Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlaaar cok fena soktayim, kurumda 3 kisi hamile 1 kisi bugun dogum yapti, 1 i dusunuyor
Allahim ben nerelere gideyim
O montlardan alacaktim ben simdi is arkadasimdan alacam
Bir tanesi 6 aylikmis 2 haftadir manevi olarak yumusaklik seziyordum birde kilosunu gozum yadirgiyordu.
2 tanesine iyi hediye, 1 ine kullanilan ama ufak yollu gidecek. Sanirim 1 i evde var. 2. Yi ayarlarim. Ufak yollu olanda var.
3. Gecen gun bana satasmisti hic orali olmadim bu saatten sonra hic barismam yoksa iflas edicem bu nedir boyle saka tabi toplu alinirsa veririm kendim gitmem
2 de yeni evli var
Oda arkadasim bugun 6tane haber aldi soktan kendine gelemiyor evin yolunu bulur insallah

Benimde mayista onum daha rahat

Eksiklerim var ama nakit alabilirim

Bencede iyi olur en azindan dogumda rahat edersin

Merhaba kızlar çok zor bir gün geçirdim cidden zaten kötü başlamıştı gün öyle de devam etti . Yürüyüşe gittim çok ciddi yürüdüm kendime gelmek için başım ağrıyordu. 35 tl market alışverişi yaptım 5 tl ile geri döndüm . Sosyete mantısı, şehriye çorbası salata yaptım . Marul Almıştım 5 tl yıkadım tamamını . Lor ve fazla yufka almıştım yarın sigara böreği sarıp buzluğa koyarım bugün yapamadım. Bulaşık makinası boşaltım duşa girdim yemek yedik uzandık biraz bu arada hiç ilaç içmem bugün ağrı kesici içtim. Tatlı yapacaktım karşı komşum ıslak kek getirdi onu yeriz dedim tatlı yarına kaldı

Canım birikmiş borç mu var içerde heray kapatmıyor musun?

140da markette harcadım. Sogan patates mandalina muz mantar, 2çeşit kahvaltıya peynir, zeytin,yufka, 2paket lorpeyniri, pizza, cola, 2lt sızma z.yağ, 2 paket soda, çikolata, makarna, galetaunu aldım. Migrosta sogan patates 2tl idi mamdslina 4, muz 60tl üstüne 3tl idi

Canim bizim çocuklar ayni yaşta hatta ayni ay galiba :) hangi kitapları aldın ben o kadar çok kitap aldim ki her gün okuyoruz artik oglum da almis kitabı okuyo dedim a ha bu cocuk okumayı söktü :)) ezberlemiş çoğunu

Kizlar bugun esimin isinden bahsetmistim
Sevgililer gununun artisini yasayan kisimdayiz, bugun benim maasim kdr is olmus haftasonuda iyi olur ay cok sevindim
Bir yarim altin daha alabilirim kisi basi o kdr farkeder
Birde gelirken cicek almis hic beklemiyordum bugunku konusmalarin uzerine hos oldu :)
Yrn ise gitmiyorum izin aldim

2,5 lar canım senin ki nekadarlıktı? en son geçen ay değerler eğitim setini almıştık koray avcı çakmanın çok beğendim tavsiye ederim. Bugun de iş bankası ve yapı kredi yayınlarından mutlu su aygırı, utangaç monti ve ayı kim çaldıyı aldım. Şuan 45 oldu kitap sayımız ama hızla artacak gibi aynen dediğin gibi ellerine alıp okuyormuş gibi anlatıyorlar:)

fiyatlar iyiymiş canim

Utangaç ayı monti ayı kim çaldı almistim bende severek okuduğum kitaplar :)) mutlu diğer dediğin kitaplara bakıcam canim sagol . 2 bucuk canim tam bugun 31 aylik oldu :))

Canım birikmiş borç mu var içerde heray kapatmıyor musun?
söyle canım her ay tam borc yatırıyorum asgarı degıl yani ama taksıtlı alısverısler var devam eden, esım ben annem ortak kullanıyoruz kartı.( esımın ayrı kartı var onu ck kullanmıyoruz nadir)
karta yatırınca nakit kalmıyo bu sefer market benzin falan hep karttan kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…