- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.441
AyyyyCnm ben 4 tane A101 e sordum mama sandalyesi her mağazaya 1 tane gitmiş YÖK yani
Kizlar çoğumuz yazmiyormuyuz ne kadar ne aldigimizi birikim yaptigimizi varligimiz yoklugumuzu vs.
Bu durum neden göze batsin ki.
Ben burada aldigimi verdigimi herseyi yaziyorum. Bu topiklerin amaci bu degilmi zaten.
Gecen hafta fiziki altinimin resmini bile atacak oldum. Bu benim hosuma gidiyor. Ve sizler de yazinca hosuma gidiyor şevk geliyor birikim adina bana. Bu benim düşüncem.
Bunu görgüsüzluk hava atma vs olarak algilayan arkadaslar varsa cokkk yanlis düşünüyorlar.
Kizlar çoğumuz yazmiyormuyuz ne kadar ne aldigimizi birikim yaptigimizi varligimiz yoklugumuzu vs.
Ben burada aldigimi verdigimi herseyi yaziyorum. Bu topiklerin amaci bu degilmi zaten.
Gecen hafta fiziki altinimin resmini bile atacak oldum. Bu benim hosuma gidiyor. Ve sizler de yazinca hosuma gidiyor şevk geliyor birikim adina bana. Bu benim düşüncem.
Bunu görgüsüzluk hava atma vs olarak algilayan arkadaslar varsa cokkk yanlis düşünüyorlar.
Englishome da 62 tl mi ne vardı mama sandalyesi bir bakın isterseniz.
Kimbilir kimlerin kuyruguna dokundu :))Aaa gerçekten müdahale olmuş mu o konuya? Halbuki çok çok güzel tespitler vardı:)) demek birilerini rahatsız etti
Aynen oyle canimmşevke getirmek için çok etkili oluyor
ben bu topiklerde birikimi öğrendim
ondan önce bulduğumu o gün harcardım
şimdi herşey daha kıymetli ve dikkatli gidiyorum
Canim şok markete de gelecek pilsan marka 62.Englishome da 62 tl mi ne vardı mama sandalyesi bir bakın isterseniz.
Benim anlattigim bu degildi pure olayi farkli yone cekmeyin.Kizlar çoğumuz yazmiyormuyuz ne kadar ne aldigimizi birikim yaptigimizi varligimiz yoklugumuzu vs.
Olayi farkli yone cekmiyorum.Benim anlattigim bu degildi pure olayi farkli yone cekmeyin.
Evet topigin adi zaten "Bugun ne aldin" dogal olarak sunu aldim sunu sattim bunlar degil ki rahatsiz eden. Ayrica olayi topige baglamaniz da ayri konu.
tuce_tuce Ben araba ornegini verirken gayri-ihtiyari araba yazdim niye bunu ustunuze alindiniz? Kaldi ki ben burada pure un veya sizin 1 defa araba muhabbetinize denk geldim. Onda da yanlis hatirlamiyorsam arabanin kaskosundan, satip yeniden almak isteginden bahsedilmisti. Onun haricinde ne sizin arabanizin rengini, ne fiyatini bilmiyorum.
Benim sözum, (hadi bu sefer farkli ornek vereyim de ustunuze alinmayin yada alinin siz bilirsiniz) siradan bir ev demek varken, hic gereksiz yere evin övünulecek bir ozelliginden bahsedenler.
Veya sıradan bir mal varligini goze soka soka anlatanlar.
Uslup konusunu ustunuze aliyorsunuz, mal konusunu ustunuze aliniyorsunuz. Sanirim biraz alinganlik donemindesiniz
Biz pure ile arabanın rengi vb konularda da burada konuştuk bizden başka konuşanda olmadı . Pure yanlışsam düzeltir beni ama olan bu . Kırmızı leon istiyorum diye yazan benim renk konuşan benim doğal olarak üzerine alınanda benim .tuce_tuce Ben araba ornegini verirken gayri-ihtiyari araba yazdim niye bunu ustunuze alindiniz? Kaldi ki ben burada pure un veya sizin 1 defa araba muhabbetinize denk geldim. Onda da yanlis hatirlamiyorsam arabanin kaskosundan, satip yeniden almak isteginden bahsedilmisti. Onun haricinde ne sizin arabanizin rengini, ne fiyatini bilmiyorum.
Benim sözum, (hadi bu sefer farkli ornek vereyim de ustunuze alinmayin yada alinin siz bilirsiniz) siradan bir ev demek varken, hic gereksiz yere evin övünulecek bir ozelliginden bahsedenler.
Veya sıradan bir mal varligini goze soka soka anlatanlar.
Uslup konusunu ustunuze aliyorsunuz, mal konusunu ustunuze aliniyorsunuz. Sanirim biraz alinganlik donemindesiniz
O zaman uslup, yazim konusuna da baglayin bu topige? Onu kim ustune alinmali?Olayi farkli yone cekmiyorum.
Topige baglarim cunku bu topikte yazdiklarinin aynisi konusuldu. Arabanin rengine kadar konustuk.
Eger bu konu bu topikte yazilmadiysa burdaki konuyla ilgili degilse bu konuyu o gordugun yerde paylassan daha guzel olur.
Konu burda gectigi icin topige bağlarim tabiki
Elbette birikim anlamında gaza geliyorum ben de yazıyorum zaten ama bunda bir çizgi var bazen çok gereksiz/görgüsüzce ayrıntılar oluyor o da benim gözüme çarpıyor. Mesela geçen bir arkadaş ticari taksiden bahsetti birikim anlamında hiç bu şekilde düşünmemiştim. Acaba neden olmasın dedim, aklımın bir köşesine yazdım. Her yiğidin bir yoğurt yiyiş tarzı var.Kizlar çoğumuz yazmiyormuyuz ne kadar ne aldigimizi birikim yaptigimizi varligimiz yoklugumuzu vs.
Valla ne demek istedin canim anlamadimO zaman uslup, yazim konusuna da baglayin bu topige? Onu kim ustune alinmali?
Diyorsun ya, burada yazmissam bu topikteki insanlara gonderme yapmisim, uslup konusunda da, yazim yanlislari konusunda da birseyler yazildi o zaman o da bizlerden birisine gonderme olmustur diyorumValla ne demek istedin canim anlamadim
Olayi farkli yone cekmiyorum.
Topige baglarim cunku bu topikte yazdiklarinin aynisi konusuldu. Arabanin rengine kadar konustuk.
Eger bu konu bu topikte yazilmadiysa burdaki konuyla ilgili degilse bu konuyu o gordugun yerde paylassan daha guzel olur.
Konu burda gectigi icin topige bağlarim tabiki
Canim o zaman şöyle düşünmek lazim.Elbette birikim anlamında gaza geliyorum ben de yazıyorum zaten ama bunda bir çizgi var bazen çok gereksiz/görgüsüzce ayrıntılar oluyor o da benim gözüme çarpıyor. Mesela geçen bir arkadaş ticari taksiden bahsetti birikim anlamında hiç bu şekilde düşünmemiştim. Acaba neden olmasın dedim, aklımın bir köşesine yazdım. Her yiğidin bir yoğurt yiyiş tarzı var.
Hayir uslup ve yazim yanlisi konusu genel bir konuydu. Bunda herkes hemfikir.Diyorsun ya, burada yazmissam bu topikteki insanlara gonderme yapmisim, uslup konusunda da, yazim yanlislari konusunda da birseyler yazildi o zaman o da bizlerden birisine gonderme olmustur diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?