- 3 Haziran 2009
- 7.580
- 29.752
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.721
Emzik dünyadaki en faydalı icat yahuEtrafimdan gordugume gore emzik kullanmanjn yararlari da var zararlari da ozellikle bebekler birakirken krizler geciriyorlar. Resmen Madde bagimliligi gibi. Bazi bebekler De anneleri ne kadar istese De emzige aldanmiyorlar. Buna zamanla karar verirsiniz Bence acele etmeyin
Çocuk olmadan bol bol vakit ayır o zaman kendine çocuk olunca çok şeyden ödün vermek gerekiyor, ben şimdiki aklımla çocuksuz olsam kimse yerimde tutamazdı herhalde beniBizimde çocuk olsa yapamayız ancak kendimize yeterim eminim o konuda. Çünkü bizim ev cadde üzeri ve aşırı kirli bir şehir İnan . 2 günde bir temizlik yapıyorum temizlik sularım simsiyah oluyor utanıyorum İnan’a kendimden
İlk defa orkidem oldu. Bakalım araştıracağım ben de nasıl bakayım diye.Ben orkide bakımını hiç çözemedim.
Ne zaman alsam hemen internetten bakımına bakıyorum bir sürü şey anlatılıyor hepsini uyguluyorum ama maalesef ölüyorlar
İşyerinde arkadaşımın masasında var geldiği günden beri hiç dokunulmamış aklına eserse su veriyor ama maşallah hiç birşey olmuyor hepte çiçekli
İşte bunları duyunca çocuk sahibi olmaktan çok korkuyorumÇocuk olmadan bol bol vakit ayır o zaman kendine çocuk olunca çok şeyden ödün vermek gerekiyor, ben şimdiki aklımla çocuksuz olsam kimse yerimde tutamazdı herhalde beni
Çok nazlı havalı bir çiçek valla . Hiç birşeyi beğenmiyor birde çiçeklerini dökünce budamak gerekiyorİlk defa orkidem oldu. Bakalım araştıracağım ben de nasıl bakayım diye.
Emzik dünyadaki en faydalı icat yahu
Kredi kartımı iptal ettirdim. 2002’den beri kart kullanıyorum. Kartsız nasıl yaşanır bilmediğim için bir denemek istedim. Telefon bankacılığında neden kapatmak istiyorsunuz diye sordular, artık olanı harcayacağım dedim:) Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.
Allah her isteyene nasip etsin zorluğundan fazla güzellikleri varİşte bunları duyunca çocuk sahibi olmaktan çok korkuyorum
Benim de gelin çiçeğim lilyumdu:) Dün eşim mor orkide almış saksıda. Ben ne zamandır istiyordum bu rengini. Bakmayı bilmiyorum o ayrı konu
Eskiden ben de heveslenmiştim bekardım o zamanlar. Çok 1000 parçalı puzzle almıştım hergün az az yapıyordum, yarısına kadar gelmiştim bi gün işten eve geldim bi baktım annem hepsini yapmış bitirmiş. Niye yaptın dedim ben yapıyordum ortada durup dağınıklık yapıyordu ortadan kalksın diye yaptım dedi
Kredi kartımı iptal ettirdim. 2002’den beri kart kullanıyorum. Kartsız nasıl yaşanır bilmediğim için bir denemek istedim. Telefon bankacılığında neden kapatmak istiyorsunuz diye sordular, artık olanı harcayacağım dedim:) Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.
Sizin topiginizde ekran görüntüsü almistim kitaplarıbenben00 çocuk kitaplarında Yapı Kredi yayınlarından Sara Şahinkanat’ın kitaplarını şiddetle tavsiye ederim. Özellikle 3 Kedi 1 Dilek, Annemin Çantası ve Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor çok başarılı kitaplar.
lojmanda mı oturuyosunBu ay son 400 liralık yakıt ödemesi insallah 6 aydır 400 lira ödüyoruz. Bu aydan sonra o 400 lirada birikime gidecek insallah
Hadi inşallah baya ödemişsiniz. Bizim burada öyle kış olmuyor kar filan hiç olmaz . Pek soğukta olmuyor . 1 aydır genelde hep güneşli hava . Böyle olunca bizim evde Güney cephe onun lüksünü yaşıyoruz. Öyle doğalgaz ödemiyoruz bi Ocak ayında biraz soğuk oldu bizim . Birde alt kat boştu o sıra dolunca düzeldi ev . Ama yazında aşırı sıcak oluyor evde 45 dereceyi görüyoruzBu ay son 400 liralık yakıt ödemesi insallah 6 aydır 400 lira ödüyoruz. Bu aydan sonra o 400 lirada birikime gidecek insallah
Canim burasi da cok asiri soguk bi yer degil kışın cami açıp oturduk bazen oglan uyuduğunda sıcaktan :) evet ya baya cok odedik insallah kömür artmıştır gecen sene farkı yatmıştı 100 200 de olsa iyi olurHadi inşallah baya ödemişsiniz. Bizim burada öyle kış olmuyor kar filan hiç olmaz . Pek soğukta olmuyor . 1 aydır genelde hep güneşli hava . Böyle olunca bizim evde Güney cephe onun lüksünü yaşıyoruz. Öyle doğalgaz ödemiyoruz bi Ocak ayında biraz soğuk oldu bizim . Birde alt kat boştu o sıra dolunca düzeldi ev . Ama yazında aşırı sıcak oluyor evde 45 dereceyi görüyoruz
Evet lojmanlojmanda mı oturuyosun
Ben de şu an sabah kadar emzik hizmeti veriyorumBen ilk çocuğumda çok uğraştım, her duyduğum markayı aldım evde 15, 20 adet emzik oldu. Hepsinide öğürerek attı ağzından. Beni kullandı yalancı meme olarak.
2. Kızım aventin emziğini kabul etmişti ama bu seferde büyük kız her gördüğünde çekti aldı ağzından sonra tekrar kabul etmedi. Çok çektim bu yüzden
1000 parçada bende o hissiyata kapılıyorum yapıp hemen kalksın diye... Benim bekarken bi 4000 parça puzzlem vardı. Evimde şu anda salonda duruyor. Asamıyoruz o kadar büyük ki duvara dayalı duruyor bir köşede
Ben onu yapmaya çalıştım ama ara ara tekrar başa sardım. Borcu bitirip bir süre borçsuz kalıyor sonra tekrar kartla harcamaya başlıyordum.
bende kk 1000küsürlere indirdim tekrar ama bugün gidip okulu taksit yaptık 9 taksit ödeyeceğiz. ama yine de başka harcama yapmayıp sadece okul taksitini ödüyormuş gibi farz edebilirim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?