Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar oğlum emzik ve biberon almamıştı ama bunda kullanmak istiyorum hangi markanın emzik ve biberonunu kaç ml olanını tavsiye edersiniz
canım tecrubeli anne degılım ama okuduklarım su yonde
phılıps avent sootie anne memesiyle ck benzermıs ödüllü ama agırmıs ılk zmanlar bebek kullanmakta zorlanıyormus yıne aventin ultra soft yada air onerılıyor
bıberonun da dr.brown cam olanlar onerılıyo ıcnde gaz ıcm cubuk olanlar ama onda da sızdırma problemi varmıs

gunaydın kızlar dün yine paracıkları bayıldım geldim oğluşuma kıyafet olarak gereksız bıse almamaya calısıyorum annem kv gorumce aldılar not aldım aylarını ona gore alıyorum ınsAllah ısrafcı bi anne olmamaya gayret edıcem
alt üst spor takım aldm hm den %100 pamuk 40a inmiş
lohusa külotu ve pısık kremi aldm kımden duyduysam önermıstı ıkısını de alt acma örtüsü aldm 3ü 60 tl tuttu
gratisten krem aldk tezgah arkası dermokil 8e dusmus

Sudokrem kullanmistim pisik icin harika. Gri bi kutusu var.

Kızlar oğlum emzik ve biberon almamıştı ama bunda kullanmak istiyorum hangi markanın emzik ve biberonunu kaç ml olanını tavsiye edersiniz
Biz emzigi suavinex aldik
Biberon pasabahcenin yeni cikarmis sanirim
Emzik bizim icin cok onemli bir yatistirici oldu
Kizimda kullandi uzun sure
Hatta birkac emzigi vardi
Biraktirmak istedigimde uclarini kestim
Bunlar bozuldu dedim
Tamam uyuyup uyanayim gider aliriz dedi
Sok oldum
Gece aklina geldi hadi gidelim dedi ( tabi kriz bekledigim icin yedekte birtane tutmustum )
Karanlik oldu kapali olur dedim
Bir daha da ne sordu ne istedi

Hayırlı olsun gerekli seyler almışsın hm nin tarzını beğeniyorum

Aynen avent sootie kullandık biz çok rahat ettik amerikada kullanımı vok yaygınmış. Eczanelerde ona benzer cakma ürünlerde cıktı. Dr brown cam biberondan da memnun kaldık emmeyi etkilemedi

Günaydın kızlar,
bugün evden çıkarken çiçekçi çiçekleri içeri götürüyordu sabahın o saatinde daha
Eşim görmemezlikten geliyor tabi (( bende dedim istemiyorum zaten ben çiçek fln alma sakın.
Ne erkekler var ama düşünmeden edemedim evden çıkar çıkmaz çiçekleri hanımlara gitsin diye tembihlemişler demek ki..
8 i biraz geçiyordu çünkü...

Ay dur simdi Kaizen S
Anlastik adamla ama asiri huysuz oldugumdan her an kavga cikmasin

Bizim kız 4,5 yaşında tabi bizim bilgiler eskide kalmıştır ama bizde avent in bpa free plastik biberonlarından almıştık. Anne göğsüne benzetmeye çalışmışlardı ucunu. Cam çok ağır olur diye. Suluk da ikea nın suluğu çok hoşumuza gitmişti sonra kaybedip farklı şeyler denedik. Benim kızım emzik almadı öğürüyordu zorladık biraz. Olmadı.

Gunaydin kizlar
Biz de dun konustuk
Yarin 14 subat oglan tam 13 aylik oluyo yarin diye
Sevgililer gunu kutlama adetimiz yok

Disari cikabilirsem iki yarim alacagim
Geriye pek para kalmiyor ama birsey olursa karttan hallederiz
Cok yuklenmedik bu ay karta
Gecen gun kart aidati sebebiyle iki karti iptal ettirdik
Tek banka tek kartla devam edecegiz simdilik
Tamamen birakmak gibi radikal kararlar alamiyoruz
Internetten bilet bazen alisveris falan yapiyoruz
Faturalarin tamami karttan odeniyor cunku

Hayırlı olsun gerekli seyler almışsın hm nin tarzını beğeniyorum

Aynen avent sootie kullandık biz çok rahat ettik amerikada kullanımı vok yaygınmış. Eczanelerde ona benzer cakma ürünlerde cıktı. Dr brown cam biberondan da memnun kaldık emmeyi etkilemedi
tesekkur ederım arkadasım peki sootie yenidoganken agır geldımı bebege cogu kısı oyle yorum yapmısta aklıma takıldı
bide dr brown alırken genıs agızlı dar agızlı dıyo nası aldınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…