Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mama sandalyesi kim icin pure

Kızlar yazım yanlislari elbette kisi hakkinda bir fikir edinmemizde önemli. pure in dedigi gibi karalufer falan diyen bir insan varsa, herkez, yalnis gibi kelimeleri yanlis yazan varsa ha derim ki okumuyordur, veya kulaktan dolma bilgilerle konustugunu hissediyorsam genel kulturu yetersizdir diye fikirler edinirim.
Ya bir de sirf övünmek, malını mülkünü parasini pulunu gozumuze sokmak icin detay detay surekli detay verenlere ne demeli? Maalesef bu gözler bu forumda bunları da gördu.
Mesela hepi topu bir arabadir, oyle detaylar vardir ki, arabanin markasi, fiyati rengi herseyini soyleme geregi duyanlar...
Neyse bu arada herkese hayirli cumalar.
Sonunda tatile giriyoruz

Sizin mudur de alem yani, isiniz gucunuz yok bizim evi mi gozetliyorsunuz diyesim gelirdi :))

P pure cumhuriyet fermante indirimde bulursan burdan yazar mısın? Gerçi geçenki indirimden daha var bizim, sadece haftasonu kahvaltıda yeniyor bizde çocuklara da vermiyorum henuz. Sizinki çok çabuk bitmiş

Ikinci grup daha itici derim

+1 çok katılıyorum.

Arabanın markası ile ilgili pure ile ben burada konuştuk . Övünmek vs için değil fikir alışverişi yapmak adınaydı. Eğer bunu kast ediyorsanız açıklama getireyim . Zaten ben kendi adıma konuşayım övünecek bir durumum yok tek maaşımız var malum ben doğuda iş filan bulamadığım için evde oturuyorum . Ayda dişimizden tırnağımızdan gezmeden filan kısarak doğudaki maaşı çocuğumuz olana kadar 3 kuruş kenara koymaya bir problemimiz olduğu zaman ailelere yük olmadan kendi paramızdan harcarız derdindeyiz. Eğer benim yazdıklarımdan dolayı böyle birşey yazıldıysa buraya not iliştirmiş olayım . Eğer benimle ilgili de bir rahatsızlığı olan varsa adımı etiketleyerek yazabilir. Şunu da ekleyeyim ki arabanın rengi ile ilgili yazanda benim . Bunun sebebi birşeyleri hayal ediyoruz hedef koyuyoruz onu başarmak için uğraşıyoruz. Bende hayal ettiğim hedeflediğim şeyi burayı samimi bulduğum için yazdım . Ama görüyorum ki samimi bulmamak ve yazmamak gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Kizlar çoğumuz yazmiyormuyuz ne kadar ne aldigimizi birikim yaptigimizi varligimiz yoklugumuzu vs.
Bu durum neden göze batsin ki.
Ben burada aldigimi verdigimi herseyi yaziyorum. Bu topiklerin amaci bu degilmi zaten.
Gecen hafta fiziki altinimin resmini bile atacak oldum. Bu benim hosuma gidiyor. Ve sizler de yazinca hosuma gidiyor şevk geliyor birikim adina bana. Bu benim düşüncem.
Bunu görgüsüzluk hava atma vs olarak algilayan arkadaslar varsa cokkk yanlis düşünüyorlar.

Cnm ben 4 tane A101 e sordum mama sandalyesi her mağazaya 1 tane gitmiş YÖK yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…