- 11 Mart 2013
- 33.760
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.124
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.381
Seninle aynı fikirdeyim sadece seçim için olabilir. Yoksa sanmıyorum haberlerde filan hiç yok . Ama çok ciddi savunuyorlar grupta hatta nasıl fark yapılır onu konuşuyorlarKonuşmamız şöyleydi her yıl ocak şubat gibi iyileştirme yapılacak bir miktar zam olacagını söylüyorlar ama hiç olmadı bu zamana kadar bakalım bu sefer olacak mı demişti. İnşallah doğrudur dicem ama hükümetin yapacağını sanmıyorum
İnşallah görünür canım bu kadar duacınız var :)Bakalım Cumartesi inş ultrasonda görür doktor da takvimsiz kalmamhala kesin bilgi değil benim gebelik
Anlatıyorum canım :)Sikinti degil devrik cumle canim anlatmak istedigini anlatabiliyorsan.. :)
Mutemetçiler belki duymuştur konuşmalardan veya onay bekleyen evrak falan gördülerse ondan emin konuşuyodur.Seninle aynı fikirdeyim sadece seçim için olabilir. Yoksa sanmıyorum haberlerde filan hiç yok . Ama çok ciddi savunuyorlar grupta hatta nasıl fark yapılır onu konuşuyorlar
Sivil memur için diyor kadın .Mutemetçiler belki duymuştur konuşmalardan veya onay bekleyen evrak falan gördülerse ondan emin konuşuyodur.
Daha ne yapacaksın şekerim bir sürü iş yapmışsınay nasıl yoruldm kızlar
cokta bişe yapmadm ama evi supurdum kucuk halıları yerden kaldırmadan rulo yaptm bulasıkları yıkadm tencereydi cogu makınayı gereksız dolduruyo hemen
cay demledm esıme de ırmık helva yaparmsın ddm yaptı smdı oh mıs koktu yıyecegz
Daha ne yapacaksın şekerim bir sürü iş yapmışsın
Ay varya bende hamile olsam kesin senin gibi olurum eşim birşey olunca hemen tehdit ediyor beni hamile kalınca eder bu işleri yaparsan seni fena yaparım filan diyor
ay canım hc canım yok ya daha dgrusu korkudan yapamıyorum bı oda yapıyorum 10dk oturuyorm en sevmedıgım seydir ıs yaparken yapıp bıtırıp oyle oturmak ısterm ama korku dagları beklıyo
Ben de reklamlarda tabelalarda dikkat ederim hep bu reklamcılar ofsetçiler iyi bir dil bilgisi eğitiminden geçmeli zira kafaları çok karışık burdakilerinBende de şöyle mesela insanlar diyorlar ya hani kitap okuyoruz vs. Düzenli okuyan insanların temel şeylerde hata yapmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Eğer temel şeylerde hata yapıyorsa bir yerlerde bir tutarsızlık var demektir. Tabi bu benim görüşüm :)
yaa benim esımde oyle bıse yapsam burnumdan getırıyo valla bugun bide esımden korkuma topladıgım yolluk halıları oldugu yerlerde bıraktım sarıp, eve gelınce soylenıyo nıye kaldırdın şu bu. ona kalsa hıc bı ıs yapmım de oluyomu oyle evi b.. gotururAy varya bende hamile olsam kesin senin gibi olurum eşim birşey olunca hemen tehdit ediyor beni hamile kalınca eder bu işleri yaparsan seni fena yaparım filan diyor
Bende asla duramam ya çok güzel bir durum yoksa normal hayatıma devam ederim kesinyaa benim esımde oyle bıse yapsam burnumdan getırıyo valla bugun bide esımden korkuma topladıgım yolluk halıları oldugu yerlerde bıraktım sarıp, eve gelınce soylenıyo nıye kaldırdın şu bu. ona kalsa hıc bı ıs yapmım de oluyomu oyle evi b.. gotururbana soyle ben yaparım dıyo benim yaptıgım gıbı olurmu Allahtan becerıklı ck sukur bıse dıyınce aklım kalmıyo ama yine dayanamıyorum
Benim iphone değil ama benim de yapıyo vodafone smart 6Kapatin gitsin.. hele yök e acayip bozugum iphone oldugu belli olsun diye mi yapiyolar nedir :))
Ben de reklamlarda tabelalarda dikkat ederim hep bu reklamcılar ofsetçiler iyi bir dil bilgisi eğitiminden geçmeli zira kafaları çok karışık burdakilerin
Puaça nedir yaaa garaç nedir :)
Türkçeden başka bir dil üretmişler hahahSatilik karalüferli daire
Haşortman
Haldır şaldır (head and shoulders sampuan)
Aklima gelenler
ama ıste mecbur bebıs ıcm duruyosun canım hareketlerini o kısıtlamasa sen kısıtlıyosun bıse olur dıye.
Bende asla duramam ya çok güzel bir durum yoksa normal hayatıma devam ederim kesin
iş yerinde arkadas var kanalizasyona kanazilasyon dıyo ısrarlaSatilik karalüferli daire
Haşortman
Aklima gelenler
Satilik karalüferli daire
Haşortman
Aklima gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?