- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.441
Kaçmış prolaktin? Benimde biara yuksekti baya takip ettiler. Neden kaynaklandıgı onemli yuksekliğin. Yine yuksek cıkacak mı diye yeniden tahlil istemiştir. Gebeliğe engel oluşturmasın diyeKizlar 24 liralik kaju aldim. Simdilik baska harcama yok.
Tahlillerim cikti tsh 2.23 normal mi. Donlktor yorum yapmadi..
Prolaktin yuksekmis. 15 gun sonra tekrar tahlil yapacak.
Nasil dusurulur ki bu prolaktin
Benimde gelmezdi, prolaktin süt hormonu biliyorsun. Hipofiz emarı falan cekildi çok şükür birsey cıkmadı stresten dediker, uzun süre takip edildi ama. Yuksek olmasının varmış bi hikmeti ki bu sayede ikizleri 18ay emzirdim kendi isteğimle bıraktırdım, süt yetmeme hali yasamadık.Süt gelmedi. Ama normal degerde de degil
Yanlis hatirladin canim. Benim fsh yuksekmis.. bir de yumurta rezerv azligi var.Pure sanirim prolactin @can09 ninki yuksek idi.
Afedersin :)Yanlis hatirladin canim. Benim fsh yuksekmis.. bir de yumurta rezerv azligi var.
Hadi afettim ikiz annesiiiiiıi :))Afedersin :)
bende oglani emzirmeyi bıraktım 17 ay olacak hala süt geliyor Dr korkumdan gidemedim kötü birşeye sebep olur muymus kiİlaç kullanmak gerekir galiba prolaktin için . Kardeşimin de sürekli yükseliyor strese bağlı demişti doktor bekar kızın prolaktin yüksekliği yüzünden gögsünden süt geliyordu
Ben de aylarca sütgelsn diye uğraştım olmadıİlaç kullanmak gerekir galiba prolaktin için . Kardeşimin de sürekli yükseliyor strese bağlı demişti doktor bekar kızın prolaktin yüksekliği yüzünden gögsünden süt geliyordu
Çok iyi çokOoo bakım iyi desene :)
Çok iyi :)Elektrik 53 gelmiş
Is Cok stresli Bu aralar ama umrumda degil sanki pembe pembe bulutlarin ustunde geziyorum Dunya batsa umrumda degil o derece :)))Hadi afettim ikiz annesiiiiiıi :))
Bi bakim canimpure hazel İbrahim Saraçoğlu nun b videosunda sütü azaltan yiyecekler 1 salamura ürünler , maydanoz ve nane diyor acaba prolaktin i de düşürür mü ki
Onu bilmiyorum inanbende oglani emzirmeyi bıraktım 17 ay olacak hala süt geliyor Dr korkumdan gidemedim kötü birşeye sebep olur muymus ki
Harikaa Rabbim daim etsin saglikla tamamina erdirsin insallah :)Is Cok stresli Bu aralar ama umrumda degil sanki pembe pembe bulutlarin ustunde geziyorum Dunya batsa umrumda degil o derece :)))
Bi git istersen canim. Arastirdim da ben ihmal edilmemesi gereken birsey gibi ..bende oglani emzirmeyi bıraktım 17 ay olacak hala süt geliyor Dr korkumdan gidemedim kötü birşeye sebep olur muymus ki
Baktim simdi.pure hazel İbrahim Saraçoğlu nun b videosunda sütü azaltan yiyecekler 1 salamura ürünler , maydanoz ve nane diyor acaba prolaktin i de düşürür mü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?