- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.581
arkadaşımin ailesi köyde ordan getirtiyoruz bazen 90 krş tanesi baya pahalıymış pureBenim de yumurta yok. Organik pazardan tanesi 1.75e alacagim gezen tavuk yumurtasi
Hadi yaa inşallah çok bişey değildir orijinal aldam kesin pahalıdır da bi şekilde halletmem lazım :)Bence yeni başlık alman lazım efsuncum
Hayırlısı olsn canım üzülme inşallah hayırlı zamanda gelicek bebeğinşz :)maalesef kötü haber gene görünmedi hiç bir şey rahim duvarı kalınlaşmış kendi kendine düşmesini bekleyecek düşmezse Cumartesi günü vakumlayıp alacak . Sonra da araştıracaz dedi kromozomlara bakacaz dedi
Çok geçmiş olsn inşallah korktuğun olmaz canım Allahım şifa versinBiraz önce görümcem aradı . Eşimin babannesi felçli yatıyordu . Dün yemek yerken genzine yemek kaçmış galiba yoğun bakımdaymış .Kp evde yokmuş eve gelince söyleyeceklermiş eşime de söylememiş görümcem. Bana anlattı yarın sabah gelince söyle sen dedi tamam dedim . İçime ciddi korku düştü babaanneye birşey olacak gibi hissediyorum nedense . Birşey olursa acil memlekete gitmemiz gerekir
Kızlar babama tüik ten zarf gelmiş manisa bölge müdürlüğü diyor
Konu habe halkı işgücü araştırması
İsrihdamda olanların ve işsizlerin ayrıntılı bilgilerinş toplayıp kamuoyu araştırması yapılıyormuşhaneniz tesadüfi olarak seçilmiştir bu kapsamda 1 bçk yıl içinde yaklaşık 4 jere hanenizle görüşme gerçekleştirilecektir dio kabl eymeyenr para cezası varmış bilginiz var mı bi haber okudum daha önce yaşanmış ceza durumu
Teşekkür ederim canım :)Evet tuik taleplerine cevap vermek gerekiyor ve para cezasida dogru
Ama istersen pazartesi gorustugum herhangi birini arar sorarim
Teşekkür ederim canım :)
Mecburi olmasa iyi aslında bu zamanda insan korkuyor evine yabancı birini almaya
Sana bir tarif vereyim. Son zamanlarda ben karnıbaharla hafif mantı yapıyorum. Haşlama teline koyup buharda haşlıyorum. Bir de kıymalı soğanlı domates soslu sos yapıyorum. Servis ederken karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt onun üzerine de kıymalı harç döküyoruz. Lezzetli bir yemek oluyor.A Alya_sura88 bir kez daha geleceğe dair planlarının ve umutlarının ertelenmiş olmasına üzüldüm. bu sürecin sonunda güzel haberlerini de alacağımıza inanıyorum. sabır diliyorum.
bugün temizlikle geçti. yarın da yemek yapmakla geçecek gibi görünüyor. önümüzdeki hafta tüketeceğimiz yemekleri yarın yapmayı düşünüyorum.
becerebilirsem yarın: çorba olarak şehriye ve mercimek çorbası, sulu yemek: etli patates (niyeyse bu kolayıma geliyor ve evdeki kimse sesini çıkarmadan yiyor :))) ve etli kuru fasulye. bunları konserve yaparım. hafta içi bir gün buzluktan ciğer falan çıkarıtım. bu yemeklerin yanına da daha çok yoğurtlu salata yaparım. böylece haftayı tamamlarım.
ayrıca sigara böreği ve cevizli portakallı kek yapsam iyi olucak. bir de dolapta kocaman bir tane karnabahar var, onu da turşu yapmak istiyorum, hiç yapmadım denemek lazım.
bütün bu malzemeler evde var, bu hafta tek tük eksik çıkar. haftalık 200 lira bütçesine hazırım.
Bize de geldiler... daha dogrusu isyerine kabul edebilirim dedim.. beni mi buldular diye de az soylenmedim..:))Teşekkür ederim canım :)
Mecburi olmasa iyi aslında bu zamanda insan korkuyor evine yabancı birini almaya
Tamam canım bekliyorum haberini :)Yok isin icinde is yoksa korkmayin gelende isini yapacak onlarda her eve gitmeye korkar ama mecbur is
Biz tuik genel merkezden cok ilginc anketler dolduruyoruz ama mecbur
Ben boyle bir calismalari varmi sorarim
Vallahi yaa bizi mi buldular :))Bize de geldiler... daha dogrusu isyerine kabul edebilirim dedim.. beni mi buldular diye de az soylenmedim..:))
Maşallah sna yaa :))12 tane açma simit yaptım , 30 tane katmer yaptım 2 ölçü mozaik pasta yaptım. Tüm ütüleri yaptım yoruldum . Bugün 0 harcama yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?