- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.501
Canım her goren aa bunlar büyük değilmi diyordu ama bence değil ya tipi buyuk oyle ama hafif bi emzik. Şefaf cocugun emziği goruyorsun boşluktantesekkur ederım arkadasımpeki sootie yenidoganken agır geldımı bebege cogu kısı oyle yorum yapmısta aklıma takıldı
bide dr brown alırken genıs agızlı dar agızlı dıyo nası aldınız siz
Hosgeldiniz. Ne tatlı yazmışsınız, naktiniz çok azken benzin yerine gaz alanız guldurdu beniKızlar günaydın
Bu konuyu takip edicem bende belki savrukluğuma bir çözüm olur.
Dün elimde 160 liram vardı, pazara çıkarım biraz market alışverişi yaparım kalanı da 15 ine kadar idare eder diye düşünüyordum.
Pazar için yola çıktım arabamın benzin ışığı yandı. 50 liralık benzin alayım dedim aslında 20 lira bile 15 ine kadar idare ederdi ama 50 den az alırsam utanıyorum. Arabam gazlı bu arada. Neyse benzin iye geldim. 50 liralık dedim doldurdu tamam dedi Bi baktım gaz almışım yanlışlıkla mecbur benzinde almam gerekti 50 de benzin aldım. Kalan parayla biraz market alışverişi yaptım 30 lira kadar. Kaldı 30 lira. İnşallah yarına kadar acil ihtiyaç çıkmaz
Ay adetimiz yok yazacaktım cok yazmısımBizimde 14subat adetiniz cok ama kahvecimize gideriz belki bi:) ya ben buket cicek sevmiyırum zaten, olup gidiyor üzülüyorumagac seviyorum ama ben bonzai olur buyuk benjamin olur
benim elimdeki parayı yanlışlıkla mtvye yatırmam gibi olmuş.. halbuki karttan ödeyip ücretsiz 3'e böleceklerdi.Kızlar günaydın
Dün elimde 160 liram vardı, pazara çıkarım biraz market alışverişi yaparım kalanı da 15 ine kadar idare eder diye düşünüyordum.
Pazar için yola çıktım arabamın benzin ışığı yandı. 50 liralık benzin alayım dedim aslında 20 lira bile 15 ine kadar idare ederdi ama 50 den az alırsam utanıyorum. Arabam gazlı bu arada. Neyse benzin iye geldim. 50 liralık dedim doldurdu tamam dedi Bi baktım gaz almışım yanlışlıkla mecbur benzinde almam gerekti 50 de benzin aldım. Kalan parayla biraz market alışverişi yaptım 30 lira kadar. Kaldı 30 lira. İnşallah yarına kadar acil ihtiyaç çıkmaz
HoşbuldukHosgeldiniz. Ne tatlı yazmışsınız, naktiniz çok azken benzin yerine gaz alanız guldurdu benikendinizi tanıtır mısınız
Birikim hedeflerin var mı mesela, nasıl değerlendiriyırsun parayı; altıncımısın dolarcımı borsacımıHoşbulduk
38 yaşındayım 2 kızım var 7 ve 8 yaşlarında çalışıyorum, başka ne yazsam bilemedim şimdi
Gazı çıkartabilse geri al diyecektim nerdeysebenim elimdeki parayı yanlışlıkla mtvye yatırmam gibi olmuş.. halbuki karttan ödeyip ücretsiz 3'e böleceklerdi.
Ahshahh bu da cok komikmiş amabenim elimdeki parayı yanlışlıkla mtvye yatırmam gibi olmuş.. halbuki karttan ödeyip ücretsiz 3'e böleceklerdi.
O işlere eşim bakıyor, ben müsrif olmayayım elindekini kaybetmeyeyim, gereksiz harcama yapmayayım yeter. Sadece maaştan kesilen 2 adet BES var benimBirikim hedeflerin var mı mesela, nasıl değerlendiriyırsun parayı; altıncımısın dolarcımı borsacımı
Bizimde 14subat adetiniz cok ama kahvecimize gideriz belki bi:) ya ben buket cicek sevmiyırum zaten, olup gidiyor üzülüyorumagac seviyorum ama ben bonzai olur buyuk benjamin olur
Kızlar günaydın
Tüh keşke 2. ye benzini az alsaydınız
İnşallah bişey çıkmaz
Keşke öyle yapsaydım sonradan bende öyle düşündüm. Neyse ki yarın maaş günü kıza bir fon kartonu alacağım başkada alınacak acil bir şey yok Allah'tan
ya sorma.. elimdeki para derken bankada harçlık diye duran paradanGazı çıkartabilse geri al diyecektim nerdeysesizinkide çok hoşmuş
Evet sonunda maaş günü geldi çattı :)
2 adet BES nasıl oluyormuş... ben caydım 1 ayda.. gereksiz görüyorum çünkü.. :) ben kendim biriktiririm benden aldıkları yeter de artarO işlere eşim bakıyor, ben müsrif olmayayım elindekini kaybetmeyeyim, gereksiz harcama yapmayayım yeter. Sadece maaştan kesilen 2 adet BES var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?