Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Süpürge yaptım ardından sildim. Bir makına çamaşır yıkandı astım nevresimleri degıstırdım ec lavabo ovulacak ama oturdum kaldım.Ispanak yaptım bide tatlı oğlanla yedık.Sabahta arkadaş geldı fırından hamur aldım kızarttık kahvaltı ettik kahve içtik.70tl eczane 30tl markete harcadım

Kızlar babama tüik ten zarf gelmiş manisa bölge müdürlüğü diyor
Konu habe halkı işgücü araştırması
İsrihdamda olanların ve işsizlerin ayrıntılı bilgilerinş toplayıp kamuoyu araştırması yapılıyormuşhaneniz tesadüfi olarak seçilmiştir bu kapsamda 1 bçk yıl içinde yaklaşık 4 jere hanenizle görüşme gerçekleştirilecektir dio kabl eymeyenr para cezası varmış bilginiz var mı bi haber okudum daha önce yaşanmış ceza durumu

Alyacım hakkınızda hayırlısı olsun canım
Umarım en güzel zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalır bebişini kucağına alırsın.

Slm kızlar
Kv gittik miniği kontrole götürdüm zayıf olduğu halde dr mama yazmadı dr göre normal kilosu ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi
Gitmişken gezdik çok çok indirim vardı
Kızıma 1 pantalon, 1 tayt, spor ayakkabı ve seneye kış için bot aldım
Kendime pantolon eşime spor ayakkabı ve miniğime seni çok seviyorum anne yazan tişört aldım minicik eşim arabaya astı
1000 tl gitti

A Alya_sura88 bir kez daha geleceğe dair planlarının ve umutlarının ertelenmiş olmasına üzüldüm. bu sürecin sonunda güzel haberlerini de alacağımıza inanıyorum. sabır diliyorum.

bugün temizlikle geçti. yarın da yemek yapmakla geçecek gibi görünüyor. önümüzdeki hafta tüketeceğimiz yemekleri yarın yapmayı düşünüyorum.
becerebilirsem yarın: çorba olarak şehriye ve mercimek çorbası, sulu yemek: etli patates (niyeyse bu kolayıma geliyor ve evdeki kimse sesini çıkarmadan yiyor :))) ve etli kuru fasulye. bunları konserve yaparım. hafta içi bir gün buzluktan ciğer falan çıkarıtım. bu yemeklerin yanına da daha çok yoğurtlu salata yaparım. böylece haftayı tamamlarım.
ayrıca sigara böreği ve cevizli portakallı kek yapsam iyi olucak. bir de dolapta kocaman bir tane karnabahar var, onu da turşu yapmak istiyorum, hiç yapmadım denemek lazım.

bütün bu malzemeler evde var, bu hafta tek tük eksik çıkar. haftalık 200 lira bütçesine hazırım.

Hayırlısı olsn canım üzülme inşallah hayırlı zamanda gelicek bebeğinşz :)

Çok geçmiş olsn inşallah korktuğun olmaz canım Allahım şifa versin

Evet tuik taleplerine cevap vermek gerekiyor ve para cezasida dogru
Ama istersen pazartesi gorustugum herhangi birini arar sorarim

Teşekkür ederim canım :)
Mecburi olmasa iyi aslında bu zamanda insan korkuyor evine yabancı birini almaya

Yok isin icinde is yoksa korkmayin gelende isini yapacak onlarda her eve gitmeye korkar ama mecbur is
Biz tuik genel merkezden cok ilginc anketler dolduruyoruz ama mecbur
Ben boyle bir calismalari varmi sorarim

Sana bir tarif vereyim. Son zamanlarda ben karnıbaharla hafif mantı yapıyorum. Haşlama teline koyup buharda haşlıyorum. Bir de kıymalı soğanlı domates soslu sos yapıyorum. Servis ederken karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt onun üzerine de kıymalı harç döküyoruz. Lezzetli bir yemek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…