Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu tarifi deneyecegim

Bu tarifi deneyecegim
Çok alakasız ama dün de yeni bir tarif aldım. En kısa zamanda bunu da deneyeceğim. Nohutları haşladıktan sonra suyunu süzüp üzerine çok az zeytin yağı, tuz ,karabiber ve renk verme amaçlı kırmızı toz biber serpiyorsun. 15-20 dk kadar fırınlıyorsun. Çok sağlıklı ve doyurucu bir atıştırmalık oluyormuş. Ayrıca çocuklara da çerez niyetine yapılabiliyormuş.

Bugün mahallemizdeki kasaba uğradık. Köy tavuğu getiriyorlarmış ama hızlı bitiyormuş. “Hafta içi uğrarsanız yakalayabilirsiniz. Az kişi iseniz parça halde yarım olarak da satıyoruz” dedi. Ortalama 5 ayda büyüyorlarmış ve tüyleri yolunurken kimyasal kullanılmıyormuş. İlk fırsatta deneyeceğim.

Oda olabilir bu hafta cok kotu beslendim canim asiri fast food ve cola istedi yillarca icmeyen ama kendini zorlamayan biriydim. Ama engellemeyerek kendimi tiksindirdim baska turlu caymazdim su an cezayi kendim cekiyorum bu tarifi de deneyecegim

Sen bildigin annelerimizin kucukken yaptigi leblebinin tarifini verdin :))
Tek fark firin demissin annem sobanin firininda yapardi aahh ne guzel olurdu soguk gecelerde kitir kitir yemek onu. Gece gece eskiye bir ozlem duydum simdi ne guzeldi cocuklugumuz (

MerhabaHaşlama yerine ince ince doğrayıp tavada zeytinyağı ve bir 2 diş sarımsak ile soteleyin, çok daha lezzetli oluyor bence.

Ahh canim gecmis olsun.
Kendiliginden düşse bari. Zaten düşecek olan şey kese . Müdahaleye gerek kalmasa daha iyi.
Baktin kanama fazla olursa doktora gidin.

Kizlar günaydin.
Dün harcamalarim oldu.
Haftaici normal seyrinde haftasonu firliyor harcamalar.

30 tane köy yumurtasi 52 tl.
Migrosa gittik. Soda, ekmek, beyaz peynir,patates,spagetti, beyaz cikolata, 4 bira 64 lira harcadik.

Lcw ve de factoda cocuklar icin guzel indirimler vardi.
Ben süperrr bi indirime denk geldim. 1 alana 1 bedava ..
Taş gibi harika erkek cocuk şişme mont 130 lirada 60 liraya duşmüs . 1 alana bir bedava yapmislar birde. Sonuna yetis3bildim. Birini gelecek kis giyer digeri biraz daha buyuyunce. Tanesi 30 liraya geldi
2 alt aldim yine ayni indirimden tanesi 7.5 liraya geldi.

Lcwdwn de 50 liralik 2 parca aldim oglan icin. Toplamda 125 lira oglan icin gitti.

Tesislere ugradik arkadaslarla sohbet ettik biseler atistirdik vs eve gec geldik.

Sabah 9bucukta kalktim ortaligi toparladim. Aldiklarimizi yerlestirdim. 1 mak camasir attim. Yikananlara katladim yerlestirdim. Sonra buraya geldim.
Esim kahvaltiyi hazirlamaya basladi. Gideyim de yardim edeyim

Bana geçen bu tarifi diyetisyenim verdi. Bu aralar ağzım hiç boş durmuyor sürekli bir şeyler atıştırıp durayım istiyorum

Bana geçen bu tarifi diyetisyenim verdi. Bu aralar ağzım hiç boş durmuyor sürekli bir şeyler atıştırıp durayım istiyorum
Leblebiler de ithal nohuttan yapiliyormus.
Fox haberde gordum. Uretici diyor ki amerika arjantin meksikadan geliyor nohutlarr..
Tarifi bende biliyordum ama denememistim. Yaparim birgun

Merhaba hanımlar.Dünden tatlım ve ıspanak var bugünde fasulye mercımek corba yapacağım yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…