Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pure maaslar ocak ayinda da vergi dilimine girer mi ,kesinti olur mu yani
Esim ilk kez boyle calisiyor
Anlayamadik
Canım memur mu eşin vergi yuzde 15ile baslar, yıl içinde toplam odeme 18.000 i geçtiği zaman 18.000 i gecen tutar yüzde 20den vergileniyor. Bu şekilde limitleri geçtikçe yuzde 27 35 diye artıyor

benim defalarca basıma geldı canım asagıya kagıdı yapıstırıp gıdıyolar neymıs zılı bulamamıs arama zorunlulugu ykmus evdeyz halbuki

Slm kızlar
Dun lahmacunu yapamadim bugün yapicam
Sabah ta kek kurabiye yayla çorbası yaptım
Öğleden sonra kızımın toplantısı var oraya gideceğim
Bende kendimi yorgun hissediyorum ve unutkanlik başladı
Doğumdan sonra hic tahlil yaptirmadim ilaç kullanmadim
Sut ürünlerini de yemiyorum yumurta kuruyemis yemiyorum
Yarin icin dahileye randevu aldım komple bir tahlillerimi yapsın ona gore ilaç yazsın doktor kendime iyi bakamıyorum bebeler yüzünden

yürüyüşten geldim çok sogudu hava ankara da az da yiyorum ama gitmiyor bu kilolar yapıştı kaldı üzerime

Kizlar esimle market ve pazar gezdik.
Evde kuru sogan ve meyve vardi memleketten.
Hamsi aldim .eşim tavada tereyaginda yapiyor cok guzel oluyor. 1 kg 10 tl.
Salatalik malzeme ve pirasa havuc vs aldim
.az az yeteri kadar aldim.
Toplamda 40 lira harcadik.

Aksama balik salata var.
Oglana da icli kofte cikardik ispanakli borek cikardik son borekti.

Benim her şeyim wee baby canm

Eczaneye 100tl gitti, Hepsiburada dan bez ve kitsp aldım kızlara 200de ona verdim. Eşimin babasına hediye kazak alacagız 100de ona gider. Zarada çok guzel bi kaban gordum 260dan 100e düşmüş bedeni kalması büyük şanstı kızlara aldım önümüzdeki yıl için 2tane. Aksamda markete gidecez bakalım

Yemeğim yok bugün fazla köfte kızartıp soka atmıştım kendım için çıkartırım birde soğan salatası yaparım.Oğlanada dünden erişte var yoğurtlu erişte yer omlet ister bide omlet yaparım .Markete uğramam lazım salatalık lımon file portakal alacağım akşam meyve suyu sıkarım oğluyla içeriz.Boza istiyor canım oğlanıda kış dondurması dıye kandırıp alıştırdım oda sevdı

Biz bu ay kredi kartını 1100 küsür fln ödüycez. 18 i hesap kesim kesin bir şey diyemiyorum bazen 17 sinde harcama oluyor ekleniyor bazen eklenmiyor vs.. ama bu ay beni düşündüren 2 tane ev kredisi ödüycez geçen ayki taksiti ödememiştik çünkü. Ona sinir oldum ama sanırım azda olsa birikim yaparız yine. 4800 lira krediye 1100 küsürde kk na kafadan gitcek.

Güle güle kullan, bende gelecek senenin ihtiyaçlarını şimdiden almak istiyorum, çocuklara kendime kaban bot almam lazım bakalım şimdiye kadar hiç yapmadım

Güle güle kullan, bende gelecek senenin ihtiyaçlarını şimdiden almak istiyorum, çocuklara kendime kaban bot almam lazım bakalım şimdiye kadar hiç yapmadım
Tesekkur ederim canım, buara cocuklara calışıyorum hep iki kızım var benim de küçükler henuz ama seviyorum giydirmeyi. Daha buyuk bedenlerde daha cok stok kalmış alacaksan zara siteyi ziyaret et derim

Tesekkur ederim canım, buara cocuklara calışıyorum hep iki kızım var benim de küçükler henuz ama seviyorum giydirmeyi. Daha buyuk bedenlerde daha cok stok kalmış alacaksan zara siteyi ziyaret et derim
Teşekkür ederim bi bakayım hep sezonda alıp bir sürü zarar ediyorum bide böyle deneyeceğim

bizim montlarda seneye idare eder muhtelemen bot falan almam lazım çocuklara denk gelince indirim çok iyi oluyor

kızlar Allahtan bıse olmazsa gercekten kafaya koydm ciddi canım sıkıldı her ay boyle maasın cok buyuk bir kısmını karta yatırıyorz e elde para kalmıyo sonra yıne kart kullan boyle kısır döngü gidiyo.
birikimi bi kenara bırakıp kartı sıfırlamaya yönelicem evet yine kullanıcaz ama hafıfler en azından bı butce planı yaptm mayıs ayı gbı ınsAllah bıtırcem Allahm ızın verırse tabi bunlar extrem harcamalar cıkmazsa gecerli

inşallah canım darısı bana bende senin gibi mayısta sıfırlarım yani en son kredi ödemem mayısta sonra rahatlarım diyorum ama bakalım yapabilcek mi

Hoşgeldin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…