- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.741
Şöyle bişeye denk geldim ama tarife bakmadım ilgini çekerse hesaba bakarsın canım :)onların ikiside bizde ise yaramadı
sağol canım sıkıntımız yok su an ve kullanacağım kremim varŞöyle bişeye denk geldim ama tarife bakmadım ilgini çekerse hesaba bakarsın canım :)
Progesterondan anlamıyorum bende hiç bakılmadı nedense ama bhcg güzel çok güzel :))Kızlar progesteron 10,31 çıktı
Betahcg 1945 çıktı inş sorun yoktur ya daha doktor çağırmadı ultrasonla bakmak için. Kliniği aradım Benin’le ilgilenen kadında yok öğleden sonraya kaldı sonucu göstermek.
Sırma içimi yumuşak bir su. Demek farketmiş o da.Kızlar bizim küçük hanım türkmensu içmiyor sırma olunca içiyor diye damacana markamızı değiştiriyoruz 50 kr fazla olacak.
Şimdiden kaprisli çocuk marka seçiyor :)))
Progesteron normal mi canım anlıyormusun sen ? Sağolasın cevabın içinA Alya_sura88 6 haftalık görünüyor canım maşallah. kalp atışını 7. haftadan sonra dinletiyorlar. ama keseyi görebilir şuan.
Gurme mi olacak başıma bilemedim bak şimdiSırma içimi yumuşak bir su. Demek farketmiş o da.
merhaba canım.. çok sağol.. riskli olduğu için ameliyattan şimdilik vazgeçtiler.. ilaçla açmaya çalışcaklar.. 10 gün sonra kontrol diyerek taburcu ettiler.. sağolun dualarınız için.Nasıl geçti canım ameliyat okumakta geciktim geçmişten geliyorum
Büyüsün ilerde gurme mi değil mi test edebilirsiniz:)Gurme mi olacak başıma bilemedim bak şimdi
Dün yoğundum yazamadım çok geçmiş olsun kv ne allah acil şifalar versin. Beslenmesine dikkat etmesi gerekiyor bu dönemde doktor uyarmış olmalımerhaba canım.. çok sağol.. riskli olduğu için ameliyattan şimdilik vazgeçtiler.. ilaçla açmaya çalışcaklar.. 10 gün sonra kontrol diyerek taburcu ettiler.. sağolun dualarınız için.
Ya daha dün kitsp siparişi verdim, annemin cantası ve üçkedi birdilek aklımda kalanlardı. Hepsini bitlikte almak istemedim, size yeni kitap aldım deyince kargonun teslimini bile merakla bekliyorlar.:) söylediklerine bakacagımbenben00 çocuk kitaplarında Yapı Kredi yayınlarından Sara Şahinkanat’ın kitaplarını şiddetle tavsiye ederim. Özellikle 3 Kedi 1 Dilek, Annemin Çantası ve Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor çok başarılı kitaplar.
sağol canım. dizinde daha önceden müdahale edilip tümörün temizlendiği yer..kontrolleri de vardı gidiyordu sonrasında ağrı uyuşma ile bir hafta on gün çekti.. en son bir aletle yapılan testte artık görülmüş, tıkalı denmiş..anjiyo yapıldı damar da incelmiş normal hastanın 5 6 kat fazlası riski varmış.. artık demiştir prof. neye dikkat edeceğini.. ye yiyip ne içeceğini.. Rabbim şifasını versin inşallah.Dün yoğundum yazamadım çok geçmiş olsun kv ne allah acil şifalar versin. Beslenmesine dikkat etmesi gerekiyor bu dönemde doktor uyarmış olmalı
yok onu bilmiyorum canım hiç ölçülmedi ben hamileyken.Progesteron normal mi canım anlıyormusun sen ? Sağolasın cevabın için
Bende hamileligimden beri uyuma problemi yaşıyorum bebeğe hazırlık galibacanım aynı seyi ben aylardır yasıyorum her gece en az bir kere hatta 3kere kalktıgım bıle oldu su içmeye wc ye kalkıyorum hamılelık oncesi hayatımda hc boyle bı alıskanlıgm olmamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?