Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hepsi aynı farkları yok İnan bunu yapan yurtiçi ve içimden bir ses kargo kayıp diyor şuan
Bence heryerde bir baska kargo firmasi sorunlu oluyor
Bende burdaki mng yi hic sevmiyorum
Gelmeden geldik yoktunuz derler
Dunde esim oglanin ayakkabisi yanlis oldu diye geri yollayacakmis
Teli kapatip yattim
Guvenlik de ulasamayinca bunlar iki kisi kapiya dikilmisler kargoyu alcaktik diye
Zile de bastilar zile basmayin yaziyor ustunde
Benim haberim yok veremem dedim yolladim :))
Artik kendiniz getirirsiniz dedi
Uyku sersemi ne dedim bilmiyorum bile

Hmmm yapacak bişey yok o zaman mecbur bırakanlar utansın. Firmalarada yapmak lazım şikayetleri belki değiştirirler kargo şirketlerini de akılları başlarına gelir
Karaca önce kendini değiştirsin de kargo şirketi eksik kalsın sana o kadar söyleyebilirim 10 günde bir iade kodu yollayamadılar hergün arayıp kavga gürültü zor aldım kodu .

Bizimde yurtiçi iyiydi Aras kötüydü burada yurtiçi de kafayı yedi en son . Ama tamamen karacanın kötü enerjisi sonucunda oldu bu

Şubeye göre değişiyor demek ki, ben de hiç iyisine rastlamadım
Şubeye göre bencede. Çünkü müşteri hizmetleri bana dedi ki korkmayın eğer koli kaybolursa o zaman şubeye para cezası yazıp sizin zararınızı karşılayacağız dedi . Bende dedim ki kolinin içinde kaç tl lik ürün var bilmiyorsun ki nasıl benim zararımı karşılayacaksın allah aşkına dedim. Karaca’da benim setim şuan 800 tl

Evet bence de oyle
Gecen ay aras kargo kuccucuk bir kutuya istanbul ici icin 20 lira aldi
Burda da yazmistim
Unutmadim unutamayacagim
Sana yazmış mıydım arabayı sattık sonra yedek anahtarını yurtiçine verdik ki galericiye gitsin siye tam bir araba anahtarına 20 tl verdik . Aynı ürün PTT ile 10 tl den aza gidermiş

İçinde ne olduğu yazmıyorsa makbuzda falan Beyana bakıyorlar dır belki

İçinde ne olduğu yazmıyorsa makbuzda falan Beyana bakıyorlar dır belki
Bilmiyorum ki neye baktıklarını . Dedi ki bu kargo sigortalı değil kırılırsa sorumluluk almayız dedi . Bende biz çok düzgün paketledik videoya da çektik merak etme kırılırsa sorumlusu içim videoyu izler anlarız dedim

Kizlar bende mama sandalyesi almistim tepsisini kaybetmişler kargoda. Parasini da ödemiştik. Işte iade icin görüntü olması lazım bilmem ne sorusturcaz felan dediler öylece kalmıştı. Tutumlu anneden almistim pisman oldum. Bidaha yani 50 lira fazla veririm iyisini alirim gözüm görerek alirim dedim. 350 liraya aldim mama sandalyesi ona da pisman oldum keske ikea tipi alsaymışım diye ilk bi hevesle almistim iste

Yurt içi kargodan uzak durun kızlar geçen haftalarda kargo gelmişti mahvetmisler kargoyu daha memnun kalanını duymadım arkadaş fırın almıştı yurt içi kargo eve geldik kimse yok demiş halbuki o gün annesi kargoyu bekliyordu geldik diye yalan söylüyorlar arkdasta iptal etti

Sigorta mı yaptırmak gerekiyormuş birde
Karaca'nın anlaşmalı firması olduğuna göre onun karşılaması gerekir. Çok acemiyim bu konularda

Sigorta mı yaptırmak gerekiyormuş birde
Karaca'nın anlaşmalı firması olduğuna göre onun karşılaması gerekir. Çok acemiyim bu konularda
Ben bilmiyorum ya birşey yaptırmadım . Zaten hepsini tek tek sera ile sardık kartonlara sardık kırılmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…