- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.421
Hahahaha iyi etmişsinüstteki kadın belki 20 sefer oldu camasır vs dusuruyo kavgadan önce gelıp gelıp ıstıyodu snra yüzü tutup gelmedi ama dusurmeye devam. bi kere hatta asagıdan ızledm yarım saat cubukla asagı dusurmeye calıstı bızım ıpten kapıya gelemıyo ıstemeyeapartmanın korkuluguna asıyodm dusurduklerini knusmuyorum dıye. halı silmiş sallandırmıs yukardan yıne bi suru birini dusurmus yeni gordum attım asagıya valla gıtsın bulsun nerden buluyosa yeter
Kendi özgürlüğümüz başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.....ya ınsanlık hali duser tabide bir degıl ıkı degıl yani
bide halıları sallandırıyo ayrı gıcıgım carsafları mesela bızım ıpe degıyo
İstiyorsn ve de hayırlıysa inşallah olur canımEvet ikiz ihtimali olabilir mi diye daha Cok seviniyorum. Dikkat ediyorum.
İlaç kullanmak gerekir galiba prolaktin için . Kardeşimin de sürekli yükseliyor strese bağlı demişti doktor bekar kızın prolaktin yüksekliği yüzünden gögsünden süt geliyorduKizlar 24 liralik kaju aldim. Simdilik baska harcama yok.
Tahlillerim cikti tsh 2.23 normal mi. Donlktor yorum yapmadi..
Prolaktin yuksekmis. 15 gun sonra tekrar tahlil yapacak.
Nasil dusurulur ki bu prolaktin
Kız ben de geçen bi komu okudum ertesi gün bile etkisinseydim okumamak lazım oraları :)Günaydın eşim nöbetçi sabah beslenme çantası hazırladım o işe gittidün kargo ile tartıştım 2 kere aramama rağmen gelip koliyi götürmediler. Bugün gitmesi lazım eşin arabayla gitti . Arabam yok koliyi kargoya bırakamam bdv de konu okuyorum sinirimden çatladım ban yiyeceğim galiba
Yazdim canim ozelineŞokta sıvıyağ indirimdeydi kaçırmayayım dedim, pirinç, kuru fasulye, kabartma tozu, krem santi, peynir, sucuk aldım 72tl harcadim,
Yeni çiğ köfteci açılmış azcık aldım 5tl ye..
Dolaptaki yemekleri yedik,
Yarına yemek yapmam lazım..
Eşim de leblebi, badem almış 55tl ye.
pure hazel benim de yüksek yıllardır ilaç kullanıyorum,
Gebe kalmayı engelleyebilir
Evde duran ödüyor canım biz mayısta kiraya girdik yazın bakım parasını biz verdik içini temizlediler 11 ay durduk evdeKombinin içinde bi kart varmış o kart yandığı zaman böyle birşey olabilir. Bende babamdan öğrendim. Babam bizim rezidansların kombileri ile sırf servis gelmesin diye kendi ilgileniyordu eğer çözerse çözüyordu yoksa servisi arıyorduk . Geçen benim evde de fark ettim ki duşta su bi çok ısınıyor bi anda soğuyordu filan . Önemsememiştim açıkcası babam duşa girince kızım sizin kombinin kartı yanmış belli çok sonra su sıcak oluyor bir soğuk bir sıcak oluyor demişti ki haklı aynen öyle oluyor . Buna servis gelecek ama mesela kart değişimini servis parasını ev sahibi mi ödeyecek o mechul . Biz idare ediyoruz şimdilik ev sahibine yansıtmadık
Bakım değil geçen sene bakımını yaptırdık biz ödedik . Bu sefer bi arızası var muhtemelen tamir olur o paraEvde duran ödüyor canım biz mayısta kiraya girdik yazın bakım parasını biz verdik içini temizlediler 11 ay durduk evde
Geçmiş olsun canım :)Kızlar günaydın kocam göreve gitti 3 gündür yalnızım ve grip oldum yaaaaa pöffff
SÜPER İYİ GÜNLER oyununa bilet aldık gösteri 9 Mart’ta
Ya anlamam ben böyle şeylerden yardımcı olamıcam kusura bakmaKizlar
Doktora gittim.
Kan aldilar
Hb
Bhcg
Tsh
Prl (bunlar ne anlama geliyor)
Ndometrium: erdb 9m overler degerl
Sag over :douglasta 13 mm mesr...
Doktor yazisindan anladiklarim kadar yazdim. Bunlar ne anlama geliyor kizlar.
Alttan ultrason bakti.
Bebek yok
Polikistik over yok
Duvar kalin(adet donemin geldigi icin kalin olmasi normal dedi.
Smear testi yapildi. Sonuc 1 ay sonra cikacak.
Ogleden sonra kan sonuclarim cikacak
Ben de 2 bck haftadır annemdeyim 2 kg almışımbiraz yürüdüm kızlar çok kilo aldım oturmaktan sürekli yemekten yaza kadar biraz zayıflasam çok iyi olcak
Burda yeşil sogan 16 tl biliyomusun
Ooo bakım iyi desene :)Ben de 2 bck haftadır annemdeyim 2 kg almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?