Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşinin işi iyiymiş

Aslında kart kullanmamak çok iyi oluyor da dün bende dedim keşke bir kartım olsaydı sıkıntıya girmezdim diye. Ben 2 sene önce iptal ettirdim kartımı kopyalayıp harcama yapmışlar tekrar almadım.

Bende artık ay sonunda benzini az almayı düşünüyorum, hepte tesadüf ay sonu gaz benzin bitiveriyor.

2 adet BES nasıl oluyormuş... ben caydım 1 ayda.. gereksiz görüyorum çünkü.. :) ben kendim biriktiririm benden aldıklarıları yeter de artar
Benim 1tane var ama ozel bi sozleşme getirisi çok iyi o olmasa sırf devlet katkıdı için bese girmezdim. Zaten devletin full katkısını slmak için sistemde cok uzun kalmak gerek. Kimisi cocıklara birikim için tercih ediyor besi, yani jiç bozulmaz kotu gunde bile dokunmam mantıgından

Bizim kurumunkinin getirisi çok iyi o nedenle girdim. Devletinkindende sırf ihmalkarlıktan çıkmadım uğramamak için ne yalan söyleyeyim şimdi.

Eşinin işi iyiymiş

Evet, istemede evlenme teklifinde gelin çiçeğinde bir çiçekler aldı bayılmıştım Telefonunda bazen süsleme fotoları denk geliyor, ay zor kacırıyor Bana her süprizde birşeyler oluyor eşik fln tutuyo bayılacak gibi oluyorum, daha yeni alıştım ondada en iyi ihtimalle donup kalıyorum, öyle güzel gizliyorki

geçmiş olsun kötü olmuş korkarım bende öyle durumlardan... zaten ben tongaya düşmem falan demeyin öyle bir punduna getiriyorlar ki.. şahsen büyük konuşmaktan imtina ederim.. Rabbim düşürmesin derim, herkesi dolandırabilecek potansiyelleri mevcut...
kredi kartı kesinlikle güzel bir destek.. limitine göre elinde o kadar kredin mevcut, lakin harcamayı bilmiyorsan kendine hakim olamıyorsan kullanmak tehlikeli, limiti az tutup kullanabilirsin bence.. sende ışık var bence, çünkü isteğin var.

Ne kadar dikkat edilirse de Bi şekilde yapan yapıyor bende şok oldum. 350 TL telefon faturası ödemiş ler kartımdan. Dikkat çekmemek için yüklü miktar kullanmıyorlarmış. Ekstre kontrol ederken farkettim ben harcamışım gibi ekstreye yansıyor. Çok düşündüm unuttuğum bir ödeme mi falan diye ama değil. Attım üstümden kredi kartını bu bahaneyle ama şeytan dürtmüyor değil şu sıralar

Bende hanimeli ortanca leylak sumbul kokulu bahce gulu severim bide laleleri...
Cicekci buketlerinden kokusuz arajmanlardan orkideden hic hoslanmam :))

maaş gunu yarınnn : ) ) bu aylık bırıkım hedeflerı neler

olsun ha bugün ha yarın
Bir konuşalım, bakalım neler yapıcaz. Ay sonuna doğru da devam edebilirim. Ayın başında bi miktar döviz aldım ama bu ay hareket yok öylece duruyor

tabi ki kontrol şart.. otomatik ödemelerimi dahi kontrol ederim... alışveriş yaptığınızda tutarlara da bakmanız gerekir... her şey olabiliyor... kullanabilirsin bence de limitini düşük tutarak, ya da ek kart falan çıkarılabilir.. ama kendine güveniyorsan:)

Bende hanimeli ortanca leylak sumbul kokulu bahce gulu severim bide laleleri...
Cicekci buketlerinden kokusuz arajmanlardan orkideden hic hoslanmam :))

Orkide sevmeyen birini gördüm ya sarılıp öpesim geldi size o kdr ukala ve asi bir çiçek olamaz karakter sahibi
Bizim çiçeğimiz beyaz lilyum. Çok anlamlı benim için, çok seviyorum
Sardunya, gül, renkli bahar çiçekleri, ay hepsini severimde orkide sevmem işte

Bende kk kontrollü kullanıyorum, 1 kart şart bence, hayatımızı kolaylaştırıyor. Hiç ay bu ay çok gelecek dediğimi duydunuzmu, yok limitim vardır, ay ay hallediyorum. Günlük harcamalar için kullanmayı bıraktım onu visa geçiyorum. Çünkü para üstü kuruşlara gıcıgım, markete bırakamam.

Hosgeldin canim. Calisiyor musun. Birikim hedefi ne

Ayy evet bide nazli bide nazli
Ne o oyle bi haller edalar :)
Sardunyaya kurban olayim
15 gun su vermesen ses etmez yine acar
Ne dayanikli ne mucadeleci
Annemde var abuk sabuk cicekler iki konusma kuser solar bayilirlar yerini begenmemeler
Tamam ciceksin guzelsin de az dayanikli ol dimi :)
Beyaz lilyum benim gelinlikle kullanmak istedigimdi nasip olmadi
Soyle asagi dogru uzsnan bi buket
O zmn sahane geliyordu gozume
Simdi olsa ortanca isterdim

tesekkur ederım dıkkate alıcam ınsAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…