Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay evet evet, aynen öyle
Beyaz lilyum söz çiçeğimdi, vazoda gelmişti. Gelinlikle 1 gün pembe 1 gün krem tomurcuk gül tercih ettim, lilyum istedim dayanmazdı şehir değiştirecektim çiçekçiler kalmaz dedi statis aradım bulamadık İykide canlı almışım, cok sevmiştim çok begenilmişti
Benim ektiğim çiçekler tutar, çok seviyorum onların yaprak vermesi tomurcuklanması mutluluk kaynağım

Bizim kurumunkinin getirisi çok iyi o nedenle girdim. Devletinkindende sırf ihmalkarlıktan çıkmadım uğramamak için ne yalan söyleyeyim şimdi.
Hmm evet otomatik katılımdan çıktım ben. Buarada nisanda cıkanlar tekrar r sisteme alınacak kontrol edin bordroları

İşte o kontrol olayı bende pek yok kendimi eğitebilirsem bu konu da istiyorum nçbir tane dursun yanımda

Bende en çok İnternet alışverişi için kullanıyordum şimdi paracard la da yapılıyor neyse kş

Bende canli istemistim
Saklarsin yapma olsun vs dediler krem tomurcuk guldu benimkide
Sakladim 2 3 sene sonra cope
Gelin buketinde gul varsa kucuk beyaz tomurcuk cicek varya ondan da olmali mutlaka
Girdigi bukete guzellik katiyor sahane bisey

Bende canli istemistim
Saklarsin yapma olsun vs dediler krem tomurcuk guldu benimkide
Sakladim 2 3 sene sonra cope
Gelin buketinde gul varsa kucuk beyaz tomurcuk cicek varya ondan da olmali mutlaka
Girdigi bukete guzellik katiyor sahane bisey

Evet ya, o dayanıklıda oluyor, nişanda çekimde kullanmıştım, çok kibar bir çiçek bazen eve alıp buket halinde koyuyorum, her evede yakısıyor

Günaydın öyle sinirlerim bozuk ki sinirinden ağladım ellerim titriyor artık . Pazartesi yurtiçi kargonun müşteri hizmetleri ile görüşüp kurye talep ettim . Salı geleceklerini söylediler . Salı sabah kalktım şubeyi aradım ki unutulmasın diye tamam dediler. Akşam 17:00 oldu hala kurye gelmedi şubeyi yeniden aradım tamam dediler . 18:00 oldu şube kapandı gelen giden yok . Müşteri hizmetlerini aradım şikayet ettim yeniden kayıt oluşturttum. Dün sabah şubeyi aradım hatırlattım . Öğlen 11:00 gibi Kurye geldi bu kolide ne var dedi içindekiler kırılırsa sigortası yok haberiniz olsun dedi . Kodu filan aldı giderken bu yarın yola çıkar haberiniz olsun dedi. Yarın sabah 10:00 da şubeyi arayıp takip numarasını alırsınız dedi . Ya sabır diyorum bu arada neyse dedim ya gitsinde yarın gitsin. Sabah aradım takip numarası için adam daha giriş yapılmamış dedi ya 24 saat geçti ve hala giriş filan yok . Bana bağırdı müşteriye şubeye getirin diyoruz da getirmiyorlar da böyle oluyorda şöyle böyle . Tartıştık telefonda bu kargo burada kaybolurda bağırdı bana bende müşteri hizmetlerini aradım anlattım saat kaçta konuştuğumuzu filan saniyesine kadar söyledim . Ne yapacağımı bilmiyorum sinirden ağladım sabah sabah. Kargo kaybolursa ne yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…