- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.481
canım tecrubeli anne degılım ama okuduklarım su yondeKızlar oğlum emzik ve biberon almamıştı ama bunda kullanmak istiyorum hangi markanın emzik ve biberonunu kaç ml olanını tavsiye edersiniz
Sudokrem kullanmistim pisik icin harika. Gri bi kutusu var.gunaydın kızlar dün yine paracıkları bayıldım geldim oğluşumakıyafet olarak gereksız bıse almamaya calısıyorum annem kv gorumce aldılar not aldım aylarını ona gore alıyorum ınsAllah ısrafcı bi anne olmamaya gayret edıcem
alt üst spor takım aldm hm den %100 pamuk 40a inmiş
lohusa külotu ve pısık kremi aldm kımden duyduysam önermıstı ıkısını de alt acma örtüsü aldm 3ü 60 tl tuttu
gratisten krem aldk tezgah arkası dermokil 8e dusmus
evet ondan aldm zaten canımSudokrem kullanmistim pisik icin harika. Gri bi kutusu var.
Biz emzigi suavinex aldikKızlar oğlum emzik ve biberon almamıştı ama bunda kullanmak istiyorum hangi markanın emzik ve biberonunu kaç ml olanını tavsiye edersiniz
Hayırlı olsun gerekli seyler almışsın hm nin tarzını beğeniyorumgunaydın kızlar dün yine paracıkları bayıldım geldim oğluşumakıyafet olarak gereksız bıse almamaya calısıyorum annem kv gorumce aldılar not aldım aylarını ona gore alıyorum ınsAllah ısrafcı bi anne olmamaya gayret edıcem
alt üst spor takım aldm hm den %100 pamuk 40a inmiş
lohusa külotu ve pısık kremi aldm kımden duyduysam önermıstı ıkısını de alt acma örtüsü aldm 3ü 60 tl tuttu
gratisten krem aldk tezgah arkası dermokil 8e dusmus
Aynen avent sootie kullandık biz çok rahat ettik amerikada kullanımı vok yaygınmış. Eczanelerde ona benzer cakma ürünlerde cıktı. Dr brown cam biberondan da memnun kaldık emmeyi etkilemedicanım tecrubeli anne degılım ama okuduklarım su yonde
phılıps avent sootie anne memesiyle ck benzermıs ödüllü ama agırmıs ılk zmanlar bebek kullanmakta zorlanıyormus yıne aventin ultra soft yada air onerılıyor
bıberonun da dr.brown cam olanlar onerılıyo ıcnde gaz ıcm cubuk olanlar ama onda da sızdırma problemi varmıs
Ay dur simdiGünaydın kızlar,
bugün evden çıkarken çiçekçi çiçekleri içeri götürüyordu sabahın o saatinde daha
Eşim görmemezlikten geliyor tabi (-) bende dedim istemiyorum zaten ben çiçek fln alma sakın.
Ne erkekler var ama düşünmeden edemedim evden çıkar çıkmaz çiçekleri hanımlara gitsin diye tembihlemişler demek ki..
8 i biraz geçiyordu çünkü...
teşşekkür ederim :)hoşgeldin güzel birikimlerin olsun
Hayırlı olsun gerekli seyler almışsın hm nin tarzını beğeniyorum
tesekkur ederım arkadasımAynen avent sootie kullandık biz çok rahat ettik amerikada kullanımı vok yaygınmış. Eczanelerde ona benzer cakma ürünlerde cıktı. Dr brown cam biberondan da memnun kaldık emmeyi etkilemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?