yapmıssın karından yanılabılıyolar

Çıkar bence çünkü biz doğudayız ya Doğuya öncelik varmış

Canim bebek düsundugumuz icin genel kontrol olsun istedim.
Dis hekimine de gidecegim. Gebelikten once oneriliyor

merhaba
beni de eklermisiniz listeye 12 gr altın olarak.fazlası olur eksiği olmaz allahın izni ile

Kızlar merhaba herkese. Maaşa son gün hic para kalmadi ya eşim harcayamasın diye karti sakladım:)) zaten adam bi yemek yiyo da olsun nolur nolmaz cebine de az biraz para biraktim
Bizimde bu aya ait ayırdığımız harçlıkta son 45tl . Birkaç eksik listesi oluşturdum yarın alacağım 35 tl tutuyor baktım da hahaha ama kendimle gurur duyuyorum bu ayı eksi hesap için ayırdığım paradan yemediğimiz için allahım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…