- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.621
bebiş gelicek bıde her sey ates pahası ınsAllah basarabılırız hayırlısıyla canıminşallah canım darısı bana bende senin gibi mayısta sıfırlarım yani en son kredi ödemem mayısta sonra rahatlarım diyorum ama bakalım yapabilcek mi
kızlar Allahtan bıse olmazsa gercekten kafaya koydm ciddi canım sıkıldı her ay boyle maasın cok buyuk bir kısmını karta yatırıyorz e elde para kalmıyo sonra yıne kart kullan boyle kısır döngü gidiyo.
birikimi bi kenara bırakıp kartı sıfırlamaya yönelicem evet yine kullanıcaz ama hafıfler en azından bı butce planı yaptm mayıs ayı gbı ınsAllah bıtırcem Allahm ızın verırse tabi bunlar extrem harcamalar cıkmazsa gecerli
Canım birikmiş borç mu var içerde heray kapatmıyor musun?kızlar Allahtan bıse olmazsa gercekten kafaya koydm ciddi canım sıkıldı her ay boyle maasın cok buyuk bir kısmını karta yatırıyorz e elde para kalmıyo sonra yıne kart kullan boyle kısır döngü gidiyo.
birikimi bi kenara bırakıp kartı sıfırlamaya yönelicem evet yine kullanıcaz ama hafıfler en azından bı butce planı yaptm mayıs ayı gbı ınsAllah bıtırcem Allahm ızın verırse tabi bunlar extrem harcamalar cıkmazsa gecerli
Canim bizim çocuklar ayni yaşta hatta ayni ay galiba :) hangi kitapları aldın ben o kadar çok kitap aldim ki her gün okuyoruz artik oglum da almis kitabı okuyo dedim a ha bu cocuk okumayı söktü :)) ezberlemiş çoğunu140da markette harcadım. Sogan patates mandalina muz mantar, 2çeşit kahvaltıya peynir, zeytin,yufka, 2paket lorpeyniri, pizza, cola, 2lt sızma z.yağ, 2 paket soda, çikolata, makarna, galetaunu aldım. Migrosta sogan patates 2tl idi mamdslina 4, muz 60tl üstüne 3tl idi
2,5 lar canım senin ki nekadarlıktı? en son geçen ay değerler eğitim setini almıştık koray avcı çakmanın çok beğendim tavsiye ederim. Bugun de iş bankası ve yapı kredi yayınlarından mutlu su aygırı, utangaç monti ve ayı kim çaldıyı aldım. Şuan 45 oldu kitap sayımız ama hızla artacak gibi aynen dediğin gibi ellerine alıp okuyormuş gibi anlatıyorlar:)Canim bizim çocuklar ayni yaşta hatta ayni ay galiba :) hangi kitapları aldın ben o kadar çok kitap aldim ki her gün okuyoruz artik oglum da almis kitabı okuyo dedim a ha bu cocuk okumayı söktü :)) ezberlemiş çoğunu
Bende merak ettimcidden nerdeCuteMom
fiyatlar iyiymiş canim140da markette harcadım. Sogan patates mandalina muz mantar, 2çeşit kahvaltıya peynir, zeytin,yufka, 2paket lorpeyniri, pizza, cola, 2lt sızma z.yağ, 2 paket soda, çikolata, makarna, galetaunu aldım. Migrosta sogan patates 2tl idi mamdslina 4, muz 60tl üstüne 3tl idi
evet ama az aldım soğanlar çok büyüktü patatesler de aksam pazarı gibi secilmişti :)fiyatlar iyiymiş canim
Migros’a bende hafta sonu bakacağım ya ama kesin bizimkinde patates soğan kalmaz azıcık geliyor herşey zatenevet ama az aldım soğanlar çok büyüktü patatesler de aksam pazarı gibi secilmişti :)
Utangaç ayı monti ayı kim çaldı almistim bende severek okuduğum kitaplar :)) mutlu diğer dediğin kitaplara bakıcam canim sagol . 2 bucuk canim tam bugun 31 aylik oldu :))2,5 lar canım senin ki nekadarlıktı? en son geçen ay değerler eğitim setini almıştık koray avcı çakmanın çok beğendim tavsiye ederim. Bugun de iş bankası ve yapı kredi yayınlarından mutlu su aygırı, utangaç monti ve ayı kim çaldıyı aldım. Şuan 45 oldu kitap sayımız ama hızla artacak gibi aynen dediğin gibi ellerine alıp okuyormuş gibi anlatıyorlar:)
Sen deyince bende merak ettim birde bolu dilek ti galiba o da baya aktifti hic yazmıyo artikcidden nerdeCuteMom
söyle canım her ay tam borc yatırıyorum asgarı degıl yani ama taksıtlı alısverısler var devam eden, esım ben annem ortak kullanıyoruz kartı.( esımın ayrı kartı var onu ck kullanmıyoruz nadir)Canım birikmiş borç mu var içerde heray kapatmıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?