Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eeee market filan hep kartta mı gidecek

Canım memur mu eşin vergi yuzde 15ile baslar, yıl içinde toplam odeme 18.000 i geçtiği zaman 18.000 i gecen tutar yüzde 20den vergileniyor. Bu şekilde limitleri geçtikçe yuzde 27 35 diye artıyor
Yok memur degil
Daha dogrusu devlet memuru degil
Buyuk, yonetim kuruluyla yonetilen biryer
Patron sirketi degil yani
Isciler var, esim memur statusunde diye geciyor
Kesintili maasa alisik degiliz , zor geldi biraz
Tesekkurler bilgiler icin

bide lazım olunca takviye kardesımden derken 300-400 alıyorum aybasında yerine koyuyorum gıbi canım tuce_tuce ocakta döviz almıstm mesela onu bozmaya gerek kalmıyor
Ay iyi bari sevindim. Bende 1500 tl eksi hesabımız için biriktirip hesapta bırakmıştım ona hiç dokunmadık mucize eseri bugün bankaya uğrayıp eksik hesabın limitini düşürecektik . Ama 2 personel bir yerlere gittiler eşim hayatta çıkamaz bence . O iş hafta içine kaldı . Birde benim 2 hesabım var birisini kapattıracağız yine bankaya uğramak lazım olacak . Telefonlarımızı alırken 2 sene evvel banka kredisi kullanmıştı eşim. O bitti yanlız nedense 140 tl kalmış çözemedik onu hesaba yolladım biraz önce . O hesap kapanacak . Çok banka işimiz var aslında halledilmesi gereken. Eksi hesabı tamamen kapatmayacağım öyle düşündüm. Bizim kredi kartımız yok ya eksi hesap 1000 tl de kalsın insanın zor zamanı oluyor bazen birikimden almayayım

Günaydınlar, malum maaşlar yattı, harcamamak için zor tutuyorum kendimi. Kızlar şu lol bebek zımbırtısından istediler, küçücük şeye o kadar para vermek hiç istemiyorum ama almazsam başımın etini yerler. Bide dgs setleri var ondan alacağım kızlara.

Günaydın
Maaşlar bereketli olsun olmayanlarada ALlah nasip etsin...
Bugün dr randevum var 1.30 da eşimin dersi yok öğleden sonra o çocuklara bakacak ben gidicem
Kurufasulye islatttim yanina pilav salata
Yarında eşim evde ailecek alışverişe cikariz çocuklarda gezsin bizle onlarla çok masraflı oluyor alışveriş
Esim bugün yarim altın alacak duruma gore para kalırsa biseyler alırız yine

Şubeden çok sevdiğimiz bi arkadaşımız var annesi yanlarında şuan çocuk bakıyor teyze. Burada da ünlü bir türbe var teyze orayı görmek istiyormuş . Biz bir kere gitmiştik ama pek bilgili gitmemiştim açıkcası okuyup araştırıp gitsem daha güzel olurmuş . Şimdi hafta sonu hep birlikte oraya gitmeye karar verdik bende istiyordum ama biraz uzak işte 30 km gidip 30 döneceğiz ilçeye . Pazar günü içinde komşu kızının birinci Doğum gününü bir kafede kutlamaya karar vermiş . Bizi de davet etti bende söz vermedim çünkü belki eşim mesai yapabilir birde bu türbe işi var diye şehir dışına gideceğiz eğer dönersek burada olursak geliriz dedim . Ama açıkcası biraz geç haber verdi bence burada çocuk mağazası yok gibi birşey uygun bir hediye bulamazsam nasıl gidilecek diye düşünüp söz vermedim. Birkaç gün daha önceden haber verseydi burada bişey bulamazsam netten sipariş ederdim açıkcası . Çünkü çocuk kıyafetleri aşırı pahalı ya

Oğlana lego bultak puzzle felan alicam canim :))
Valla olabilir bak saçma harcama değil bunlar benim 1000 lik puzzle duruyor şuan yapsam iyi olur . Birde A101 de yine puzzle gördüm ve aşırı güzellerdi off dedim bıraktım kendimi dizginledim

Gunaydın ya cok soguk hava haftasonu bizde sehirdışına cıkacagıx sanırım. Bugunun cuma oluşunu bunyemde cok rahat hissediyorumyorucu bir haftaydı

Valla olabilir bak saçma harcama değil bunlar benim 1000 lik puzzle duruyor şuan yapsam iyi olur . Birde A101 de yine puzzle gördüm ve aşırı güzellerdi off dedim bıraktım kendimi dizginledim
Seviyosun galiba puzzle ne güzel bizim oğlan hep dagitiyo ona uygun alıyorum ben yinede parçaları felan hep kaybolup gidiyo bu ay bi tane daha alicam bakalım

Seviyosun galiba puzzle ne güzel bizim oğlan hep dagitiyo ona uygun alıyorum ben yinede parçaları felan hep kaybolup gidiyo bu ay bi tane daha alicam bakalım
Evet ya ben seviyorum eşimde yardım eder birlikte yapıyoruz zaman geçiriyoruz iyi oluyor. Burada öyle sosyal hayat filan olmadığı için puzzle filan idare ediyoruz ya

tuce_tuce merhaba. Konuya göz atarken gördüm de yazmak istedim. Ekşi hesabı zor günler için kapatmayalim demissiniz. Ekşi hesap en çok faiz işleyen hesaptır. Günlük faiz işler ve çektiğiniz, harcadiginizdan fazlasını ödersiniz hep, kullanmasaniz bile . Kredi kartında ise zamanında öderseniz harcadığınız kadarını ödersiniz sadece. Bunu söylemek istedim.

Ben de aynı düşüncede idim ama bu işlerden anlayan bir arkadaşım uyarmıştı. Hemen kapatmıştım ekşi hesabı.
Öyle paylaşmak istedim. Bankalara boşuna o kadar faiz ödüyoruz farkında olmadan.
Sevgiler.

Evet ya ben seviyorum eşimde yardım eder birlikte yapıyoruz zaman geçiriyoruz iyi oluyor. Burada öyle sosyal hayat filan olmadığı için puzzle filan idare ediyoruz ya
Burda da sıfır sosyal hayat hele kışın allahım bi türlü geçmek bilmiyo. Çıkacak yer yok. Gecen gun ön tercihlerimizi yaptik bakalim insallah darısı size canim inşallah mutlu olduğun bi yere gidersin

Teşekkür ediyorum

Burda da sıfır sosyal hayat hele kışın allahım bi türlü geçmek bilmiyo. Çıkacak yer yok. Gecen gun ön tercihlerimizi yaptik bakalim insallah darısı size canim inşallah mutlu olduğun bi yere gidersin
İşin garibi buradan gitmek istemiyoruz işte uzatacağız burayı 8 e tamamlayalım diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…