- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.561
Benim simdiki oturdugum ev kucucuk, aslinda cok isi olmuyor. Ama ben yillardir almak istiyordum hep erteliyordum alayim annem kv filan da kullansin istedim, onlara da haber ettim ihtiyac oldugunda alin diye.balkon camlarında kullanımı güzel oluyor. yormadan kocaman balkonunu bütün camları bir saati bulmuyor. petek temizliğinde de kullanıyorum. banyo duvarlarında kullanıyorum. hepsinin başlığı ayrı zaten.
dediğin gibi her zaman kullanılmıyor, ama kullanıldığında büyük kolaylık. karche,r marka olarak buharlı temizleyicilerde en iyisi. güle güle kullan.
Zaten evde de bekliyor şahsen ben pek yumurta yemem kızım için aldım ama içime kurt düştüBence normal değil . Geçen gün bir marketten yumurta bakıyordum üretim tarihi o günün tarihinin tam 20 gün gerisiydi . 20 gün bekleyen yumurta yenir mi allah aşkına dedim ya
Kağıdın fotosunu mu atsam acaba. 1 ay çok gibi geldi bana pütür durumuna ben de bi dikkat edeyim köy yumurtası diye satanlardaEşim diyo ki yumurtanin omru 1 aydan sonra biter.
Bence yeni başlık alman lazım efsuncumKızlar bir soru daha size :)
Süpürgemin dırçası eridi yere sürtüyor o fırça yenilenebiliyor mu yoksa yeni başlık mı almam gerekiyor ?
maalesef kötü haber gene görünmedi hiç bir şey rahim duvarı kalınlaşmış kendi kendine düşmesini bekleyecek düşmezse Cumartesi günü vakumlayıp alacak . Sonra da araştıracaz dedi kromozomlara bakacaz dedi
Uzuldum yaa.. gecmis olsun.. bi baksinlar bakalim sorun ne. daha once de vardi senin kayiplarin cunku. Nereye gidiyorsun?maalesef kötü haber gene görünmedi hiç bir şey rahim duvarı kalınlaşmış kendi kendine düşmesini bekleyecek düşmezse Cumartesi günü vakumlayıp alacak . Sonra da araştıracaz dedi kromozomlara bakacaz dedi
Cok Cok uzuldum ne desem bos. Seni Cok iyi anliyorum. Tabi ki doktorun daha iyi bilir ancak kendiliginden dusmesini beklemek ne kadar dogru bir yaklasim?maalesef kötü haber gene görünmedi hiç bir şey rahim duvarı kalınlaşmış kendi kendine düşmesini bekleyecek düşmezse Cumartesi günü vakumlayıp alacak . Sonra da araştıracaz dedi kromozomlara bakacaz dedi
Sevindim bende petekler sökülürse diye tek başıma denemekten çekindimpetekleri sökmeden, buhar vererek temizliyorum ben. tozu isi yere düşüyor. tek başına da rahat yaparsın.
Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun bundan sonra sağlıklı gebeliklerin olsun inşallahmaalesef kötü haber gene görünmedi hiç bir şey rahim duvarı kalınlaşmış kendi kendine düşmesini bekleyecek düşmezse Cumartesi günü vakumlayıp alacak . Sonra da araştıracaz dedi kromozomlara bakacaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?