- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.641
Erken başladın sen alışverişe çoğu seyinide aldın ilerleyen zamanlarda rahat olursun canım hastanen doğum ücreti ne kadar istiyor beni de o düşündürüyor benim hastane 4300 istiyor o kadar alacak ne yapıyorlarbebiş gelicek bıde her sey ates pahası ınsAllah basarabılırız hayırlısıyla canım
Ek parayi harcadin mi dokunmicam dedigini.Biz bu ay sıfıra sıfır kapattık ayı
Yok hiç harcamadık o paradanEk parayi harcadin mi dokunmicam dedigini.
Benim hic kalmadi. Şuan cuzdanda bi 10 lira ancak vardir
cok sukur canım ındırımde halletmeye calıstık ama eksıkler bitmez Allahın ıznıyle halledilir insAllah.Erken başladın sen alışverişe çoğu seyinide aldın ilerleyen zamanlarda rahat olursun canım hastanen doğum ücreti ne kadar istiyor beni de o düşündürüyor benim hastane 4300 istiyor o kadar alacak ne yapıyorlar
büyüksün reisBiz bu ay sıfıra sıfır kapattık ayı
Şoktayım hahahhaa nasıl becerdim inanamıyorumbüyüksün reis
yaa ben yanlıs yeri alıntılamısım bu mesaj ek parayı harcamamana canım
Ben sakince duracağım bu ay ne kadar yavaş gidersek o kadar az strese giriyorum öyle de hızlı ay sonu geliyor en iyisi yavaş olmakMaaşa saatler kaldi bende netten harcayacağım yerleri seçiyorum şimdiden maas yatar yatmaz ben böyle bi harcarımsonra ayin sonu niye gelmiyiiii ama bu ay kendime bisey almayı düşünmüyorum hic bi ihtiyacım yok şükür misafirlerde geliyo birikime biraz az aticaz ama olsun
Aynı bizimkilerle ozaman:) senin baska onerdiklerin varsa yazarmısın bizde onları edineliö. Napıyor oglun kim bakıyor?Utangaç ayı monti ayı kim çaldı almistim bende severek okuduğum kitaplar :)) mutlu diğer dediğin kitaplara bakıcam canim sagol . 2 bucuk canim tam bugun 31 aylik oldu :))
Nasıl geçti canım ameliyat okumakta geciktim geçmişten geliyorumBu arada, kayınvalidem hasta dedim ya.. dualarınızı beklerim.. bugün ameliyat olacak dün anjiyo oldu fakat açılmamış.. Rabbim sağlık versin.
Ben de sevmem orkide bi soğuk geliyor en sevdiğim çiçek leylaktır buketlerde de minik beyaz kartopu gibi var ya güllrrin arasına koyarlar onu çok severim :)Orkide sevmeyen birini gördüm ya sarılıp öpesim geldi size o kdr ukala ve asi bir çiçek olamaz karakter sahibi
Bizim çiçeğimiz beyaz lilyum. Çok anlamlı benim için, çok seviyorum
Sardunya, gül, renkli bahar çiçekleri, ay hepsini severimde orkide sevmem işte
Biz bu sıralar 2 kere istedik 3 kuruşumu alabilir miyim diye verdilerBende kk kontrollü kullanıyorum, 1 kart şart bence, hayatımızı kolaylaştırıyor. Hiç ay bu ay çok gelecek dediğimi duydunuzmu, yok limitim vardır, ay ay hallediyorum. Günlük harcamalar için kullanmayı bıraktım onu visa geçiyorum. Çünkü para üstü kuruşlara gıcıgım, markete bırakamam.
Hmm anladım ben kartı kolaylık olarak kullanıyorum ya herseyi çok taksitte yapmıyorum, mesela kurutma makinası aldık taksitlendirmedik.bugun bezleri mesela 6takt yapıyordu tek cekim aldım cunku onumuzdeki ayda alınacak bunlad. hatta kart kullanımı beni harcAma konusunda daha disipline ediyor mesela hesap kesime 2-3gun var dikkat edelim hastane ilaç değilse harcamayalım diyorum. Maas yatar yatmaz kartlar odsniyor. Gıda giyim eglence bakım hastane eczAne araç yakıt hersey ordan.söyle canım her ay tam borc yatırıyorum asgarı degıl yani ama taksıtlı alısverısler var devam eden, esım ben annem ortak kullanıyoruz kartı.( esımın ayrı kartı var onu ck kullanmıyoruz nadir)
karta yatırınca nakit kalmıyo bu sefer market benzin falan hep karttan kullanıyoruz
Ben de sevmem orkide bi soğuk geliyor en sevdiğim çiçek leylaktır buketlerde de minik beyaz kartopu gibi var ya güllrrin arasına koyarlar onu çok severim :)
Şı kargolara bulaşmak hiç isteniyorum Allah işinin usulünce görülmesini nasip etsin...Günaydın öyle sinirlerim bozuk ki sinirinden ağladım ellerim titriyor artık . Pazartesi yurtiçi kargonun müşteri hizmetleri ile görüşüp kurye talep ettim . Salı geleceklerini söylediler . Salı sabah kalktım şubeyi aradım ki unutulmasın diye tamam dediler. Akşam 17:00 oldu hala kurye gelmedi şubeyi yeniden aradım tamam dediler . 18:00 oldu şube kapandı gelen giden yok . Müşteri hizmetlerini aradım şikayet ettim yeniden kayıt oluşturttum. Dün sabah şubeyi aradım hatırlattım . Öğlen 11:00 gibi Kurye geldi bu kolide ne var dedi içindekiler kırılırsa sigortası yok haberiniz olsun dedi . Kodu filan aldı giderken bu yarın yola çıkar haberiniz olsun dedi. Yarın sabah 10:00 da şubeyi arayıp takip numarasını alırsınız dedi . Ya sabır diyorum bu arada neyse dedim ya gitsinde yarın gitsin. Sabah aradım takip numarası için adam daha giriş yapılmamış dedi ya24 saat geçti ve hala giriş filan yok . Bana bağırdı müşteriye şubeye getirin diyoruz da getirmiyorlar da böyle oluyorda şöyle böyle . Tartıştık telefonda bu kargo burada kaybolurda bağırdı bana bende müşteri hizmetlerini aradım anlattım saat kaçta konuştuğumuzu filan saniyesine kadar söyledim . Ne yapacağımı bilmiyorum sinirden ağladım sabah sabah. Kargo kaybolursa ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?