Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sayfayi asagidan yukari dogru okuyordum
Kargo gozume ilisince anladim ki bu tugce
Cok cektin su kargodan
Ben sevmiyorum kargo firmalarini
Mumkun mertebe yurtici kargo yada ptt tercih ediyorum

Sayfayi asagidan yukari dogru okuyordum
Kargo gozume ilisince anladim ki bu tugce
Cok cektin su kargodan
Ben sevmiyorum kargo firmalarini
Mumkun mertebe yurtici kargo yada ptt tercih ediyorum
Hepsi aynı farkları yok İnan bunu yapan yurtiçi ve içimden bir ses kargo kayıp diyor şuan

Bu benimde basıma geldi internet faturası odenmiş bankayı aradım iade ettiler, kartı iptal edip yenidem çıkarttım. Kartsız yapamam ben ya nakit tasıyamıyorum faZla, internetten de cok alışveriş yapıyorum market dahil. Heranda kontrol ederim pek kaçmaz.

Son zamanlarda yurtiçi kargodan çok şikayet duyuyorum. Bankada geldik evde yoktunuz diyorlar gelip şubeden alın diyorlar halbuki evdeyim alakası yok yani.

Canim ne kadar sorumsuzluk bu boyle. Inan şirnakta bizde ayni seyleri yasadik.
Diger insanlar hakkinini arayamiyor susuyorlar diye bu tarz kurumlarda calisanlar isi epey geciktiriyorlardi

Cogu banka otomatik odemeye odemeye yapıyır artık. Hafi yine iyisin guzel olmuş enparada kredi kartı kullanım ucreti oduyor muşteriye.2yılda 2kere 100-100

Bende de provizyonda bıraktılar. İnceleyip dönüş yaparız 6 ay içinde dediler. 2 sene oldu ses seda yok para yı da almadılar. Ekstrede gelmiyor artık

Son zamanlarda yurtiçi kargodan çok şikayet duyuyorum. Bankada geldik evde yoktunuz diyorlar gelip şubeden alın diyorlar halbuki evdeyim alakası yok yani.
Hep aynı taktikler o yapılan birşey biliyorum . Bu arada hoşgeldiniz çok sinirliyim alıntı yapamadım

Canim ne kadar sorumsuzluk bu boyle. Inan şirnakta bizde ayni seyleri yasadik.
Diger insanlar hakkinini arayamiyor susuyorlar diye bu tarz kurumlarda calisanlar isi epey geciktiriyorlardi
Şimdi de şubeden aradılar başka bir adam hiç birşey bilmiyormuşcasına konuşuyor . 2 kod lazım birisi var diğeri yok dedi . Bende Kurye yazdı kağıdın sağ üst köşesine bakarsanız görürsünüz dedim bana bıraktığında yazıyor ama ben size sakince vereyim yazın allah aşkına şu kargoyu gönderin artık dedim . Adam baba bağırdı şikayet yazdım dedim yoo burada kimse bağırmaz ki dedi bende saat 10:12 de konuştum bana bağırdı ses kayıtlarımızı dinliyorlar şikayet yazdım dedim . Canınız sağ olsun dedi

ay tüh canım ya ınsan gıcık olur hakıkaten

Hoşbulduk hiç sinirlenmeyin kargo şirketini değiştirin bence mng daha iyi gibi sanki
Karaca’dan aldığımız tencere setim garantiye gidiyor onlar da yurt içi ile anlaşmalılar o yüzden

Karaca’dan aldığımız tencere setim garantiye gidiyor onlar da yurt içi ile anlaşmalılar o yüzden

Hmmm yapacak bişey yok o zaman mecbur bırakanlar utansın. Firmalarada yapmak lazım şikayetleri belki değiştirirler kargo şirketlerini de akılları başlarına gelir

Hmmm yapacak bişey yok o zaman mecbur bırakanlar utansın. Firmalarada yapmak lazım şikayetleri belki değiştirirler kargo şirketlerini de akılları başlarına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…