- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.541
gunaydın tatlım ıyı haberlerini beklıyorumHerkese günaydın
Bugün bizim için çok önemli bir gün doktora gideceğiz.
İnş bebeğimiz bizimledir
Dönüşte markete uğrarız
Bugün evde temizlik günü . Yemek yapmam lazım
Bezelye kaldıysa buzlukta kıymalı patatesli pişirmeyi planlıyorum bir de bamya pişiririm hazır mutfağa girmişken .
Her yer her yerde iş yapmadım pek bu hafta.
Kredi kartı taksitlerim güya Nisan da bitecekti.
Dayanamadım indirimler var diye bebek için de bir şeyler aldım . Kendimi frenlesem fena olmayacak. Biraz biriktirmemiz lazım Doğum için lazım olacak.
Canim mobilya vs almistin. Naptin taksitleri.günaydın hatuncanlar;
bugün burada da hava güzel. temizlik yapmamız lazım. balkonla banyoyu eşime kitledim, diğerleri bende.
pure hazel bekonun buharlı temizleyicisi var. derz aralarına basınçla sıcak buhar veriyor, ayrıca nasıl desem, tuvalet fırçasına benzeyen fırçasıyla her şey çıkıyor. bir de highgenic marka derz temizleyici var.
Canim mobilya vs almistin. Naptin taksitleri.
Birikim yapabiliyo musun. Durumlar nasil
Güzel haberler alırsınız İnşallahHerkese günaydın
Bugün bizim için çok önemli bir gün doktora gideceğiz.
İnş bebeğimiz bizimledir
Dönüşte markete uğrarız
Bugün evde temizlik günü . Yemek yapmam lazım
Bezelye kaldıysa buzlukta kıymalı patatesli pişirmeyi planlıyorum bir de bamya pişiririm hazır mutfağa girmişken .
Her yer her yerde iş yapmadım pek bu hafta.
Kredi kartı taksitlerim güya Nisan da bitecekti.
Dayanamadım indirimler var diye bebek için de bir şeyler aldım . Kendimi frenlesem fena olmayacak. Biraz biriktirmemiz lazım Doğum için lazım olacak.
Benimde var buharlı mop ilk kızım küçükken almıştım sadece silmek için kullandım bende petekleri temizlemek istiyorum araştırayımda haftaya eşim nöbetçi olmazsa beraber yapalımgünaydın hatuncanlar;
bugün burada da hava güzel. temizlik yapmamız lazım. balkonla banyoyu eşime kitledim, diğerleri bende.
pure hazel bekonun buharlı temizleyicisi var. derz aralarına basınçla sıcak buhar veriyor, ayrıca nasıl desem, tuvalet fırçasına benzeyen fırçasıyla her şey çıkıyor. bir de highgenic marka derz temizleyici var.
Eşim diyo ki yumurtanin omru 1 aydan sonra biter.Kızlar 1. Sınıf gezen tavuk yumurtası diye alınan yumurtaların 1 ay önrünün olması normal mi ?
Bence normal değil . Geçen gün bir marketten yumurta bakıyordum üretim tarihi o günün tarihinin tam 20 gün gerisiydi . 20 gün bekleyen yumurta yenir mi allah aşkına dedim yaKızlar 1. Sınıf gezen tavuk yumurtası diye alınan yumurtaların 1 ay önrünün olması normal mi ?
Benimde var buharlı mop ilk kızım küçükken almıştım sadece silmek için kullandım bende petekleri temizlemek istiyorum araştırayımda haftaya eşim nöbetçi olmazsa beraber yapalım
Gecen sene ben de gittim karcher aldim. Cok kullanmaya firsatim olmadi ama derzde basarili idi. Sonra da ev kucuk olunca gozume batti, goturdum annemin deposuna attim. Buyuk temizliklerde getirmeyi dusunuyorum.günaydın hatuncanlar;
Gecen sene ben de gittim karcher aldim. Cok kullanmaya firsatim olmadi ama derzde basarili idi. Sonra da ev kucuk olunca gozume batti, goturdum annemin deposuna attim. Buyuk temizliklerde getirmeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?