Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Emzik dünyadaki en faydalı icat yahu

Çocuk olmadan bol bol vakit ayır o zaman kendine çocuk olunca çok şeyden ödün vermek gerekiyor, ben şimdiki aklımla çocuksuz olsam kimse yerimde tutamazdı herhalde beni

İlk defa orkidem oldu. Bakalım araştıracağım ben de nasıl bakayım diye.

Çocuk olmadan bol bol vakit ayır o zaman kendine çocuk olunca çok şeyden ödün vermek gerekiyor, ben şimdiki aklımla çocuksuz olsam kimse yerimde tutamazdı herhalde beni
İşte bunları duyunca çocuk sahibi olmaktan çok korkuyorum

Emzik dünyadaki en faydalı icat yahu

Ben ilk çocuğumda çok uğraştım, her duyduğum markayı aldım evde 15, 20 adet emzik oldu. Hepsinide öğürerek attı ağzından. Beni kullandı yalancı meme olarak.
2. Kızım aventin emziğini kabul etmişti ama bu seferde büyük kız her gördüğünde çekti aldı ağzından sonra tekrar kabul etmedi. Çok çektim bu yüzden

Ben ilcede calisiyorum ve aslinda avmlere vakit ayirmamak icin tutuyorum kozmetik saglik ve bebek hediyeleri en onemli kalem birde bu harcamalari yaparak gecen yil 10 bilete 300 lira verdim puan getirisi cok ıyi uzerinede puan kaldi kullaniyorum

Benim de gelin çiçeğim lilyumdu:) Dün eşim mor orkide almış saksıda. Ben ne zamandır istiyordum bu rengini. Bakmayı bilmiyorum o ayrı konu

Ay cok guzel olmus
Ben esime sorarim annesinin evinde 2adet bakiyor 1 i yavruladi o dillerini cozdu cok iyi durumdalar
Alip getircem diyor aman beni bulastirma dedim

1000 parçada bende o hissiyata kapılıyorum yapıp hemen kalksın diye... Benim bekarken bi 4000 parça puzzlem vardı. Evimde şu anda salonda duruyor. Asamıyoruz o kadar büyük ki duvara dayalı duruyor bir köşede

bende kk 1000küsürlere indirdim tekrar ama bugün gidip okulu taksit yaptık 9 taksit ödeyeceğiz. ama yine de başka harcama yapmayıp sadece okul taksitini ödüyormuş gibi farz edebilirim inşallah.

günaydın kızlar maaşlar yattı yemek parasını çok fazla kesmişler canım çok sıkıldı zaten param kalmıyor eşim gönderiyor kartları yatırmak için neyse sakin ol dedim bidahaki ay az keserler.Kredi kartının birini yatırdım gün parasını verdim krediyi yatırcam diğer kart kesilmemiş daha oda kesilsin bakalım

Bu ay son 400 liralık yakıt ödemesi insallah 6 aydır 400 lira ödüyoruz. Bu aydan sonra o 400 lirada birikime gidecek insallah

Bu ay son 400 liralık yakıt ödemesi insallah 6 aydır 400 lira ödüyoruz. Bu aydan sonra o 400 lirada birikime gidecek insallah
Hadi inşallah baya ödemişsiniz. Bizim burada öyle kış olmuyor kar filan hiç olmaz . Pek soğukta olmuyor . 1 aydır genelde hep güneşli hava . Böyle olunca bizim evde Güney cephe onun lüksünü yaşıyoruz. Öyle doğalgaz ödemiyoruz bi Ocak ayında biraz soğuk oldu bizim . Birde alt kat boştu o sıra dolunca düzeldi ev . Ama yazında aşırı sıcak oluyor evde 45 dereceyi görüyoruz

Canim burasi da cok asiri soguk bi yer degil kışın cami açıp oturduk bazen oglan uyuduğunda sıcaktan :) evet ya baya cok odedik insallah kömür artmıştır gecen sene farkı yatmıştı 100 200 de olsa iyi olur

Ben de şu an sabah kadar emzik hizmeti veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…