- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.541
3bin liralik altin alacagim insallahmaaş gunu yarınnn : ) ) bu aylık bırıkım hedeflerı neler
Senin hedef nemaaş gunu yarınnn : ) ) bu aylık bırıkım hedeflerı neler
Ayy evet bide nazli bide nazli
Ne o oyle bi haller edalar :)
Sardunyaya kurban olayim
15 gun su vermesen ses etmez yine acar
Ne dayanikli ne mucadeleci
Annemde var abuk sabuk cicekler iki konusma kuser solar bayilirlar yerini begenmemeler
Tamam ciceksin guzelsin de az dayanikli ol dimi :)
Beyaz lilyum benim gelinlikle kullanmak istedigimdi nasip olmadi
Soyle asagi dogru uzsnan bi buket
O zmn sahane geliyordu gozume
Simdi olsa ortanca isterdim
rabbim şifa versinBu arada, kayınvalidem hasta dedim ya.. dualarınızı beklerim.. bugün ameliyat olacak dün anjiyo oldu fakat açılmamış.. Rabbim sağlık versin.
Hmm evet otomatik katılımdan çıktım ben. Buarada nisanda cıkanlar tekrar r sisteme alınacak kontrol edin bordrolarıBizim kurumunkinin getirisi çok iyi o nedenle girdim. Devletinkindende sırf ihmalkarlıktan çıkmadım uğramamak için ne yalan söyleyeyim şimdi.
Sağol canım Allah razı olsun.rabbim şifa versin
Allah sifa versin canimSağol canım Allah razı olsun.
Yaa cok gecmiş olsun, Rabbim şifa versin inşaallahBu arada, kayınvalidem hasta dedim ya.. dualarınızı beklerim.. bugün ameliyat olacak dün anjiyo oldu fakat açılmamış.. Rabbim sağlık versin.
İşte o kontrol olayı bende pek yok kendimi eğitebilirsem bu konu da istiyorum nçbir tane dursun yanımdatabi ki kontrol şart.. otomatik ödemelerimi dahi kontrol ederim... alışveriş yaptığınızda tutarlara da bakmanız gerekir... her şey olabiliyor... kullanabilirsin bence de limitini düşük tutarak, ya da ek kart falan çıkarılabilir.. ama kendine güveniyorsan:)
Bende kk kontrollü kullanıyorum, 1 kart şart bence, hayatımızı kolaylaştırıyor. Hiç ay bu ay çok gelecek dediğimi duydunuzmu, yok limitim vardır, ay ay hallediyorum. Günlük harcamalar için kullanmayı bıraktım onu visa geçiyorum. Çünkü para üstü kuruşlara gıcıgım, markete bırakamam.
aminn inşallah çok sağol. Allah razı olsun canım.can09e çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Bende canli istemistimAy evet evet, aynen öyle
Beyaz lilyum söz çiçeğimdi, vazoda gelmişti. Gelinlikle 1 gün pembe 1 gün krem tomurcuk gül tercih ettim, lilyum istedim dayanmazdı şehir değiştirecektim çiçekçiler kalmaz dedi statis aradım bulamadık İykide canlı almışım, cok sevmiştim çok begenilmişti
Benim ektiğim çiçekler tutar, çok seviyorum onların yaprak vermesi tomurcuklanması mutluluk kaynağım
Bende canli istemistim
Saklarsin yapma olsun vs dediler krem tomurcuk guldu benimkide
Sakladim 2 3 sene sonra cope
Gelin buketinde gul varsa kucuk beyaz tomurcuk cicek varya ondan da olmali mutlaka
Girdigi bukete guzellik katiyor sahane bisey
Pure maaslar ocak ayinda da vergi dilimine girer mi ,kesinti olur mu yaniBizim bordrilar dün asilmisti kizlar. Kesinti yok 20 lira da fazla var hatta
Sacta da cok guzel oluyorEvet ya, o dayanıklıda oluyor, nişanda çekimde kullanmıştım, çok kibar bir çiçek bazen eve alıp buket halinde koyuyorum, her evede yakısıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?