- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.561
Sayfayi asagidan yukari dogru okuyordumGünaydın öyle sinirlerim bozuk ki sinirinden ağladım ellerim titriyor artık . Pazartesi yurtiçi kargonun müşteri hizmetleri ile görüşüp kurye talep ettim . Salı geleceklerini söylediler . Salı sabah kalktım şubeyi aradım ki unutulmasın diye tamam dediler. Akşam 17:00 oldu hala kurye gelmedi şubeyi yeniden aradım tamam dediler . 18:00 oldu şube kapandı gelen giden yok . Müşteri hizmetlerini aradım şikayet ettim yeniden kayıt oluşturttum. Dün sabah şubeyi aradım hatırlattım . Öğlen 11:00 gibi Kurye geldi bu kolide ne var dedi içindekiler kırılırsa sigortası yok haberiniz olsun dedi . Kodu filan aldı giderken bu yarın yola çıkar haberiniz olsun dedi. Yarın sabah 10:00 da şubeyi arayıp takip numarasını alırsınız dedi . Ya sabır diyorum bu arada neyse dedim ya gitsinde yarın gitsin. Sabah aradım takip numarası için adam daha giriş yapılmamış dedi ya24 saat geçti ve hala giriş filan yok . Bana bağırdı müşteriye şubeye getirin diyoruz da getirmiyorlar da böyle oluyorda şöyle böyle . Tartıştık telefonda bu kargo burada kaybolurda bağırdı bana bende müşteri hizmetlerini aradım anlattım saat kaçta konuştuğumuzu filan saniyesine kadar söyledim . Ne yapacağımı bilmiyorum sinirden ağladım sabah sabah. Kargo kaybolursa ne yapacağım
Hepsi aynı farkları yok İnan bunu yapan yurtiçi ve içimden bir ses kargo kayıp diyor şuanSayfayi asagidan yukari dogru okuyordum
Kargo gozume ilisince anladim ki bu tugce
Cok cektin su kargodan
Ben sevmiyorum kargo firmalarini
Mumkun mertebe yurtici kargo yada ptt tercih ediyorum
Bu benimde basıma geldi internet faturası odenmiş bankayı aradım iade ettiler, kartı iptal edip yenidem çıkarttım. Kartsız yapamam ben ya nakit tasıyamıyorum faZla, internetten de cok alışveriş yapıyorum market dahil. Heranda kontrol ederim pek kaçmaz.Ne kadar dikkat edilirse de Bi şekilde yapan yapıyor bende şok oldum. 350 TL telefon faturası ödemiş ler kartımdan. Dikkat çekmemek için yüklü miktar kullanmıyorlarmış. Ekstre kontrol ederken farkettim ben harcamışım gibi ekstreye yansıyor. Çok düşündüm unuttuğum bir ödeme mi falan diye ama değil. Attım üstümden kredi kartını bu bahaneyle ama şeytan dürtmüyor değil şu sıralar
Giriyormus canim. Okulda arkadaslar söyleniyordu hopp 100 lira kesilmis bile vsPure maaslar ocak ayinda da vergi dilimine girer mi ,kesinti olur mu yani
Esim ilk kez boyle calisiyor
Anlayamadik
Son zamanlarda yurtiçi kargodan çok şikayet duyuyorum. Bankada geldik evde yoktunuz diyorlar gelip şubeden alın diyorlar halbuki evdeyim alakası yok yani.Günaydın öyle sinirlerim bozuk ki sinirinden ağladım ellerim titriyor artık . Pazartesi yurtiçi kargonun müşteri hizmetleri ile görüşüp kurye talep ettim . Salı geleceklerini söylediler . Salı sabah kalktım şubeyi aradım ki unutulmasın diye tamam dediler. Akşam 17:00 oldu hala kurye gelmedi şubeyi yeniden aradım tamam dediler . 18:00 oldu şube kapandı gelen giden yok . Müşteri hizmetlerini aradım şikayet ettim yeniden kayıt oluşturttum. Dün sabah şubeyi aradım hatırlattım . Öğlen 11:00 gibi Kurye geldi bu kolide ne var dedi içindekiler kırılırsa sigortası yok haberiniz olsun dedi . Kodu filan aldı giderken bu yarın yola çıkar haberiniz olsun dedi. Yarın sabah 10:00 da şubeyi arayıp takip numarasını alırsınız dedi . Ya sabır diyorum bu arada neyse dedim ya gitsinde yarın gitsin. Sabah aradım takip numarası için adam daha giriş yapılmamış dedi ya24 saat geçti ve hala giriş filan yok . Bana bağırdı müşteriye şubeye getirin diyoruz da getirmiyorlar da böyle oluyorda şöyle böyle . Tartıştık telefonda bu kargo burada kaybolurda bağırdı bana bende müşteri hizmetlerini aradım anlattım saat kaçta konuştuğumuzu filan saniyesine kadar söyledim . Ne yapacağımı bilmiyorum sinirden ağladım sabah sabah. Kargo kaybolursa ne yapacağım
Canim ne kadar sorumsuzluk bu boyle. Inan şirnakta bizde ayni seyleri yasadik.Günaydın öyle sinirlerim bozuk ki sinirinden ağladım ellerim titriyor artık . Pazartesi yurtiçi kargonun müşteri hizmetleri ile görüşüp kurye talep ettim . Salı geleceklerini söylediler . Salı sabah kalktım şubeyi aradım ki unutulmasın diye tamam dediler. Akşam 17:00 oldu hala kurye gelmedi şubeyi yeniden aradım tamam dediler . 18:00 oldu şube kapandı gelen giden yok . Müşteri hizmetlerini aradım şikayet ettim yeniden kayıt oluşturttum. Dün sabah şubeyi aradım hatırlattım . Öğlen 11:00 gibi Kurye geldi bu kolide ne var dedi içindekiler kırılırsa sigortası yok haberiniz olsun dedi . Kodu filan aldı giderken bu yarın yola çıkar haberiniz olsun dedi. Yarın sabah 10:00 da şubeyi arayıp takip numarasını alırsınız dedi . Ya sabır diyorum bu arada neyse dedim ya gitsinde yarın gitsin. Sabah aradım takip numarası için adam daha giriş yapılmamış dedi ya24 saat geçti ve hala giriş filan yok . Bana bağırdı müşteriye şubeye getirin diyoruz da getirmiyorlar da böyle oluyorda şöyle böyle . Tartıştık telefonda bu kargo burada kaybolurda bağırdı bana bende müşteri hizmetlerini aradım anlattım saat kaçta konuştuğumuzu filan saniyesine kadar söyledim . Ne yapacağımı bilmiyorum sinirden ağladım sabah sabah. Kargo kaybolursa ne yapacağım
Aynen. Yurtici askeri bolgelere lojmanlara vs de gelmiyordu. Suan degisti mi bilemiyorumSon zamanlarda yurtiçi kargodan çok şikayet duyuyorum. Bankada geldik evde yoktunuz diyorlar gelip şubeden alın diyorlar halbuki evdeyim alakası yok yani.
Cogu banka otomatik odemeye odemeye yapıyır artık. Hafi yine iyisin guzel olmuşKizlarrr yaaa. Ben cokkk sansli hissediyorum.
Ing banktan cektim şu zamana kadarki kredilerimi hep de duzenli oderim.
Gecen ay di galiba bi kampanya yapmis otomatik fatura talimati ver diye.
Vermistim . 50 lira yatmis hesabima
Oturdugum yerde cikti pazar param
Bende de provizyonda bıraktılar. İnceleyip dönüş yaparız 6 ay içinde dediler. 2 sene oldu ses seda yok para yı da almadılar. Ekstrede gelmiyor artıkBu benimde basıma geldi internet faturası odenmiş bankayı aradım iade ettiler, kartı iptal edip yenidem çıkarttım. Kartsız yapamam ben ya nakit tasıyamıyorum faZla, internetten de cok alışveriş yapıyorum market dahil. Heranda kontrol ederim pek kaçmaz.
Aynen. Yurtici askeri bolgelere lojmanlara vs de gelmiyordu. Suan degisti mi bilemiyorum
Hep aynı taktikler o yapılan birşey biliyorum . Bu arada hoşgeldiniz çok sinirliyim alıntı yapamadımSon zamanlarda yurtiçi kargodan çok şikayet duyuyorum. Bankada geldik evde yoktunuz diyorlar gelip şubeden alın diyorlar halbuki evdeyim alakası yok yani.
Şimdi de şubeden aradılar başka bir adam hiç birşey bilmiyormuşcasına konuşuyor . 2 kod lazım birisi var diğeri yok dedi . Bende Kurye yazdı kağıdın sağ üst köşesine bakarsanız görürsünüz dedim bana bıraktığında yazıyor ama ben size sakince vereyim yazın allah aşkına şu kargoyu gönderin artık dedim . Adam baba bağırdı şikayet yazdım dedim yoo burada kimse bağırmaz ki dedi bende saat 10:12 de konuştum bana bağırdı ses kayıtlarımızı dinliyorlar şikayet yazdım dedim . Canınız sağ olsun dediCanim ne kadar sorumsuzluk bu boyle. Inan şirnakta bizde ayni seyleri yasadik.
Diger insanlar hakkinini arayamiyor susuyorlar diye bu tarz kurumlarda calisanlar isi epey geciktiriyorlardi
ay tüh canım ya ınsan gıcık olur hakıkatenGünaydın öyle sinirlerim bozuk ki sinirinden ağladım ellerim titriyor artık . Pazartesi yurtiçi kargonun müşteri hizmetleri ile görüşüp kurye talep ettim . Salı geleceklerini söylediler . Salı sabah kalktım şubeyi aradım ki unutulmasın diye tamam dediler. Akşam 17:00 oldu hala kurye gelmedi şubeyi yeniden aradım tamam dediler . 18:00 oldu şube kapandı gelen giden yok . Müşteri hizmetlerini aradım şikayet ettim yeniden kayıt oluşturttum. Dün sabah şubeyi aradım hatırlattım . Öğlen 11:00 gibi Kurye geldi bu kolide ne var dedi içindekiler kırılırsa sigortası yok haberiniz olsun dedi . Kodu filan aldı giderken bu yarın yola çıkar haberiniz olsun dedi. Yarın sabah 10:00 da şubeyi arayıp takip numarasını alırsınız dedi . Ya sabır diyorum bu arada neyse dedim ya gitsinde yarın gitsin. Sabah aradım takip numarası için adam daha giriş yapılmamış dedi ya24 saat geçti ve hala giriş filan yok . Bana bağırdı müşteriye şubeye getirin diyoruz da getirmiyorlar da böyle oluyorda şöyle böyle . Tartıştık telefonda bu kargo burada kaybolurda bağırdı bana bende müşteri hizmetlerini aradım anlattım saat kaçta konuştuğumuzu filan saniyesine kadar söyledim . Ne yapacağımı bilmiyorum sinirden ağladım sabah sabah. Kargo kaybolursa ne yapacağım
Hoşbulduk hiç sinirlenmeyin kargo şirketini değiştirin bence mng daha iyi gibi sankiHep aynı taktikler o yapılan birşey biliyorum . Bu arada hoşgeldiniz çok sinirliyim alıntı yapamadım
Sinirimden ellerim uyuştu kroni ya İnanay tüh canım ya ınsan gıcık olur hakıkaten
Karaca’dan aldığımız tencere setim garantiye gidiyor onlar da yurt içi ile anlaşmalılar o yüzdenHoşbulduk hiç sinirlenmeyin kargo şirketini değiştirin bence mng daha iyi gibi sanki
Esimden baya ciddi bi kesinti olduGiriyormus canim. Okulda arkadaslar söyleniyordu hopp 100 lira kesilmis bile vs
canım hedefım tam altın ve kk borcunu odemekSenin hedef ne
Karaca’dan aldığımız tencere setim garantiye gidiyor onlar da yurt içi ile anlaşmalılar o yüzden
Karaca’dan aldığımız tencere setim garantiye gidiyor onlar da yurt içi ile anlaşmalılar o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?