- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.061
Vajinal baktı canım bakalım haftaya görürüz inşkarından mı baktılar canım bende küçük kızıma 4 haftalık hamileyken karından baktılar göremediler kistin var dedi doktor 2 hafta sonra tekrar gittim keseyi öyle görmüştük
İnş canım ben de acele edip telaşlanmıyorum ama doktor da her şey olabilir dedi bekleyeceğiz dedi. İnş hayırlısı ile sonuç alırız7+0 olmadan gözükmüyor erken daha
Trafikte radyoda dinledim. İki günden mazota da zam gelir en az 15 kuruş bekliyorım ben. Bu da tüm ürünlere yansıması demek27 krs.
Google yazin bakin .
Mazotu aldim. Depoyu fulledim.Trafikte radyoda dinledim. İki günden mazota da zam gelir en az 15 kuruş bekliyorım ben. Bu da tüm ürünlere yansıması demek
Kas biyik evde hallediyorum şükür.16 tl yemek 20 tl kas biyik offf kart da yok benzin alabileydim keskeee iyiydi :))
Evde cikanlari aliyorum da biyiklarimi kendim zor aliyorum aciyor cok:) evet iyi para hayir cok olandan da aynisini aliyor az olandan da.. bunun da bi ayraci olmali :))Kas biyik evde hallediyorum şükür.
Memlekete gidince bi aldirayim dedim 20 lira
3 dkkda iyi para yani.
10 liraydi.
Cimbiza da zam gelmis
Ben de depoyu fulledim. Okulda bir ara bakmıştım ve gördüm iyi ki. Ama 190 tl lik alabildim. Depo daha çok alsaydı iyiydiMazotu aldim. Depoyu fulledim.
Napim
Feryat figan etmiyorum . Anlamayana değmez
Kisisel onlemimi aliyorum artik.
Eşim kuaförlerin kazandığı paraları duyunca boşa okumuşuz der:)Kas biyik evde hallediyorum şükür.
3 dkkda iyi para yani.
10 liraydi.
Cimbiza da zam gelmis
Ben de uzunca bir süredir kendim hallediyorumKas biyik evde hallediyorum şükür.
3 dkkda iyi para yani.
10 liraydi.
Cimbiza da zam gelmis
mazota da gelecek diye biliyorum. haftasonu esim fulledi bu yuzdenTrafikte radyoda dinledim. İki günden mazota da zam gelir en az 15 kuruş bekliyorım ben. Bu da tüm ürünlere yansıması demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?