- 11 Mart 2013
- 33.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.681
Eeee market filan hep kartta mı gidecekgunaydın kızlar ben de dagıttım harcamaları esimde de harclık kalmamıs ona da verınce eksı 50 ye kaldmhemen kardesımın hesaptan kendıme takvıye hesabı ben de duruyo sıkısınca alıp dger ay yerıne koyuyorum
Yok memur degilCanım memur mu eşin vergi yuzde 15ile baslar, yıl içinde toplam odeme 18.000 i geçtiği zaman 18.000 i gecen tutar yüzde 20den vergileniyor. Bu şekilde limitleri geçtikçe yuzde 27 35 diye artıyor
marketi biz karttan alıyoruz canım toplu alıyoruz ıcır zıvır ufak seyleri nakit alıyoruz toplu aldıgım için alıncak ck bıse yok suan ama olursa evet kart kullanıyoruzEeee market filan hep kartta mı gidecek
Ay iyi bari sevindim. Bende 1500 tl eksi hesabımız için biriktirip hesapta bırakmıştım ona hiç dokunmadık mucize eseribide lazım olunca takviye kardesımden derken 300-400 alıyorum aybasında yerine koyuyorum gıbi canımtuce_tuce ocakta döviz almıstm mesela onu bozmaya gerek kalmıyor
Oğlana lego bultak puzzle felan alicam canim :))Ne almak istiyorsun mesela
Valla olabilir bak saçma harcama değil bunlarOğlana lego bultak puzzle felan alicam canim :))
Seviyosun galiba puzzle ne güzel bizim oğlan hep dagitiyo ona uygun alıyorum ben yinede parçaları felan hep kaybolup gidiyo bu ay bi tane daha alicam bakalımValla olabilir bak saçma harcama değil bunlarbenim 1000 lik puzzle duruyor şuan yapsam iyi olur . Birde A101 de yine puzzle gördüm ve aşırı güzellerdi off dedim bıraktım kendimi dizginledim
Evet ya ben seviyorum eşimde yardım eder birlikte yapıyoruz zaman geçiriyoruz iyi oluyor. Burada öyle sosyal hayat filan olmadığı için puzzle filan idare ediyoruz yaSeviyosun galiba puzzle ne güzel bizim oğlan hep dagitiyo ona uygun alıyorum ben yinede parçaları felan hep kaybolup gidiyo bu ay bi tane daha alicam bakalım
Burda da sıfır sosyal hayat hele kışın allahım bi türlü geçmek bilmiyo. Çıkacak yer yok. Gecen gun ön tercihlerimizi yaptik bakalim insallah darısı size canim inşallah mutlu olduğun bi yere gidersinEvet ya ben seviyorum eşimde yardım eder birlikte yapıyoruz zaman geçiriyoruz iyi oluyor. Burada öyle sosyal hayat filan olmadığı için puzzle filan idare ediyoruz ya
Teşekkür ediyorumtuce_tuce merhaba. Konuya göz atarken gördüm de yazmak istedim. Ekşi hesabı zor günler için kapatmayalim demissiniz. Ekşi hesap en çok faiz işleyen hesaptır. Günlük faiz işler ve çektiğiniz, harcadiginizdan fazlasını ödersiniz hep, kullanmasaniz bile . Kredi kartında ise zamanında öderseniz harcadığınız kadarını ödersiniz sadece. Bunu söylemek istedim.
Ben de aynı düşüncede idim ama bu işlerden anlayan bir arkadaşım uyarmıştı. Hemen kapatmıştım ekşi hesabı.
Öyle paylaşmak istedim. Bankalara boşuna o kadar faiz ödüyoruz farkında olmadan.
Sevgiler.
İşin garibi buradan gitmek istemiyoruz işte uzatacağız burayıBurda da sıfır sosyal hayat hele kışın allahım bi türlü geçmek bilmiyo. Çıkacak yer yok. Gecen gun ön tercihlerimizi yaptik bakalim insallah darısı size canim inşallah mutlu olduğun bi yere gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?