- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.601
Canım memur mu eşin vergi yuzde 15ile baslar, yıl içinde toplam odeme 18.000 i geçtiği zaman 18.000 i gecen tutar yüzde 20den vergileniyor. Bu şekilde limitleri geçtikçe yuzde 27 35 diye artıyorPure maaslar ocak ayinda da vergi dilimine girer mi ,kesinti olur mu yani
Esim ilk kez boyle calisiyor
Anlayamadik
benim defalarca basıma geldı canım asagıya kagıdı yapıstırıp gıdıyolar neymıs zılı bulamamıs arama zorunlulugu ykmus evdeyz halbukiYurt içi kargodan uzak durun kızlar geçen haftalarda kargo gelmişti mahvetmisler kargoyu daha memnun kalanını duymadım arkadaş fırın almıştı yurt içi kargo eve geldik kimse yok demiş halbuki o gün annesi kargoyu bekliyordu geldik diye yalan söylüyorlar arkdasta iptal etti
ayy evett ne soğuktuu eskişehire kar yağmış soğuğu buralara vurduyürüyüşten geldim çok sogudu hava ankara da az da yiyorum ama gitmiyor bu kilolar yapıştı kaldı üzerime
SelamÇok yoğunun rapor yetiştiriyorum yarında ilçeye gidecegız görev var Eşim orkide yollamış iş yerine
Biz de 3 haftadır evde yokuz bakalım bize kaç gelecek15 tatilde evde yoktuk
Geldiğimden beridir de temizlik yapıyorum makina hic durmadan çalışıyor evde olsaydık en az 120 tl gelirdi bu ay
Benim her şeyim wee baby canmBen verme taraftarı değildim ama çok zorlandık dışarda hiç durmadı sürekli emzirme odası aradık gece de hep meme istediği için uyumadı o yüzden sürekli vermemek kaydıyla verilmeli en azından çok zor durumda Verilebilir sırf oğlum emecek diye uçağı kaçırıyordum uçakta da hep memeye yapisik gittik yoksa ağlıyordu rahat vermiyordu
Eczaneye 100tl gitti, Hepsiburada dan bez ve kitsp aldım kızlara 200de ona verdim. Eşimin babasına hediye kazak alacagız 100de ona gider. Zarada çok guzel bi kaban gordum 260dan 100e düşmüş bedeni kalması büyük şanstı kızlara aldım önümüzdeki yıl için 2tane. Aksamda markete gidecez bakalım
Tesekkur ederim canım, buara cocuklara calışıyorum hep iki kızım var benim de küçükler henuz ama seviyorum giydirmeyi. Daha buyuk bedenlerde daha cok stok kalmış alacaksan zara siteyi ziyaret et derimGüle güle kullan, bende gelecek senenin ihtiyaçlarını şimdiden almak istiyorum, çocuklara kendime kaban bot almam lazım bakalım şimdiye kadar hiç yapmadım
Teşekkür ederim bi bakayım hep sezonda alıp bir sürü zarar ediyorum bide böyle deneyeceğimTesekkur ederim canım, buara cocuklara calışıyorum hep iki kızım var benim de küçükler henuz ama seviyorum giydirmeyi. Daha buyuk bedenlerde daha cok stok kalmış alacaksan zara siteyi ziyaret et derim
bizim montlarda seneye idare eder muhtelemen bot falan almam lazım çocuklara denk gelince indirim çok iyi oluyorGüle güle kullan, bende gelecek senenin ihtiyaçlarını şimdiden almak istiyorum, çocuklara kendime kaban bot almam lazım bakalım şimdiye kadar hiç yapmadım
inşallah canım darısı bana bende senin gibi mayısta sıfırlarım yani en son kredi ödemem mayısta sonra rahatlarım diyorum ama bakalım yapabilcek mikızlar Allahtan bıse olmazsa gercekten kafaya koydm ciddi canım sıkıldı her ay boyle maasın cok buyuk bir kısmını karta yatırıyorz e elde para kalmıyo sonra yıne kart kullan boyle kısır döngü gidiyo.
birikimi bi kenara bırakıp kartı sıfırlamaya yönelicem evet yine kullanıcaz ama hafıfler en azından bı butce planı yaptm mayıs ayı gbı ınsAllah bıtırcem Allahm ızın verırse tabi bunlar extrem harcamalar cıkmazsa gecerli
Hoşgeldin :))Kızlar günaydın
Bu konuyu takip edicem bende belki savrukluğuma bir çözüm olur.
Dün elimde 160 liram vardı, pazara çıkarım biraz market alışverişi yaparım kalanı da 15 ine kadar idare eder diye düşünüyordum.
Pazar için yola çıktım arabamın benzin ışığı yandı. 50 liralık benzin alayım dedim aslında 20 lira bile 15 ine kadar idare ederdi ama 50 den az alırsam utanıyorum. Arabam gazlı bu arada. Neyse benzin iye geldim. 50 liralık dedim doldurdu tamam dedi Bi baktım gaz almışım yanlışlıkla mecbur benzinde almam gerekti 50 de benzin aldım. Kalan parayla biraz market alışverişi yaptım 30 lira kadar. Kaldı 30 lira. İnşallah yarına kadar acil ihtiyaç çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?