Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya bizim kartlarda 3250 geliyor bu ay; 1000tl araba masrafı( v ergi,yakıt) 1200 gıda sanırım kalanı da; çocuklar doktora gitti yüklü has-ecz odemesi oldu, kedimizin aşıları vardı, kitap giyim ıvır zıvır. İlk hedef kartları 2800-3000de sabitlemek

defacto alışverişinden sonra kartı kaybettiğimi sanmıştım iptal ettirdim kartı ama bulundu şimdi ne zamana gelir anca kimbilir :/

Aa canim ben diyecektim sana döküntüler oldu mu diye. Benim oglum da altıncı hastalik el ayak hastalığı geçirdi ikisinide gecirdi. Döküntüler olmadan hic anlasilmiyo o kadar kötü hastalıklar ki 3 gün ateş sonra döküntüleri basliyo. Ama tedavisi de yokmus herhangi bi ilacı yani. Doktorlar çoğunlukla antibiyotik veriyormuş. Gereksiz yere tabi. Bizede antibiyotik vermişti boğazı enfeksiyon olmus diye.meger o hastalığı geciriyomus

Bence çook yeterli bir sebeptir canım benim

Bide suriyeliler sagolsun hastalık skalamizi genişlettiler
Evet canım hemşiremiz de öyle söylüyor salgınlar arttı aşılarını yaptırmamazlık etme diyor...

Yaa biz de kullanacaktık neredeyse antibiyotik.. Allaha şükür atlattık :)

Güzelce geçinmek varken neden entrikayla uğraşır ki insanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…