- 7 Ocak 2018
- 1.640
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.461
Tuce seni ornek vermek isteseydim arabadan girmezdim. Rezidanstan girebilirdim belki. Babanin rezidanslarindan ornegin. Konusu acildi mi? birisi sordu mu veya? birikimle alakali mi? hayir degil ama biliyorum degil mi?Biz pure ile arabanın rengi vb konularda da burada konuştuk bizden başka konuşanda olmadı . Pure yanlışsam düzeltir beni ama olan bu . Kırmızı leon istiyorum diye yazan benim renk konuşan benim doğal olarak üzerine alınanda benim .
Öyle mi okumayın o zaman göz ardı et butonu var bas görmebunlar konuşulan normal konular. ama belli ki pek çok kişi -ben de dahil- tucenin arabasından usandık. ne zaman topiğe gelsem tuçenin arabayla ilgili bir mesajına denk geldim mesela. konu bu. varsa yoksa tuce ve arabası. yani arabanın anahtarlığına kılıf alınmasına kadar bilmek zorunda değiliz.
Birşey söylemiyorum söylersem tartışma çıkacak .Tuce seni ornek vermek isteseydim arabadan girmezdim. Rezidanstan girebilirdim belki. Babanin rezidanslarindan ornegin. Konusu acildi mi? birisi sordu mu veya? birikimle alakali mi? hayir degil ama biliyorum degil mi?
Elbette herkes istediğini saygı çerçevesinde yazabilmeli, alınganlık göstermemeli. Ya da o gün bir şeye canı sıkılmıştır bir şeyi yanlış da anlayabilir, yanlış anladığında da açıkça yazabilmeli. Konusu gelmişken mesela geçen ben yoğundum atlaya zıplaya okuduğum bir anda senin altın fotoğrafı eklemeye çalıştığına ama ekleyemediğine denk geldim. Sordum nasıl altın bu nedne bu kadar mesele ettiniz diye. Sen de esprisi vardı dedin ama ben gerçekten anlayamadım espriyi de anlayamadım kaldı öylece orda:)Canim o zaman şöyle düşünmek lazim.
Hayat bu herkes fikrini söyler..
Benim ak dedigime sen kara diyebilirsin.
Veya tam tersi.
Çok da sorun yapmamak lazim
Karsi komsuya saten ama kaliteli gecelikle yakalanmaktan da girilebilridi :) ona da mesela sadece gecelik yazilabilirdi niteligi bu kadar onemli miydi?Tuce seni ornek vermek isteseydim arabadan girmezdim. Rezidanstan girebilirdim belki. Babanin rezidanslarindan ornegin. Konusu acildi mi? birisi sordu mu veya? birikimle alakali mi? hayir degil ama biliyorum degil mi?
iphone mu telefonun Alya? güle güle kullan..Cnm ben 4 tane A101 e sordum mama sandalyesi her mağazaya 1 tane gitmiş YÖK yani
Sizin sosyal tesisler cok hesapli oluyordu onceden, tabi simdi biraz guncelleme oldu sanirim . Bizim de eniste subay, teyzeme cok takilirdim ben olsam evde tencere kaynatmam gelir burda karnimi doyururum diye:))Gün bitseydi. Yoruldum bu hafta.
Dünden kalma fasulyeyi yeriz galiba veya tesislere de gidebiliriz. Orada da hoslanmadigim insanlarla karsilasiyorum ama napim.
O sarhoşla kesin karsilasirim
Simdi fiyatlar farkli evet.bir kisim oyle yapiyor yiyor iciyor otellerde kaliyor vsSizin sosyal tesisler cok hesapli oluyordu onceden, tabi simdi biraz guncelleme oldu sanirim . Bizim de eniste subay, teyzeme cok takilirdim ben olsam evde tencere kaynatmam gelir burda karnimi doyururum diye:))
Aynen oyle canimm
Ozellikle siz arkadaslarim bir mal mülk edinince cokkkk seviniyorum.
Teşekkür ediyorum canımben sizin gizli takipçinizim
çok hanım bir bayansınız yazılarınız filanda çok güzel
yüz yüze tanımasamda takipçinizim
birde bu syafadatuce_tuce 'nin
mutlaka bakıyorum :)
sevgielr
Uykusunu alamayanlar listesine beni de ekleyin lütfen :)) sürekli uyumak istiyorumMevsimsel mi acaba. Kanimiz isindi
Sabah okulda arkadaslar da ayni şekilde uykularini alamadiklarindan bahsediyordu
olabilir canım mevsim geçişlerinde çok sersemliyorum.Mevsimsel mi acaba. Kanimiz isindi
Sabah okulda arkadaslar da ayni şekilde uykularini alamadiklarindan bahsediyordu
Tesrkkurler canimben sizin gizli takipçinizim
çok hanım bir bayansınız yazılarınız filanda çok güzel
yüz yüze tanımasamda takipçinizim
birde bu syafadatuce_tuce 'nin
mutlaka bakıyorum :)
sevgielr
Pure yaaDoğmamis çocuğa don biçmek benimki canim
2. Bebis icin alayim diyorum
Bizde stok isi sifir hic yok alip koyma huyumuz3 adet hic acilmamis 32li tuvalet kagidi ve 4lu kagit havlum var stokta.
Daha da beleş verseler almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?