- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.361
Çok sevindim purecim inşallah olur
Yaa benim de hayalim bir gün geröek olur inşallah güle güle kullan canım :)))Çoooook uzun zamandır istediğim kitchenaid i aldım. Pişman değilim. Uzun zaman alışveriş işini kapattım. Gelsin pastalar börekler
İlaçlar hemen fayda eder inşallahDün kan vermiştim esim bugün dr ile görüştü b12 yerlerde sürünüyortahmin etmiştim unutkanlık arttı ve halsizim 6 tane iğne bir kutuda hap yazmış d vitaminide eksik onun içinde 2 şişe damla demirde düşük onun içinde bir kutu hap ben ölmüşüm dostlar haberim yok
Tahmin ediyordum eksiklik olduğunu çok yoruluyorum emziriyorum kızımın elarjısınden herşeyi yiyemiyorum doğum v.s depolar boşalmış önce saglık
Biraz ceviz kirdim.
Evde hazir baklava yufkasi vardi. Burma baklava yaptim.
Particiler geldi
Karanfil
Bir alisveris cantasi bez torba
Kahve kek kursun kalem ve not defteri verdiler.
Neyse bi faydalari olsun
5,25 tl kumbaraya :) 0 harcama
Dün kızıma e bebekten 5 pkt mama sipariş vermiştim 180 tl dün harcandı.
Akşam yemekte pirinç pilavı salçalı haşlama patatesli tavuk vardı.
Kızım da öğlen brokoli çorbası akşam tavuk sulu patates yedi teyzeleri
Fairy hakkında bir yorum yapıcam
Annem kullanıyor tencereleri hep deterjan kokuyor hele ısınınca daha çok yayılıyor koku bugün farkettim ki annem yoğurt getirmişti saklama kabında resmen yoğurda fairy kokusu sinmiş fairy yiyo gibi hissettim kendimi.. kızıma yedirmedim artık yoğurttan..
Evet yaa bez torba işe yarar birsey bariBiz gecen gun kurumda partiye paketleme yaptik ruyamda kahveler makarnalar kovaladi beni
Ben bu zmna kdr is yapmam demedim samimi ortamda hep yardim ettim faydasini da kat kat gordum. 300 tane yapmisiz bitmis yrn yine basimiza cikarmasalar bari
Bide bez torba iyi olurdu ya soyliyimde yapsinlar
Geldi geçen mayısta o haberdir eşimde yıllardır söyleniyordu ilk defa gerçek oldu demiştiŞuan eşimin telefonunda mutemet grubunda tsk personeline 400 tl zam geleceği konuşuluyor . Bir bayan çok ciddi şekilde güvenilir bir yerden duyduğunu iddia ediyor
Onu demiyorlar canım benim bu yeni birşey diyorlarGeldi geçen mayısta o haberdir eşimde yıllardır söyleniyordu ilk defa gerçek oldu demişti
Konuşmamız şöyleydi her yıl ocak şubat gibi iyileştirme yapılacak bir miktar zam olacagını söylüyorlar ama hiç olmadı bu zamana kadar bakalım bu sefer olacak mı demişti. İnşallah doğrudur dicem ama hükümetin yapacağını sanmıyorumOnu demiyorlar canım benim bu yeni birşey diyorlar
Yanlış kelime yazmamaya dikkat ediyorum ama çok fazla devrik cümle kuruyorum.Konuşurkende yapıyorum bazen kitap okuyamıyorum eskiden düzenli okurdum şimdi hayal oldu. Elime alıyorum 3 sayfa okuyorum eşim bir yandan çocuklar diğer yandan engel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?