- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.421
Mama sandalyesi kim icin pure2 ders boşum vardi.
Eşim de evde. Öğleden sonra işleri var.
Geldim. Yatak odasi giyinme odasi ve banyoyu topladim. 1 makine renkli attim.
Konserve actim. Acili guzel bi menemen yaptimmasayi ona biraktim toplar artik.
Çamasirlari as dedim .müdür beye de el salla
Oğleden sonra mama sandalyesi icin a101e bakacagim. Sivi sabun da bulursam alirim.
Cumhuriyet fermente sucuk migrosta filan indirimdedir insallah. Bitti cunku. Oglan cok seviyor
Sizin mudur de alem yani, isiniz gucunuz yok bizim evi mi gozetliyorsunuz diyesim gelirdi :))2 ders boşum vardi.
Oğleden sonra mama sandalyesi icin a101e bakacagim. Sivi sabun da bulursam alirim.
Cumhuriyet fermente sucuk migrosta filan indirimdedir insallah. Bitti cunku. Oglan cok seviyor
Ikinci grup daha itici derimKızlar yazım yanlislari elbette kisi hakkinda bir fikir edinmemizde önemli. pure in dedigi gibi karalufer falan diyen bir insan varsa, herkez, yalnis gibi kelimeleri yanlis yazan varsa ha derim ki okumuyordur, veya kulaktan dolma bilgilerle konustugunu hissediyorsam genel kulturu yetersizdir diye fikirler edinirim.
Ya bir de sirf övünmek, malını mülkünü parasini pulunu gozumuze sokmak icin detay detay surekli detay verenlere ne demeli? Maalesef bu gözler bu forumda bunları da gördu.
Mesela hepi topu bir arabadir, oyle detaylar vardir ki, arabanin markasi, fiyati rengi herseyini soyleme geregi duyanlar...
Neyse bu arada herkese hayirli cumalar.
Sonunda tatile giriyoruz
acmisti dun birisi ve sanirim en son Mune mudahale etmisti :)Tabiki ..
Bu konuyu bdvde actigimizi düsünemiyorum
Kızlar yazım yanlislari elbette kisi hakkinda bir fikir edinmemizde önemli. pure in dedigi gibi karalufer falan diyen bir insan varsa, herkez, yalnis gibi kelimeleri yanlis yazan varsa ha derim ki okumuyordur, veya kulaktan dolma bilgilerle konustugunu hissediyorsam genel kulturu yetersizdir diye fikirler edinirim.
Ya bir de sirf övünmek, malını mülkünü parasini pulunu gozumuze sokmak icin detay detay surekli detay verenlere ne demeli? Maalesef bu gözler bu forumda bunları da gördu.
Mesela hepi topu bir arabadir, oyle detaylar vardir ki, arabanin markasi, fiyati rengi herseyini soyleme geregi duyanlar...
Neyse bu arada herkese hayirli cumalar.
Sonunda tatile giriyoruz
Aaa gerçekten müdahale olmuş mu o konuya? Halbuki çok çok güzel tespitler vardı:)) demek birilerini rahatsız ettiacmisti dun birisi ve sanirim en son Mune mudahale etmisti :)
Doğmamis çocuğa don biçmek benimki canimMama sandalyesi kim icin pure
Tam karsida.Sizin mudur de alem yani, isiniz gucunuz yok bizim evi mi gozetliyorsunuz diyesim gelirdi :))
Evin uygunsa yer varsa şimdiden alman çok mantıklıca.Doğmamis çocuğa don biçmek benimki canim
2. Bebis icin alayim diyorum
Hic sorma canim. yine ben yapacagim. Derin bi nefes alip basliyorum.Purecim bu enerjisizlikle yine iyi halletmissin bircok seyi masallah sana.
Cnm ben 4 tane A101 e sordum mama sandalyesi her mağazaya 1 tane gitmiş YÖK yani2 ders boşum vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?