Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynı bizimkilerle ozaman:) senin baska onerdiklerin varsa yazarmısın bizde onları edineliö. Napıyor oglun kim bakıyor?
Ben çalışmıyorum canim ben bakıyorum oğluma :) uykucu aslan, ay tozu, mini masallar serisi aldim o masallar biraz uzun ama dikkatleri dağılabiliyor. Eğlen öğren kartları var onu tavsiye ederim 3 4 yas ama bize uygun geldi soru cevap şeklinde iki bölümden olusuyo ikisinide aldim 3 4 yas icin olan. Birde bi boyama kitabi içine su koyulan kalemi var kitabını boyuyosun kuruduğunda tekrar tekrar boyayabiliyosun o da eğlenceli aklima geldikçe yazarım canim

İnşallah planın tutar canım güzel düşünmüşsün :)

Aslında karaca büyük b firma sana bunları yaşatmaması lazım müdehale etmeli bence şikayet var a mı yazsan ki
Aaaa kaç kere yazdım hiç kaale alınmıyor . Pazartesi günü ürünler ellerine ulaşacak 21 iş günü ne karar çıkacak diye bekleyeceğiz . Pazartesi arar kargoyu teslim aldıklarından emin olurum. Sonra 21 iş günü beklerim hayatta aramam artık . 22 . Gün hala haber gelmedi mi o zaman çok büyük olay çıkartacağım doğru tüketici mahkemesine .

biz de ıste her seyi onla alıyoruz ama taksitli alısverıslerde oldugu için birikti boyle, oyle fuzuli bişede almam ama her sey taksıt yaptrdm sonuc boyle oldu canım Allahım odeme kolaylıgı versn ck sukur odenmıcek seyler degıl ocakta birikim yaptm mesela elime gecenle yatırsak yarıdan cogu bıterdi ama dusmusken yatırım yapmak daha mantıklı geldi

Slm kızlar erkenden hortladım ben ilginç bir şekilde bu saatlerde kalıp biraz su içip geri yatıyorum bir kaç gündür.
Dün arkadaşlarla filme gittik filmi onlar seçti SARAYIN GÖZDESİ çok kötüydü film ya hemen hemen beğenmedim diyebilirim . Ama amaç arkadaşlarla birlikte vakit geçirmekti.
14,5tl harcadım.
Progesteron sonucum bu sabah belli olacak hemen klinik ile iletişime geçeceğim. Sizlere de inş hayırlı bir haber veririm
Alışveriş i internetten yaptım gene taksitlerim uzadı Haziran’a kadar
Herkese ve tabiki kendimize de taksitlerde ödeme kolaylığı diliyorum

canım aynı seyi ben aylardır yasıyorum her gece en az bir kere hatta 3kere kalktıgım bıle oldu su içmeye wc ye kalkıyorum hamılelık oncesi hayatımda hc boyle bı alıskanlıgm olmamıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…