Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim simdiki oturdugum ev kucucuk, aslinda cok isi olmuyor. Ama ben yillardir almak istiyordum hep erteliyordum alayim annem kv filan da kullansin istedim, onlara da haber ettim ihtiyac oldugunda alin diye.

Kızlar bir soru daha size :)
Süpürgemin dırçası eridi yere sürtüyor o fırça yenilenebiliyor mu yoksa yeni başlık mı almam gerekiyor ?

Sütçü geldi. Aldim pisirdim mayalicam birazdan.
Internetten tarif aldim eksili ispanak.
Icine bugday nohut koydum ispanakla pisirdim. Nar eksili sos koydum. Cok guzel oldu. Yaparim ben artik bu tarifi .
İş bitmiyorr

Biraz önce görümcem aradı . Eşimin babannesi felçli yatıyordu . Dün yemek yerken genzine yemek kaçmış galiba yoğun bakımdaymış .Kp evde yokmuş eve gelince söyleyeceklermiş eşime de söylememiş görümcem. Bana anlattı yarın sabah gelince söyle sen dedi tamam dedim . İçime ciddi korku düştü babaanneye birşey olacak gibi hissediyorum nedense . Birşey olursa acil memlekete gitmemiz gerekir

Selamlar iyi hafta sonlari kizlar..
Mercimek corbasi koydum. kuzunun kursu var sen gel almaya dedi onu alicam. kisa bir gosteri yapacaklarmis. Oradan da kv.ye gideriz.
Dun 150 tl gaz aldim hava soguk.. sanirim bir 150 daha gider kisi cikaririz..

Bugün geç kalktık güzel kahvaltı yaptık şimdi yola çıktık hem karla karışık yağmur hem de trafik var
150 TL lik mazot aldık
Alışverişten sonra bebek görmeye gidicez bir tane çeyrek alicaz
Bakalım bugün bize ne kadara mal olacak

maalesef kötü haber gene görünmedi hiç bir şey rahim duvarı kalınlaşmış kendi kendine düşmesini bekleyecek düşmezse Cumartesi günü vakumlayıp alacak . Sonra da araştıracaz dedi kromozomlara bakacaz dedi

Çok geçmiş olsun alya allah hayırlısını sağlıklı şekilde versin . Hiç üzülme sağlıklı bir bebeğin olacak inşallah. Bir daha denemeden önce araştırmakta yarar var tabiki . Yine aynı şeyleri yaşamamak adına .

Uzuldum yaa.. gecmis olsun.. bi baksinlar bakalim sorun ne. daha once de vardi senin kayiplarin cunku. Nereye gidiyorsun?

Cok Cok uzuldum ne desem bos. Seni Cok iyi anliyorum. Tabi ki doktorun daha iyi bilir ancak kendiliginden dusmesini beklemek ne kadar dogru bir yaklasim?
Bir de oyle olma durumunda dusuk materyali genetige nasil gidecek? Bir baska doktora daha mi gitsen acaba? Progesteron duzeyin dusuktu senin rahim duvari kalinlasmasi ile iliskli olabilir mi acaba? Doktoruna sordun mu bunlari?

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun bundan sonra sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…