- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.021
karından mı baktılar canım bende küçük kızıma 4 haftalık hamileyken karından baktılar göremediler kistin var dedi doktor 2 hafta sonra tekrar gittim keseyi öyle görmüştükSlm kızlar
Ultrasonda doktor bir şey görmedi
Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz.
Biraz üzüldüm ama her şey Allahtan. Gebe kaldım en azından. İnş haftaya görürüz keseyi ve bebeği.
Harcama olarak iki günlük toplam market harcaması 76tl
Iyi uyuyamadim galiba.
Canim buzluga atiyorum. Kofteler buzlanip sertlesiyor. Posetlerken birbirine yapismamasi amac.pek bilgim olmadıgı için sporuyorum şoklamak nasıl oluyor
Aynen yaa. Valla savasiyorum resmenAynı şey bende de var saçma sapan rüyalar . Yorulmak için mi dinlenmek için mi uyuyorum belirsiz tövbe tövbe
hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız kullanınGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar .
Ben suanda fızıkı altınlar harıc gramlarımı kullandım , ınsallah gerı koymak nasıp olsun. 10 bın kadar aldığımız kısıye elden borçlandık . Insallah allah odeme kolaylığı versın .
Iyı haftalar dılıyorum
ben beklicem bu ayAltın dolar artmış beklesem mi karar veremedim.
Gram altın:225
Dolar:5.32
benımkıler hep yapısıo yaCanim buzluga atiyorum. Kofteler buzlanip sertlesiyor. Posetlerken birbirine yapismamasi amac.
Teşekkürler canım :)
İshalden sonra bıngıldak çöktü susuz kaldı mama istemiyo su istemiyo komposto istrmiyo çorba kısmen ama cşci bebeye itiraz yok onu yiyo ben de günde 1 öğün veriyorum muzu çıkardım bol su az cici bebe şimdi uykusnda mama yiyor hanımefendi suyu bol koydm yine bi toplasa kendini....
Canim migrosun kendi markasi yada ankara kullaniyorum.günaydın hatuncanlar;
oba marka makarna kullanan oldu mu? tadı nasıl? burda bir markette indirim var, paketi 1 liraya geliyor. stoklasam mı karar veremedim.
Fiyati uygunmus ama.günaydın hatuncanlar;
oba marka makarna kullanan oldu mu? tadı nasıl? burda bir markette indirim var, paketi 1 liraya geliyor. stoklasam mı karar veremedim.
Fiyati uygunmus ama.
Bim makarnalari bile 1.35ti galiba
bir beze mantı bir saatte yapılıyor 2 kere yüksük çorbası yapılıyor bir bezedenAfiyet olsun yüksük manti corbasi bizde cok severiz. Cocuklar icin de iyi oluyor.
Firsatim olursa bende yaptiracagim.
Disardan aldigim hicbir pakettli ete tavuga gguvenim kalmadi
günaydın hatuncanlar;
Haftasonu eşimi de oturtayim masaya beraber bükelim bi pisirimlikbir beze mantı bir saatte yapılıyor 2 kere yüksük çorbası yapılıyor bir bezeden
Kaç lt?A101de fax sivi el sabunu 10.75.
Alayim .fiyati uygun geldi. Yedek dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?