Bugün ne aldin kaç tl harcadin

şevke getirmek için çok etkili oluyor
ben bu topiklerde birikimi öğrendim
ondan önce bulduğumu o gün harcardım
şimdi herşey daha kıymetli ve dikkatli gidiyorum

datlum, bu görgüsüzlük değil zaten. topiği amacına uygun kullanan herkes senin de yaptığın gibi yapıyor.
yani kimse bunu görgüsüzlük olarak algılamaz.

görgüsüzlük olarak algılanan şey önceki mesajlarda belirtilmişti.

tuce_tuce Ben araba ornegini verirken gayri-ihtiyari araba yazdim niye bunu ustunuze alindiniz? Kaldi ki ben burada pure un veya sizin 1 defa araba muhabbetinize denk geldim. Onda da yanlis hatirlamiyorsam arabanin kaskosundan, satip yeniden almak isteginden bahsedilmisti. Onun haricinde ne sizin arabanizin rengini, ne fiyatini bilmiyorum.
Benim sözum, (hadi bu sefer farkli ornek vereyim de ustunuze alinmayin yada alinin siz bilirsiniz) siradan bir ev demek varken, hic gereksiz yere evin övünulecek bir ozelliginden bahsedenler.
Veya sıradan bir mal varligini goze soka soka anlatanlar.
Uslup konusunu ustunuze aliyorsunuz, mal konusunu ustunuze aliniyorsunuz. Sanirim biraz alinganlik donemindesiniz

Benim anlattigim bu degildi pure olayi farkli yone cekmeyin.
Evet topigin adi zaten "Bugun ne aldin" dogal olarak sunu aldim sunu sattim bunlar degil ki rahatsiz eden. Ayrica olayi topige baglamaniz da ayri konu.

Benim anlattigim bu degildi pure olayi farkli yone cekmeyin.
Evet topigin adi zaten "Bugun ne aldin" dogal olarak sunu aldim sunu sattim bunlar degil ki rahatsiz eden. Ayrica olayi topige baglamaniz da ayri konu.
Olayi farkli yone cekmiyorum.
Topige baglarim cunku bu topikte yazdiklarinin aynisi konusuldu. Arabanin rengine kadar konustuk.
Eger bu konu bu topikte yazilmadiysa burdaki konuyla ilgili degilse bu konuyu o gordugun yerde paylassan daha guzel olur.
Konu burda gectigi icin topige bağlarim tabiki

şüphesiz; herkes tucenin en az bir kere araba muhabbetine denk gelmiştir ya da gelecektir. fani dünya arabanın rengi, derisi, kılıfı, anahtarlığı, sigortası, tekerlerin değişmesi arasında geçecek tabi. çok da şeetmemek lazım.

Biz pure ile arabanın rengi vb konularda da burada konuştuk bizden başka konuşanda olmadı . Pure yanlışsam düzeltir beni ama olan bu . Kırmızı leon istiyorum diye yazan benim renk konuşan benim doğal olarak üzerine alınanda benim .

Kizlar lütfen bu konuyu kapatalim mi artik.
Topigin amaci belli. Arabanin renginden de konusulacak kac paraya ne aldigimizdan da . Saygi cercevesinde tartismalar da olacaktir.
Cok rahatsiz olduginuz durumlar varsa ozelden de yazabilirsiniz.
Herkes konusma hakkina fikrini beyan etme hakkina sahiptir.

O zaman uslup, yazim konusuna da baglayin bu topige? Onu kim ustune alinmali?

Elbette birikim anlamında gaza geliyorum ben de yazıyorum zaten ama bunda bir çizgi var bazen çok gereksiz/görgüsüzce ayrıntılar oluyor o da benim gözüme çarpıyor. Mesela geçen bir arkadaş ticari taksiden bahsetti birikim anlamında hiç bu şekilde düşünmemiştim. Acaba neden olmasın dedim, aklımın bir köşesine yazdım. Her yiğidin bir yoğurt yiyiş tarzı var.

bunlar konuşulan normal konular. ama belli ki pek çok kişi -ben de dahil- tucenin arabasından usandık. ne zaman topiğe gelsem tuçenin arabayla ilgili bir mesajına denk geldim mesela. konu bu. varsa yoksa tuce ve arabası. yani arabanın anahtarlığına kılıf alınmasına kadar bilmek zorunda değiliz.

Canim o zaman şöyle düşünmek lazim.
Hayat bu herkes fikrini söyler..
Benim ak dedigime sen kara diyebilirsin.
Veya tam tersi.
Çok da sorun yapmamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…