- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.401
Borç kime meselakızlar bişey danışcam
borc ıcın kredı cekmek mantklımı
Borç kime mesela
Bence degil yine borclandiriyor seni ama bak su cok guzel olur birinden borcun kadarini alip aylik ona odeme yapmak ama bu devirde bulabilir misin? Imkansiz degil ama zor.:)kızlar bişey danışcam
Bu faizlerle mantıksiz canim bencekızlar bişey danışcam
Bu faizlerle mantıksız tabiki . Ha banka kredisi ödemişsin ha kredi kartına ödeme yapmışsın aynı bencekredi kartı borcu cnm
Aa canim ben diyecektim sana döküntüler oldu mu diye. Benim oglum da altıncı hastalik el ayak hastalığı geçirdi ikisinide gecirdi. Döküntüler olmadan hic anlasilmiyo o kadar kötü hastalıklar ki 3 gün ateş sonra döküntüleri basliyo. Ama tedavisi de yokmus herhangi bi ilacı yani. Doktorlar çoğunlukla antibiyotik veriyormuş. Gereksiz yere tabi. Bizede antibiyotik vermişti boğazı enfeksiyon olmus diye.meger o hastalığı geciriyomusKızlaaar dr dan geldik 6. Hastalıkmış bizim ateşlenmelerimizin sebebi sün döküntüler oldu tamam desi dr hayırlı olsun 6. Hastalıkmış dedi geçmiş artık dedi döküntüler de birkaç güne geçermiş :))
Bence çook yeterli bir sebeptir canım benimKizlar birsey sormak istiyorum
Bir insanla mesafe koymaniz icin size kotulugu sartmidir yoksa genel gecer ahlak kurallarini cignemesi de gecerli bir sebepmidir
Yan masamdaki insani toplamda 4 is gunu goresim yok gozumuzun icine baka baka iftira/ dedikodu yapip ortak etmek istedi
Tersledim ve yuzune bakmiyorum ama 2 gundur tepemde cok iyi davraniyor.
Susmak gerek cunku hakkinda konustugu 2 kisi zarar gorur
Bi kac sn unutuyorum sonra aklima geliyo kulaklarima kadar ates cikiyor
Insanlarin hadsizligi ve cahilligi beni sasirtmaz diyorum yok olmuyor..
Surekli espriler cay getirip goturmeler ise yardim etmeler.
Normalde kiyamet kopsa donup bakmaz
Of ise gidesim gelmiyor
Napcam ben niye umursamaz olamiyorum
Bu arada iftira attigi insanla oturup cay fln iciyor kendime bak keyfine elalemin derdi sanane diyorum ama midem almiyor
Aa canim ben diyecektim sana döküntüler oldu mu diye. Benim oglum da altıncı hastalik el ayak hastalığı geçirdi ikisinide gecirdi. Döküntüler olmadan hic anlasilmiyo o kadar kötü hastalıklar ki 3 gün ateş sonra döküntüleri basliyo. Ama tedavisi de yokmus herhangi bi ilacı yani. Doktorlar çoğunlukla antibiyotik veriyormuş. Gereksiz yere tabi. Bizede antibiyotik vermişti boğazı enfeksiyon olmus diye.meger o hastalığı geciriyomus
Evet canım hemşiremiz de öyle söylüyor salgınlar arttı aşılarını yaptırmamazlık etme diyor...Bide suriyeliler sagolsun hastalık skalamizi genişlettiler
Güzelce geçinmek varken neden entrikayla uğraşır ki insanlar...8 senedir ayni odadayiz 5 senedir yanyana
Kotuysen senle cok iyidir iyiysen zararsiz bariz kotulugu olmaz arkadan yapacagini yapar en tehlikeli insan turu. Hep o acinacak haldedir kotuluk yapilir ona gelince isler bozulur oysa hep kotu kalbinin ekmegini yer son laflari siniri atlatti insallah konuyu acmaz olay cikaririm digerleri zarar gorur
Umursamamak ve yeni duzene alismak zaman alicak
Sinirlerim harap oldu bir kac gunde
Burda yeşil sogan 16 tl biliyomusunKızlar hastaneden gelirken eve uğradım kıza çamaşır almaya size soğanlarımı da çektim :)
Güzelce geçinmek varken neden entrikayla uğraşır ki insanlar...
bizim de oyle hatta ben bırıkım yapmak yerine kartı azalmayı hedeflıyorum suan cok sıkıldm her ay 4000 4500 ödemektenbizim de 3-4 aydır 4000 geliyor kredi kartı hedefim 2500-3000 bandına çekebilmek..
AmiiiiinnnnAllah sağlık versin hastalık zor Allah kimseyi düşürmesin hastanelere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?