Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Progesterondan anlamıyorum bende hiç bakılmadı nedense ama bhcg güzel çok güzel :))

elektrik faturası gelmiş derin dondurucuyu kapattım hiçbişey farketmemiş nasıl olduysa bulaşık makinası çalışıyor 2 günde 1 ondan mı anlamadım gitti eve gidince tüketim miktarına bakcam

Nasıl geçti canım ameliyat okumakta geciktim geçmişten geliyorum
merhaba canım.. çok sağol.. riskli olduğu için ameliyattan şimdilik vazgeçtiler.. ilaçla açmaya çalışcaklar.. 10 gün sonra kontrol diyerek taburcu ettiler.. sağolun dualarınız için.

merhaba canım.. çok sağol.. riskli olduğu için ameliyattan şimdilik vazgeçtiler.. ilaçla açmaya çalışcaklar.. 10 gün sonra kontrol diyerek taburcu ettiler.. sağolun dualarınız için.
Dün yoğundum yazamadım çok geçmiş olsun kv ne allah acil şifalar versin. Beslenmesine dikkat etmesi gerekiyor bu dönemde doktor uyarmış olmalı

Ya daha dün kitsp siparişi verdim, annemin cantası ve üçkedi birdilek aklımda kalanlardı. Hepsini bitlikte almak istemedim, size yeni kitap aldım deyince kargonun teslimini bile merakla bekliyorlar.:) söylediklerine bakacagım

Dün yoğundum yazamadım çok geçmiş olsun kv ne allah acil şifalar versin. Beslenmesine dikkat etmesi gerekiyor bu dönemde doktor uyarmış olmalı
sağol canım. dizinde daha önceden müdahale edilip tümörün temizlendiği yer..kontrolleri de vardı gidiyordu sonrasında ağrı uyuşma ile bir hafta on gün çekti.. en son bir aletle yapılan testte artık görülmüş, tıkalı denmiş..anjiyo yapıldı damar da incelmiş normal hastanın 5 6 kat fazlası riski varmış.. artık demiştir prof. neye dikkat edeceğini.. ye yiyip ne içeceğini.. Rabbim şifasını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…