- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.701
Orası 5.bolge değilmi canım nasıl 8yıl kalıyorsunuz şark 2yıl bizim uzatma verirsek 3oluyormus en fazla.Evet ya ben seviyorum eşimde yardım eder birlikte yapıyoruz zaman geçiriyoruz iyi oluyor. Burada öyle sosyal hayat filan olmadığı için puzzle filan idare ediyoruz ya
Hangi sehırlerı istiyorsunuzBurda da sıfır sosyal hayat hele kışın allahım bi türlü geçmek bilmiyo. Çıkacak yer yok. Gecen gun ön tercihlerimizi yaptik bakalim insallah darısı size canim inşallah mutlu olduğun bi yere gidersin
Burada ilçe 5. Bölge merkez 4. Bölge. Yani biz 4. Bölgedeyiz şuan. Biz Doğu 5 yıl uzatma verirsek kabul görürse uzuyorOrası 5.bolge değilmi canım nasıl 8yıl kalıyorsunuz şark 2yıl bizim uzatma verirsek 3oluyormus en fazla.
İlk defa duydum böyle bırseyBurada ilçe 5. Bölge merkez 4. Bölge. Yani biz 4. Bölgedeyiz şuan. Biz Doğu 5 yıl uzatma verirsek kabul görürse uzuyor
Rütbe farkında olsa gerek . Mesela binbaşılar 2 senede bir tayin görüyor uzman çavuşlar 5 senede bir görüyor gibi . Bi abi vardı burası onun ilk tayin yeri ve uzatmıştı 8 senedir buradaydı zeytindalında şehit oldu . Burası ilk tayin yerimiz evet 2015 te geldiİlk defa duydum böyle bırseybizim 4.bolge 3yıl uzatma olursa 1uzuyor Eşinin ilk tayın yerımı orası gercı bız ılk tayın yerındede 3yıl kalabıldık bize 2-3yıla bir tayın yaptılar
Evet ya ben seviyorum eşimde yardım eder birlikte yapıyoruz zaman geçiriyoruz iyi oluyor. Burada öyle sosyal hayat filan olmadığı için puzzle filan idare ediyoruz ya
Hahahah yanlız annende de ne yürek varmış ya hepsini yapmış olması sıkılmadı mı acabaEskiden ben de heveslenmiştim bekardım o zamanlar. Çok 1000 parçalı puzzle almıştım hergün az az yapıyordum, yarısına kadar gelmiştim bi gün işten eve geldim bi baktım annem hepsini yapmış bitirmiş. Niye yaptın dedim ben yapıyordum ortada durup dağınıklık yapıyordu ortadan kalksın diye yaptım dedi
Çok tez canlıdır bitirene kadar kalmamıştır eminim başındanHahahah yanlız annende de ne yürek varmış ya hepsini yapmış olması sıkılmadı mı acababen bir parçayı bulamayınca daralıyorun
Banada öyle oluyor inatla yapmak istiyorum sinirleniyorum filanÇok tez canlıdır bitirene kadar kalmamıştır eminim başından
Anladım canımRütbe farkında olsa gerek . Mesela binbaşılar 2 senede bir tayin görüyor uzman çavuşlar 5 senede bir görüyor gibi . Bi abi vardı burası onun ilk tayin yeri ve uzatmıştı 8 senedir buradaydı zeytindalında şehit oldu . Burası ilk tayin yerimiz evet 2015 te geldi
Bu uzun kalma meselesi bazen iyi bazen kötü olabilir ya kısmet işteAnladım canım
Samsun manisa yazmak zorunda olduğumuz yerlerden afyon amasya mecburi olandan da ankarayi yazdık canim ankara antep istanbul zorunluyduHangi sehırlerı istiyorsunuz
yani kurtarıcı olabılıyor canımAy iyi bari sevindim. Bende 1500 tl eksi hesabımız için biriktirip hesapta bırakmıştım ona hiç dokunmadık mucize eseribugün bankaya uğrayıp eksik hesabın limitini düşürecektik . Ama 2 personel bir yerlere gittiler eşim hayatta çıkamaz bence . O iş hafta içine kaldı . Birde benim 2 hesabım var birisini kapattıracağız yine bankaya uğramak lazım olacak . Telefonlarımızı alırken 2 sene evvel banka kredisi kullanmıştı eşim. O bitti yanlız nedense 140 tl kalmış çözemedik onu hesaba yolladım biraz önce . O hesap kapanacak . Çok banka işimiz var aslında halledilmesi gereken. Eksi hesabı tamamen kapatmayacağım öyle düşündüm. Bizim kredi kartımız yok ya eksi hesap 1000 tl de kalsın insanın zor zamanı oluyor bazen birikimden almayayım
Benim de gelin çiçeğim lilyumdu:) Dün eşim mor orkide almış saksıda. Ben ne zamandır istiyordum bu rengini. Bakmayı bilmiyorum o ayrı konuOrkide sevmeyen birini gördüm ya sarılıp öpesim geldi size o kdr ukala ve asi bir çiçek olamaz karakter sahibi
Bizim çiçeğimiz beyaz lilyum. Çok anlamlı benim için, çok seviyorum
Sardunya, gül, renkli bahar çiçekleri, ay hepsini severimde orkide sevmem işte
Ben arık yapamam hem vaktim hiç yok maalesef hemde çocuklar dağıtırBanada öyle oluyor inatla yapmak istiyorum sinirleniyorum filan
Kredi kartımı iptal ettirdim. 2002’den beri kart kullanıyorum. Kartsız nasıl yaşanır bilmediğim için bir denemek istedim. Telefon bankacılığında neden kapatmak istiyorsunuz diye sordular, artık olanı harcayacağım dedim:) Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.Bende kk kontrollü kullanıyorum, 1 kart şart bence, hayatımızı kolaylaştırıyor. Hiç ay bu ay çok gelecek dediğimi duydunuzmu, yok limitim vardır, ay ay hallediyorum. Günlük harcamalar için kullanmayı bıraktım onu visa geçiyorum. Çünkü para üstü kuruşlara gıcıgım, markete bırakamam.
Bizimde çocuk olsa yapamayız ancak kendimize yeterim eminim o konuda. Çünkü bizim ev cadde üzeri ve aşırı kirli bir şehir İnan . 2 günde bir temizlik yapıyorum temizlik sularım simsiyah oluyor utanıyorum İnan’a kendimdenBen arık yapamam hem vaktim hiç yok maalesef hemde çocuklar dağıtır
Benim büyük kızım sadece aventi kabul etmişti. 2,5 yaşında da kolaylıkla bıraktı. Çok faydasını görmüştük. Her arıza çıkardığında tıpa niyetine kullanıyordum:)Bende kararsızdım ancak ikizlerde şart gibi zaten biri emerken diğeri emzikle bekliyor. Yaklaşık 16ay gece gunduz(surekli değil tabi) 16aydan 2 yasa kadar gece uykusunda emzik kullandık. Bırakırken cok zorlanayacagız diye korkuyorduk ama hiç zor olmadı 3-4gunde hikayeler ve yumusak geçişle çözdük. Emzik kullanmanın yol açtıgı problemlerden biri orta kulsk iltihabını surekli tetiklemesi hastalığı diri tutması, ayrıca dişlerin yapısını bozması ve bırakılması ertelendiğinde babımlılık yaratması. Bizde doktor uyarısı ile bırakmıştık. Sanırım 1-1,5arası bırakılmalı ideal 2,5u falan da geçirmemek gerek. Çok faydasını gordum ozellikle sadece uykuda kullanırsanız direk uyku objesi oluyor
Ben orkide bakımını hiç çözemedim.Benim de gelin çiçeğim lilyumdu:) Dün eşim mor orkide almış saksıda. Ben ne zamandır istiyordum bu rengini. Bakmayı bilmiyorum o ayrı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?