- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.581
Bence heryerde bir baska kargo firmasi sorunlu oluyorHepsi aynı farkları yok İnan bunu yapan yurtiçi ve içimden bir ses kargo kayıp diyor şuan
Burda da yurtici cok guzel calisiyorSon zamanlarda yurtiçi kargodan çok şikayet duyuyorum. Bankada geldik evde yoktunuz diyorlar gelip şubeden alın diyorlar halbuki evdeyim alakası yok yani.
Şubeye göre değişiyor demek ki, ben de hiç iyisine rastlamadımBurda da yurtici cok guzel calisiyor
Hep ayni kisi getiriyor birde
Pire gibi masallah saygili da
Karaca önce kendini değiştirsin de kargo şirketi eksik kalsın sana o kadar söyleyebilirimHmmm yapacak bişey yok o zaman mecbur bırakanlar utansın. Firmalarada yapmak lazım şikayetleri belki değiştirirler kargo şirketlerini de akılları başlarına gelir
Bizimde yurtiçi iyiydi Aras kötüydü burada yurtiçi de kafayı yedi en son . Ama tamamen karacanın kötü enerjisi sonucunda oldu buBence heryerde bir baska kargo firmasi sorunlu oluyor
Bende burdaki mng yi hic sevmiyorum
Gelmeden geldik yoktunuz derler
Dunde esim oglanin ayakkabisi yanlis oldu diye geri yollayacakmis
Teli kapatip yattim
Guvenlik de ulasamayinca bunlar iki kisi kapiya dikilmisler kargoyu alcaktik diye
Zile de bastilar zile basmayin yaziyor ustunde
Benim haberim yok veremem dedim yolladim :))
Artik kendiniz getirirsiniz dedi
Uyku sersemi ne dedim bilmiyorum bile
Evet bence de oyleŞubeye göre değişiyor demek ki, ben de hiç iyisine rastlamadım
Karaca önce kendini değiştirsin de kargo şirketi eksik kalsın sana o kadar söyleyebilirim10 günde bir iade kodu yollayamadılar hergün arayıp kavga gürültü zor aldım kodu .
Şubeye göre bencede. Çünkü müşteri hizmetleri bana dedi ki korkmayın eğer koli kaybolursa o zaman şubeye para cezası yazıp sizin zararınızı karşılayacağız dedi . Bende dedim ki kolinin içinde kaç tl lik ürün var bilmiyorsun ki nasıl benim zararımı karşılayacaksın allah aşkına dedim. Karaca’da benim setim şuan 800 tlŞubeye göre değişiyor demek ki, ben de hiç iyisine rastlamadım
Sana yazmış mıydım arabayı sattık sonra yedek anahtarını yurtiçine verdik ki galericiye gitsin siye tam bir araba anahtarına 20 tl verdik . Aynı ürün PTT ile 10 tl den aza gidermişEvet bence de oyle
Gecen ay aras kargo kuccucuk bir kutuya istanbul ici icin 20 lira aldi
Burda da yazmistim
Unutmadim unutamayacagim
Şubeye göre bencede. Çünkü müşteri hizmetleri bana dedi ki korkmayın eğer koli kaybolursa o zaman şubeye para cezası yazıp sizin zararınızı karşılayacağız dedi . Bende dedim ki kolinin içinde kaç tl lik ütün var bilmiyorsun ki nasıl benim zararımı karşılayacaksın allah aşkına dedim. Karaca’da benim setim şuan 800 tl
Bilmiyorum ki neye baktıklarını . Dedi ki bu kargo sigortalı değil kırılırsa sorumluluk almayız dedi . Bende biz çok düzgün paketledik videoya da çektik merak etme kırılırsa sorumlusu içim videoyu izler anlarız dedimİçinde ne olduğu yazmıyorsa makbuzda falan Beyana bakıyorlar dır belki
Sigorta mı yaptırmak gerekiyormuş birdeBilmiyorum ki neye baktıklarını . Dedi ki bu kargo sigortalı değil kırılırsa sorumluluk almayız dedi . Bende biz çok düzgün paketledik videoya da çektik merak etme kırılırsa sorumlusu içim videoyu izler anlarız dedim
evet bende kullanıyorumSudokrem kullanmistim pisik icin harika. Gri bi kutusu var.
Ben bilmiyorum ya birşey yaptırmadım . Zaten hepsini tek tek sera ile sardık kartonlara sardık kırılmaz inşallahSigorta mı yaptırmak gerekiyormuş birde
Karaca'nın anlaşmalı firması olduğuna göre onun karşılaması gerekir. Çok acemiyim bu konularda
İnşallah tüketici hakları konusunda ülke olarak gerideyiz maalesefBen bilmiyorum ya birşey yaptırmadım . Zaten hepsini tek tek sera ile sardık kartonlara sardık kırılmaz inşallah
Bencede gerideyiz rezillikler cidden bakİnşallah tüketici hakları konusunda ülke olarak gerideyiz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?