- 11 Mart 2013
- 33.760
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.124
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.341
Benim sol tarafım yüzde 90 kapalıydı asla oksijen girişi yoktu . Birinci ameliyatımı oldum vücudumda yağ oranım çok düşüktü tamda Ramazan sonrası olmuştum . Öyle olunca biraz daha zayıflamıştım. Ameliyatımın üzerinden 1 sene geçti burnumun üzerinde kimsenin fark etmediği ama benim elime gelen bir pütür vardı . Doktorum 5 kg al geçecek dedi . Bende alamam dedim oda 10 dk bi operasyon yapıp temizledi .Evet bende biraz elimde para kalırsa diye hevesleniyorum, biraz zorlayarak alacağım alırsam da.
Eşimi KBB uzmanı ameliyat edecek ama ufak tefek dokunuşlar yapacakmış törpüleme hafif kaldırma gibi. İnstagramında baya güzel burunlar yapmış umarım bizde memnun kalırız.'2 kere olmasının sebebi neydi sıkıntı mı yaşandı?
hic bir şeye gözünüz gibi bakmayın:)))Valla telefonlariniza elektrikli ev aletlerinize gözünüz gibi bakin.
Zira ötv fena. Ve daha da artacak diye okudum
Benim sol tarafım yüzde 90 kapalıydı asla oksijen girişi yoktu . Birinci ameliyatımı oldum vücudumda yağ oranım çok düşüktü tamda Ramazan sonrası olmuştum . Öyle olunca biraz daha zayıflamıştım. Ameliyatımın üzerinden 1 sene geçti burnumun üzerinde kimsenin fark etmediği ama benim elime gelen bir pütür vardı . Doktorum 5 kg al geçecek dedi . Bende alamam dedim oda 10 dk bi operasyon yapıp temizledi .
Çok geçmiş olsun. Septum deviasyonu ameliyatını ben de oldum ama estetik olmadı bende çünkü burnumdan estetik bir kaygım yoktu. Ameliyat masasında en büyük kaygım şekli asla değişmeyecek değil mi lütfen değişmeyecek değil mi diye sayıklıyordum:))) sorun sadece deviasyon ve konka olduğu için hiç zor olmadı zaten iki gün sonra da silikon tampon alındı ve oksijenli solunuma merhaba dedim:) kesinlikle insanın yaşam kalitesini çok artıran bir işlem.Aynen eşimin de kapalı imiş. Asıl amaç rahat nefes alması, olmuşken diğer işlemleri de yapacak, 2. bi ameliyat riski bazı durumlarda oluyor diye bahsetti bize ama ben hiç yaşamadım bunu dedi dr. seninki öyle bir şey değilmiş Allahtan.
1 YILLIK HEDEFLERIMIZ
pure hazel 2019 aralik 250 gr altin
@dilek bolu 2019 aralik 55 gr altin
E Esila09 2019 aralik 250 dolar-250 euro-10gr altin
kronikuykucu 2019 aralik 15bin tl
tuce_tuce 2019 aralik 48 ceyrek altin ● -5000 hesap katilacak
Zeynolin44 2019 aralik 12 tam altin
@okyonus 2019 aralik 150 gr altin -5000 dolar
@Alya_sura88 2019 aralik 30gr bilezik -1 büyük altin
@p_ritha 2019 aralik 30 gr altin
@iyiniyetli 2019 aralik 10 ata altin
@nurofen11 2019 aralim 200 gr alti
@Esmaelif39 29 aralik 12 çeyrek altin
@istanbula 29 aralik 10 çeyrek altin
@CuteMom 2019 aralik 48 gr altin
benben00 2019aralik 300gr altin
@ciceklientari 2019 aralik 7000tl -12 çeyrek altin
@cascade- 2019 aralik 3 cumhuriyet altini
@ppenguennpenguen 2019 aralik 100 gr altin
@mutemadiyenuzgun 2019 aralik 120 gr altin
@black diamond 2019 aralik 12 ata altin
@Labratory 2019 aralik 1000 dolar 1000 euro 100gr altin
@Suveybe13 2019 aralik 200gr altin
@buzmavileylak 2019 aralik 60 gr altin
Kaizen S 1200 dolar 1200 euro 60 gr altin
@berfinkaya 2019 aralik 30000 tl
@Ceteris paribus 2019 aralik 30 gr altin 300dolar
@akifinannesi
Doktor ameliyattan sonra geldiğinde geride çok farklı problemler vardı çok uğraşmak zorunda kaldım demişti baya da uzun sürdü zaten plastik cerrah yaptı burnumu. Şimdi kimse anlayamıyor burnum kırılmadan önceki o ilk halime geri döndüm çok memnum inşallah eşinizde memnun kalırAynen eşimin de kapalı imiş. Asıl amaç rahat nefes alması, olmuşken diğer işlemleri de yapacak, 2. bi ameliyat riski bazı durumlarda oluyor diye bahsetti bize ama ben hiç yaşamadım bunu dedi dr. seninki öyle bir şey değilmiş Allahtan.
Çok geçmiş olsun. Septum deviasyonu ameliyatını ben de oldum ama estetik olmadı bende çünkü burnumdan estetik bir kaygım yoktu. Ameliyat masasında en büyük kaygım şekli asla değişmeyecek değil mi lütfen değişmeyecek değil mi diye sayıklıyordum:))) sorun sadece deviasyon ve konka olduğu için hiç zor olmadı zaten iki gün sonra da silikon tampon alındı ve oksijenli solunuma merhaba dedim:) kesinlikle insanın yaşam kalitesini çok artıran bir işlem.
Doktor ameliyattan sonra geldiğinde geride çok farklı problemler vardı çok uğraşmak zorunda kaldım demişti baya da uzun sürdü zaten plastik cerrah yaptı burnumu. Şimdi kimse anlayamıyor burnum kırılmadan önceki o ilk halime geri döndüm çok memnum inşallah eşinizde memnun kalır
Amin canim.Aslında bende memnundum burnundan ama bilmiyorum böyle bir gelişme oldu çok da müdahale etmek istemedim estetiğe girme diye. Benim de göze alabileceğim bir şey değil. Aslında sadece nefes için olan kısım yapılsaydı çok kısa sürede toparlanırdı ama nasip bakalım.
Başarılı geçmesi çok önemli, insan aksi bir durumda kendine yabancılaşır. Bana zaten ara ara bi korku basıyor ya ısınamazsam yeni görüntüsüne diye. Allah yardımcımız olsun, iyi bir şekilde atlatalım bizde.
Yok ya eğer doğru doktor seçimi yaptıysanız problem olmaz. Benim görüntümde değişiklik çok oldu inanılmaz ama böyle estetik oldum diye bağıran bir görğntüye ulaşmadım . Tamamen doğal oldu en önemlisi nefes almaya başladım meğer kendimi bildim bileli hiç nefes almıyormuşum 5 sene oldu zaten .Aslında bende memnundum burnundan ama bilmiyorum böyle bir gelişme oldu çok da müdahale etmek istemedim estetiğe girme diye. Benim de göze alabileceğim bir şey değil. Aslında sadece nefes için olan kısım yapılsaydı çok kısa sürede toparlanırdı ama nasip bakalım.
Başarılı geçmesi çok önemli, insan aksi bir durumda kendine yabancılaşır. Bana zaten ara ara bi korku basıyor ya ısınamazsam yeni görüntüsüne diye. Allah yardımcımız olsun, iyi bir şekilde atlatalım bizde.
Kendisi kararını vermişse sana düşen eş olarak destek olmak:) acıyı o çekecek. Etrafta o kadar çok estetikli burun var ki; geçen arkadaşlarla yemekte idik, yan masaya üç kız geldi. Hani derler ya “tikycan” diye, onlardan. Üçünün de burnu aynı elden çıkmış gibiydi :) arkadaşla gözgöze geldik bıyık altındna bir güldük, meğer aynı şey dikkatimizi çekmiş.Aslında bende memnundum burnundan ama bilmiyorum böyle bir gelişme oldu çok da müdahale etmek istemedim estetiğe girme diye. Benim de göze alabileceğim bir şey değil. Aslında sadece nefes için olan kısım yapılsaydı çok kısa sürede toparlanırdı ama nasip bakalım.
Sabahtan beri cok heyecanliyim.
Eşimin bi işi çözülürse bi avrupa ülkesi yolcusuyuz. Ben ve oğliş de gideriz gezeriz
bkm kampanyası da var bu arada yararlanmak isterseniz.Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu arada idefix de kargo bedava almak istediğiniz tek kitap vs varsa 7 saat kalmış sanırım.
tesekkur ederız teyzesi darısı basınıza hayırlısıylaŞekerin fiyati uygunmus canim.
Güle güle giysin bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?