- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.321
yok anlamamışsın :) yedim, yedik bile hesabı dün ödeyemedik sadeceSimdi klasik Türk anne mantigiyla diyecegim ki, 40 liraya 1 kilo et alsan kavursan maaile doyarsiniz :)) Ama denemek istiyorsan da yap bir cilgınlık al git anasini satim
Ya pureeee bende yaprak dökümüne 1. Bölümden başlamak istiyorum beni heveslendiriyorsun şuan bakKemikli eti düdüklüde hasladim. Esim illa nohut yapma fasulye istiyorum..
Fasulye yapiyorum
Daha pazara cikamadim . Yemegim pissin cikarim
Evde durmak sıkıcı. Yaparak dökümü baslasaydi bi
Elimdeki iPhone resmen doğan görünümlü şahin gibi. 5 yıldır kullanıyorum ve Carrefour marketin kampanyası ile almıştım şimdiki fiyatlarla alabilmem için böbreği gözden çıkarmam gerekirKapatin gitsin.. hele yök e acayip bozugum iphone oldugu belli olsun diye mi yapiyolar nedir :))
Nerde o eski diziler diyorummYa pureeee bende yaprak dökümüne 1. Bölümden başlamak istiyorum beni heveslendiriyorsun şuan bak
fiyatlardan da haberim yok benim :)) zaten bu elimdeki bozulsun kullanılmayacak duruma gelsin, akılsız alacam benElimdeki iPhone resmen doğan görünümlü şahin gibi. 5 yıldır kullanıyorum ve Carrefour marketin kampanyası ile almıştım şimdiki fiyatlarla alabilmem için böbreği gözden çıkarmam gerekir
Bencede şimdi izlediğim hiç bir diziden aynı heyecanı zevki alamıyorum . Aşkı memnu da kaliteydi. Yaprak dökümünde Şevket değişince bi ona gıcık olmuştum çünkü adamın oyunculuğu kötü benceNerde o eski diziler diyorumm
Yaprak dökümü candir
Yeni gelen cok gicikti evetBencede şimdi izlediğim hiç bir diziden aynı heyecanı zevki alamıyorum . Aşkı memnu da kaliteydi. Yaprak dökümünde Şevket değişince bi ona gıcık olmuştum çünkü adamın oyunculuğu kötü bence
Mimikleri filan yapmacık çocuk gibi tavırlar ağır bir duruşu yokYeni gelen cok gicikti evet
Haaaa o zaman salla verme unutmus ayagina yat nolacakyok anlamamışsın :) yedim, yedik bile hesabı dün ödeyemedik sadeceama diğer türlü haklısın 45 liralık et alsaydım daha iyi olurdu tabi
Ben alacağım etiket yaparım ama biraz daha bekleyeceğim ayın sonunu görmemiz lazımSelam arkadaşlar,
Altın alırsanız beni de etiketler misiniz?
Eşim yarın burun ameliyatı olacak, inşallah kolay atlatırız..
ayy 45 de değil 47 tl imişHaaaa o zaman salla verme unutmus ayagina yat nolacakdegdi mi peki 45 liraya guzel miydi
Ben alacağım etiket yaparım ama biraz daha bekleyeceğim ayın sonunu görmemiz lazımEşin için şimdiden çok geçmiş olsun ben 2 kere oldum biraz dinlenerek atlatır inşallah plastik cerrah mı yoksa kbb mı yapacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?