- 11 Mart 2013
- 33.760
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.124
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.501
Doktorun söylediği tamamen stres ve birşeye üzülmekle ilintili demişti kardeşime .Insallah duzelir yaaa
Regl dönemime yakindi acaba o yuzden mi merak icindeyim.
Olabilir canim yaa.Doktorun söylediği tamamen stres ve birşeye üzülmekle ilintili demişti kardeşime .
Aynen öyle bu maddeler çok önemli sigara kullanmıyorsun öyle değil mi ?Olabilir canim yaa.
Zaten herseyin sebebi stres kilo alkol sigara
Gerçekten çok iyi. Eğer hiç bir takviye almadan sadece beslenme ile b12 yi bu düzeyde tutabiliyorsan müthiş:)Tsh 2.29
B12 534
Ferritin 42
2 katlipure hazel canım solo tuvalet kagıdı kaç katlı
Hicbir takviye yok canim.Gerçekten çok iyi. Eğer hiç bir takviye almadan sadece beslenme ile b12 yi bu düzeyde tutabiliyorsan müthiş:)
Folik asit sıkıntılı bir şey değil ki benim bir sene boyunca kullandığım da oldu dönem dönem iki güne bir aldım. B grubu vitaminlerden olduğu için fazlası zaten kalmıyor idrarla atılıyor.Aslinda yilbasindan once 2 hafta kadar folik asit icmistim. Bebis olursa diye. Bitince biraktim
Benim de yumurta yok. Organik pazardan tanesi 1.75e alacagim gezen tavuk yumurtasi2 paket margarin
Yumurta
2 paket cips
20 tl ödedik
Burada organikçiden de 1 tl tanesi ama ne kadar organik bilemiyorum . Onu bir hafta sonu alıp eşime yedirmem lazım o bu işten çok iyi anlıyor . Ama bi fırsat olmuyor ya organikçiden almak için. Bu aldığım yerel marketin fena değil marketteki personelle sürekli görüştüğüm için üretim tarihlerinden eminim . Yarın açma , kek , katmer filan yapıp buzluğa koyacağım .Benim de yumurta yok. Organik pazardan tanesi 1.75e alacagim gezen tavuk yumurtasi
Sirkeyi nerelerde nasil kullaniyosun.Bende temizlik yaparken kullandığım 750 ml olan sirke ilk 1.75 kuruştu şimdi ise 2.15 kuruş olmuş onu fark ettim . Sucuğu Torku yedik ama cidden beğenemedik içeriği temiz ona eminim ama damağımıza uymadı. Şahin alıyorduk onun 500 gramı 25 tl di şuan 30 tl oldu. Artık memleketten gelirken 5 kg et için baharat alıyoruz 25 tl ödüyoruz . Buraya gelince de kg başı 100 gram sarımsak . Eşim sucuk yoğuruyor sucuk içi şeklinde buzluğa paketliyorum .
Toz alırken suya damlatıyorum, yerleri silerken vileda suyuma damlatıyorum , kapıları silerken , halılarımı silerken sıcak suya sirke Arap sabunu şeklinde kullanıyorum aşırı kir temizliyor . Sucuk işi iyi oluyor cidden hesaplıda oluyor açıkcası 45 tl ye bir kg sucuk içiSirkeyi nerelerde nasil kullaniyosun.
Aslinda elde sucuk yapmak iyi fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?