- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.461
Leslie Cok agir bir antreman degil ki Hani Shaun t ile calissan filan Neyse de.Bi git istersen canim. Arastirdim da ben ihmal edilmemesi gereken birsey gibi ..
Benimki cok degil . Doktor tehlike gormedi ama takip lazim.
Bir de ben 1 gun once leslie ile spor yaptim. Bu bile etklieyebilirmis anlik
3 mil yaptim uzun aradan sonra.Leslie Cok agir bir antreman degil ki Hani Shaun t ile calissan filan Neyse de.
Emzik sart. Normal al canim illa pahali birsey olmasin. Hatta bakkal emzigi al filan diyorlar.Kızlar oğlum emzik ve biberon almamıştı ama bunda kullanmak istiyorum hangi markanın emzik ve biberonunu kaç ml olanını tavsiye edersiniz
Ben verme taraftarı değildim ama çok zorlandık dışarda hiç durmadı sürekli emzirme odası aradık gece de hep meme istediği için uyumadı o yüzden sürekli vermemek kaydıyla verilmeli en azından çok zor durumda Verilebilir sırf oğlum emecek diye uçağı kaçırıyordum uçakta da hep memeye yapisik gittik yoksa ağlıyordu rahat vermiyorduEtrafimdan gordugume gore emzik kullanmanjn yararlari da var zararlari da ozellikle bebekler birakirken krizler geciriyorlar. Resmen Madde bagimliligi gibi. Bazi bebekler De anneleri ne kadar istese De emzige aldanmiyorlar. Buna zamanla karar verirsiniz Bence acele etmeyin
Ben verme taraftarı değildim ama çok zorlandık dışarda hiç durmadı sürekli emzirme odası aradık gece de hep meme istediği için uyumadı o yüzden sürekli vermemek kaydıyla verilmeli en azından çok zor durumda Verilebilir sırf oğlum emecek diye uçağı kaçırıyordum uçakta da hep memeye yapisik gittik yoksa ağlıyordu rahat vermiyordu
Bebegin sakinlesmesi icin birebir canim.Ben verme taraftarı değildim ama çok zorlandık dışarda hiç durmadı sürekli emzirme odası aradık gece de hep meme istediği için uyumadı o yüzden sürekli vermemek kaydıyla verilmeli en azından çok zor durumda Verilebilir sırf oğlum emecek diye uçağı kaçırıyordum uçakta da hep memeye yapisik gittik yoksa ağlıyordu rahat vermiyordu
Benim oglum da senin gibi ne emzik ne biberon ne suluk aldi :)) su içirmek icin neler çekiyodum yaBende kardesimde ne emzik ne biberon almisiz ogururmusuz hatta suluk bile almamisiz acaba plastik tadindanmi ay zormu kolaymi anlamadim
Annem minik minik kasikla vermis
O kdr sorunlu bebeklerde degildik almasa bile insallah sakin bir bebek olur
Ben doğum çantama koymuştum emzik bence kurtarıcı. Ama başarılı olamadık hele ki gazlı bebeklerde cok iyi oluyo emzik.Bebegin sakinlesmesi icin birebir canim.
Hemsire doktor arkadaslari da gordum kullanan lojmanlarda birbirimize gider gelirdik.biraktirirken biraz sorun olabiliyor.
Biz ozellikle calisan annelar icin bebegin sakinligi onemli.çatlayana kadar agliyorlar bazen hic sebep de yok
Bilmiyorum canim ben hic şimdi araştırıyorum merak ettimKizlar dirilis ertugrulda osman beyi mogallar kacirdi. Mankurt yapacaklardi .
Mankurtlarin hikayesini bilir misiniz bilmem ama cok asabim bozuldu yaaa
DehsetttBilmiyorum canim ben hic şimdi araştırıyorum merak ettim
Ankara'da oturuyorum ama hastane fobisi dert. Bir cesaret gideyim son zamanlarda çok korkuyorum Allah muhafazaBi git istersen canim. Arastirdim da ben ihmal edilmemesi gereken birsey gibi ..
Benimki cok degil . Doktor tehlike gormedi ama takip lazim.
Bir de ben 1 gun once leslie ile spor yaptim. Bu bile etklieyebilirmis anlik
Azcik baktim daa ayyyDehsettt
Bende kararsızdım ancak ikizlerde şart gibi zaten biri emerken diğeri emzikle bekliyor. Yaklaşık 16ay gece gunduz(surekli değil tabi) 16aydan 2 yasa kadar gece uykusunda emzik kullandık. Bırakırken cok zorlanayacagız diye korkuyorduk ama hiç zor olmadı 3-4gunde hikayeler ve yumusak geçişle çözdük. Emzik kullanmanın yol açtıgı problemlerden biri orta kulsk iltihabını surekli tetiklemesi hastalığı diri tutması, ayrıca dişlerin yapısını bozması ve bırakılması ertelendiğinde babımlılık yaratması. Bizde doktor uyarısı ile bırakmıştık. Sanırım 1-1,5arası bırakılmalı ideal 2,5u falan da geçirmemek gerek. Çok faydasını gordum ozellikle sadece uykuda kullanırsanız direk uyku objesi oluyorBen verme taraftarı değildim ama çok zorlandık dışarda hiç durmadı sürekli emzirme odası aradık gece de hep meme istediği için uyumadı o yüzden sürekli vermemek kaydıyla verilmeli en azından çok zor durumda Verilebilir sırf oğlum emecek diye uçağı kaçırıyordum uçakta da hep memeye yapisik gittik yoksa ağlıyordu rahat vermiyordu
15 tatilde evde yoktukÇok iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?