- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.401
Ben insanları yazım yanlışları ile değerlendirmem bu büyük bir ön yargı benim için . Evet rahatsız olurum ama insanları ona göre değerlendirmem . İnsanların konuşmalarında karşısındakini küçük düşürmeye çalışıyor mu ? Övünüyor mu ? Uzmanı olmadığı bir konu ile ilgili yorum yapıp insanlara öneride bulunuyor mu ? gibi gibi şeyler dikkatimi çeker bu liste uzayıp gider . Bana bu soruyu sormuşsun ben buna cevap vermemişim sen neden hala inatla 2. Kez etiket yapıp konu kapandığı halde soruyorsun onu çözemedim cevap vermek istesem verirdim öyle değil mi ? Her yazdığım cümlenin altında birşeyler arıyorsun bundan vazgeç bencetuce_tuce böyle yazanların da mı sende çizdiği bir imaj olmuyor ? Sormuştum sen nelere göre değerlendiriyorsun?
Tabiki canim.Ben insanları yazım yanlışları ile değerlendirmem bu büyük bir ön yargı benim için . Evet rahatsız olurum ama insanları ona göre değerlendirmem . İnsanların konuşmalarında karşısındakini küçük düşürmeye çalışıyor mu ? Övünüyor mu ? Uzmanı olmadığı bir konu ile ilgili yorum yapıp insanlara öneride bulunuyor mu ? gibi gibi şeyler dikkatimi çeker bu liste uzayıp gider . Bana bu soruyu sormuşsun ben buna cevap vermemişim sen neden hala inatla 2. Kez etiket yapıp konu kapandığı halde soruyorsun onu çözemedim cevap vermek istesem verirdim öyle değil mi ? Her yazdığım cümlenin altında birşeyler arıyorsun bundan vazgeç bence
Bende hatalar yapıyorum herkes insan yapar pureciğim. Bazı şeyleri görüyorum ama görmezden geliyorum sırf karşımdakine birşey söylerim kalbi kırılır diye .Tabiki canim.
Herkesin türkcesi iyi olacak diye bi kaile yok. Yazim hatalariyla insan degerlendirilir mi.
Konu nasıl kapanmış ki? Üstüne geyik dönmüş tekrar pure karşılaştıklarını yazmış sen de yorum yazınca sordum:)Ben insanları yazım yanlışları ile değerlendirmem bu büyük bir ön yargı benim için . Evet rahatsız olurum ama insanları ona göre değerlendirmem . İnsanların konuşmalarında karşısındakini küçük düşürmeye çalışıyor mu ? Övünüyor mu ? Uzmanı olmadığı bir konu ile ilgili yorum yapıp insanlara öneride bulunuyor mu ? gibi gibi şeyler dikkatimi çeker bu liste uzayıp gider . Bana bu soruyu sormuşsun ben buna cevap vermemişim sen neden hala inatla 2. Kez etiket yapıp konu kapandığı halde soruyorsun onu çözemedim cevap vermek istesem verirdim öyle değil mi ? Her yazdığım cümlenin altında birşeyler arıyorsun bundan vazgeç bence
Mevsimsel mi acaba. Kanimiz isindiGünaydın hiç uykumu alamıyorum. Nasıl düzelecek fikrimde yok kan verdim iyi değerlerin dedi doktor
Sen öyle diyorsan problem yoktur o zamanKonu nasıl kapanmış ki? Üstüne geyik dönmüş tekrar pure karşılaştıklarını yazmış sen de yorum yazınca sordum:)
Bilerek cevap vermediğini düşünmemiştim açıkçası, sanki gözünden kaçırdın da ondan cevap vermedin sandım. Yoksa buna da cevap vermek istemiyorum ya da bu konu hakkında konuşmak istemiyorum diyebilirdin, gerilmene gerek yok:) Sen bıcır bıcır konuşkan bir kızsın, sadece tanıma amaçlı sorduğum bir soruydu, büyütme lütfen :)
Tabiki ..Ya çok şükür cuma günü geldi, haftasonu minik bir tatil yapacagız, ailecek dinlenip eğlenmeyi umut ediyorumcan09e olayı güzel özetlemişsin canım, eğitim şart dediğimiz olay bu zaten; ilkokul mezununda tolere edilebilen hata ünv mezununda abest kaçabiliyor. Yani noktalama, büyük küçük harf durumuna forum ortamında tam dikkat edilemeyebilir ama herkez de yazılmaz yani. Yazan arkadaşların da dediği gibi bende de okumamış izlenimi uyandırır. Bütün bunların dışında sayfamızda çoğu konuyu konuşup saygı çerçevesinde fikrimizi paylaşabiliyor olmak çok güzel
Çok sağol bu sefer galiba oluyor gibi :)))Günaydın ahali;
sirkencubin canımmm, bebişin hayırlı olsun. takvimini gördüm. çok sevindim.
Yazım yanlışları benim de ifrit olduğum konulardan biri. kimse mükemmel değil, o ayrı. Zaman zaman hepimizin de pek çok yazım hatası oluyor. Mesela internette yazarken, büyük küçük harf yazımlarına dikkat edemiyorum.
mutfak yerine mutvak, koridor yerine kolidor yazılıyoroyyyy o zaman bana fenalık geliyor.
can09e katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?