Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim sol tarafım yüzde 90 kapalıydı asla oksijen girişi yoktu . Birinci ameliyatımı oldum vücudumda yağ oranım çok düşüktü tamda Ramazan sonrası olmuştum . Öyle olunca biraz daha zayıflamıştım. Ameliyatımın üzerinden 1 sene geçti burnumun üzerinde kimsenin fark etmediği ama benim elime gelen bir pütür vardı . Doktorum 5 kg al geçecek dedi . Bende alamam dedim oda 10 dk bi operasyon yapıp temizledi .

Aynen eşimin de kapalı imiş. Asıl amaç rahat nefes alması, olmuşken diğer işlemleri de yapacak, 2. bi ameliyat riski bazı durumlarda oluyor diye bahsetti bize ama ben hiç yaşamadım bunu dedi dr. seninki öyle bir şey değilmiş Allahtan.

Çok geçmiş olsun. Septum deviasyonu ameliyatını ben de oldum ama estetik olmadı bende çünkü burnumdan estetik bir kaygım yoktu. Ameliyat masasında en büyük kaygım şekli asla değişmeyecek değil mi lütfen değişmeyecek değil mi diye sayıklıyordum:))) sorun sadece deviasyon ve konka olduğu için hiç zor olmadı zaten iki gün sonra da silikon tampon alındı ve oksijenli solunuma merhaba dedim:) kesinlikle insanın yaşam kalitesini çok artıran bir işlem.

Doktor ameliyattan sonra geldiğinde geride çok farklı problemler vardı çok uğraşmak zorunda kaldım demişti baya da uzun sürdü zaten plastik cerrah yaptı burnumu. Şimdi kimse anlayamıyor burnum kırılmadan önceki o ilk halime geri döndüm çok memnum inşallah eşinizde memnun kalır

Kizlar merhaba.
Markete gittim . manavinda indirm vardi.
Kivircik aldim 5 liraya düşmüş
Pirasa havuc ispanak elma limon patates . 30 lira harcadim bugun

Aslında bende memnundum burnundan ama bilmiyorum böyle bir gelişme oldu çok da müdahale etmek istemedim estetiğe girme diye. Benim de göze alabileceğim bir şey değil. Aslında sadece nefes için olan kısım yapılsaydı çok kısa sürede toparlanırdı ama nasip bakalım.

Başarılı geçmesi çok önemli, insan aksi bir durumda kendine yabancılaşır. Bana zaten ara ara bi korku basıyor ya ısınamazsam yeni görüntüsüne diye. Allah yardımcımız olsun, iyi bir şekilde atlatalım bizde.

Amin canim.

Yok ya eğer doğru doktor seçimi yaptıysanız problem olmaz. Benim görüntümde değişiklik çok oldu inanılmaz ama böyle estetik oldum diye bağıran bir görğntüye ulaşmadım . Tamamen doğal oldu en önemlisi nefes almaya başladım meğer kendimi bildim bileli hiç nefes almıyormuşum 5 sene oldu zaten .

Kendisi kararını vermişse sana düşen eş olarak destek olmak:) acıyı o çekecek. Etrafta o kadar çok estetikli burun var ki; geçen arkadaşlarla yemekte idik, yan masaya üç kız geldi. Hani derler ya “tikycan” diye, onlardan. Üçünün de burnu aynı elden çıkmış gibiydi :) arkadaşla gözgöze geldik bıyık altındna bir güldük, meğer aynı şey dikkatimizi çekmiş.

merhabalar hanımlar
dün kapıya yeni acılacak a101brosuru bırakmıslardı
o tarafa gdıyodum ıs ıcn ugradım
16.95ten 3tane dogus 5kıloluk şeker aldm birini anneme verdm
5.95ten 2tane 4lü solo kagıt havlu aldm birini kv ye bırakcam gıdıcek onumuzdeki ay yksa ona da fazla alırdm
bıtkı cayı demleme şeysi oluyoya 10tl ondan aldm
bide kalorifer sulugu aldm 1liraya
20lira world puan vardı onu kullandm 53tl verdm cktım
bebişe de 2penye 1triko battaniye 1 müslin bez aldm buyuk sarmalik triko olanı annem aldı gorumcemin kızına da penye battanıye aldm 140 tl toplam 5i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…