Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hahahaha iyi etmişsin

Kizlar 24 liralik kaju aldim. Simdilik baska harcama yok.

Tahlillerim cikti tsh 2.23 normal mi. Donlktor yorum yapmadi..
Prolaktin yuksekmis. 15 gun sonra tekrar tahlil yapacak.
Nasil dusurulur ki bu prolaktin

Şokta sıvıyağ indirimdeydi kaçırmayayım dedim, pirinç, kuru fasulye, kabartma tozu, krem santi, peynir, sucuk aldım 72tl harcadim,
Yeni çiğ köfteci açılmış azcık aldım 5tl ye..
Dolaptaki yemekleri yedik,
Yarına yemek yapmam lazım..
Eşim de leblebi, badem almış 55tl ye.
pure hazel benim de yüksek yıllardır ilaç kullanıyorum,
Gebe kalmayı engelleyebilir

Kizlar 24 liralik kaju aldim. Simdilik baska harcama yok.

Tahlillerim cikti tsh 2.23 normal mi. Donlktor yorum yapmadi..
Prolaktin yuksekmis. 15 gun sonra tekrar tahlil yapacak.
Nasil dusurulur ki bu prolaktin
İlaç kullanmak gerekir galiba prolaktin için . Kardeşimin de sürekli yükseliyor strese bağlı demişti doktor bekar kızın prolaktin yüksekliği yüzünden gögsünden süt geliyordu

Kız ben de geçen bi komu okudum ertesi gün bile etkisinseydim okumamak lazım oraları :)

Yazdim canim ozeline

Evde duran ödüyor canım biz mayısta kiraya girdik yazın bakım parasını biz verdik içini temizlediler 11 ay durduk evde

Evde duran ödüyor canım biz mayısta kiraya girdik yazın bakım parasını biz verdik içini temizlediler 11 ay durduk evde
Bakım değil geçen sene bakımını yaptırdık biz ödedik . Bu sefer bi arızası var muhtemelen tamir olur o para

Ya anlamam ben böyle şeylerden yardımcı olamıcam kusura bakma

Elektrik faturamızı unutmuşuz yaa elektirigimizi kesecekmiş zalımlar bi gun daha bekleseler keske eksiye gircez yoksa

Elektrik bize 105 geldi ve ben nasıl bu kadar tükettiğimizi çok anlayamıyorum.İki kişiyiz ve haftaici isteyiz.bundan üç ay öncesine kadar 60larda geliyordu,40 lira edecek zam mı gelmiş?
Gün harcaması ekmek ve bana çay sevmediğim için meyve çayı 7 lira.
Yemek yapmaya hal yoktu,kuymak yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…