Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar günaydın
Bu konuyu takip edicem bende belki savrukluğuma bir çözüm olur.
Dün elimde 160 liram vardı, pazara çıkarım biraz market alışverişi yaparım kalanı da 15 ine kadar idare eder diye düşünüyordum.
Pazar için yola çıktım arabamın benzin ışığı yandı. 50 liralık benzin alayım dedim aslında 20 lira bile 15 ine kadar idare ederdi ama 50 den az alırsam utanıyorum. Arabam gazlı bu arada. Neyse benzin iye geldim. 50 liralık dedim doldurdu tamam dedi Bi baktım gaz almışım yanlışlıkla mecbur benzinde almam gerekti 50 de benzin aldım. Kalan parayla biraz market alışverişi yaptım 30 lira kadar. Kaldı 30 lira. İnşallah yarına kadar acil ihtiyaç çıkmaz

tesekkur ederım arkadasım peki sootie yenidoganken agır geldımı bebege cogu kısı oyle yorum yapmısta aklıma takıldı
bide dr brown alırken genıs agızlı dar agızlı dıyo nası aldınız siz
Canım her goren aa bunlar büyük değilmi diyordu ama bence değil ya tipi buyuk oyle ama hafif bi emzik. Şefaf cocugun emziği goruyorsun boşluktano kadar tatlı komik duruyordu kiben yaklaşık 1aylık olduklarında basladım. Bence onda tek sorun emzik ipi takma yeri uygun yok yani çok düşüyor kaybolur. Birde her eczanede bulunmuyor, oyuzden evde yedek bulundurulmalı.
Biberonda de brown dar agızlıgı kullandık, aventin sagma makinasının içinde avent bpp biberonda geldi anne gogsune yakın olsn ama biximkiler sevmedi onu. Dr brown bazen akıtıyordu ama sorun cıkmadı. Ben bir ara yarım gun işe basladım oara annemler anne sütü verdiler en yogun ozaman kullandık biberonu.

Hosgeldiniz. Ne tatlı yazmışsınız, naktiniz çok azken benzin yerine gaz alanız guldurdu beni kendinizi tanıtır mısınız

benim elimdeki parayı yanlışlıkla mtvye yatırmam gibi olmuş.. halbuki karttan ödeyip ücretsiz 3'e böleceklerdi.

Bizimde 14subat adetiniz cok ama kahvecimize gideriz belki bi:) ya ben buket cicek sevmiyırum zaten, olup gidiyor üzülüyorum agac seviyorum ama ben bonzai olur buyuk benjamin olur

Ya çiçeklerin hiçbirine hayır demem canım çiçek güzel çiçek

Biz hiç sevgililer gününde bişey yapmadık, bilmiyorum banada tuhaf geliyor.
Eşim zaten özel günlerde çok özenli olduğu için benimde aklımın ucundan bile geçmiyor, işi gereğide bildiği ayrıntılar güzellikler var. Çiçekçilerle de çalışıyor o konuda çok şanslıyım, hep çok özenli farklı çiçeklerle geldi
Ben sabahtan beri sosyal medyadaki esprili capsleri atıyorum bize eğlence çıktı

Tüh keşke 2. ye benzini az alsaydınız
İnşallah bişey çıkmaz

Keşke öyle yapsaydım sonradan bende öyle düşündüm. Neyse ki yarın maaş günü kıza bir fon kartonu alacağım başkada alınacak acil bir şey yok Allah'tan

Evet sonunda maaş günü geldi çattı :)

Gazı çıkartabilse geri al diyecektim nerdeyse sizinkide çok hoşmuş
ya sorma.. elimdeki para derken bankada harçlık diye duran paradan internet şubesinden işlem yapıyordum... artık nasıl da daldıysam hiç görmedim kart mı hesap mı? bir baktım 31 tl kaldı yazıyor hay Allah dedim ama iş işten geçmişti.. vardır bunda da bir hayır deyim ne deyim e dün de kartı bulamadım o eve baktırdım bulamadılar, iptal ettirdim.. sonra kuzu aradı 'anne iyi mi kötü mü bilemiyorum bir haberim var kartı bulduk mutfaktaki sepette' demesin mi aradım geri alın işlemi diye yok dediler tabi olan bana oldu yine benzin almam lazım ben de peşin para vermek istemiyorumm nedense az bişey olsa da kartla ödemek istiyorum... bir de kasko gelmişti dün artık eşimin karttan böldürdük onu da öyle hallettim.. eşim de tesadüfe bak dedi sanki bilerek yaptım
bu arada 50 altı aldığım olur benim de mesela kart hesap kesilmemiştir ama benzin lazımdır alırım 20 30tllik

O işlere eşim bakıyor, ben müsrif olmayayım elindekini kaybetmeyeyim, gereksiz harcama yapmayayım yeter. Sadece maaştan kesilen 2 adet BES var benim
2 adet BES nasıl oluyormuş... ben caydım 1 ayda.. gereksiz görüyorum çünkü.. :) ben kendim biriktiririm benden aldıkları yeter de artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…